Ayrilmak geliyor icimden

Otomobilin lastiklerinin ve denge merkezinin 3/4 ton yükü + 4 yetişkin erkek ve onların barajını taşımak için uygun olduğunu düşünüyor musunuz gerçekten?

Otomobilin lastiklerinin ve denge merkezinin 3/4 ton yükü + 4 yetişkin erkek ve onların barajını taşımak için uygun olduğunu düşünüyor musunuz gerçekten?

Bahsedilen aracın türünü bilmiyorum. Doblo için bile binek araç deniyor halk arasında. 3-4 konusunda bende abartmış olabilirm tabi ki ama hız yapmadan Doblo ile 2 koli taşırlar. Hee sağlıklı mı, yasal mı hayır ama imkansız değil.

Bizim hesap 1kg pamuk mu ağırdır..1 kg demir mi muhabbetine döndü bence..doblonun yük taşıma kapasitesi 1 ton filan değildir inanın bana.İçindeki yolcu ağırlığı ve bagaj dahil üstelik.Bakın yasallığından bahsetmiyorum .Aracın kendi ağırlığı ile birlikte o yükü o araç taşımaz.Forumlarda aratın..toplam yükün bir tonu geçtiği durumlar için bile (nereden baksanız toplam ağırlığı 300 kg dan fazla gelecek şöför ve yolcularımız da var bizim) arabanın yere yapışacağını,alt takımın ,amortismanın gideceğini yazmışlar.

Arac doblo falan degildi citroen di

Hayir soyledi ordan denize gecicez dedi ama ben ise hic gitmeyip sirf tatil olsun diye gittiklerini dusunuyorum

E adam size denize gideceğiz demiş.. götürdükleri her neyse koca kamyonla mı gitselerdi.. abartıyorsunuz anlamadan dinlemeden bence hüküm kesiyorsunuz.. lohusalığınız sebebiyle böyle sanırım..

Güzel insan sen daha yeni anne olmussun öncelikle hayırlı olsun ,çok ufak bir mesele evet tatile gittilerse keşke soyleselerdi ,hangi kafadan çıktı bu akıl bilinmez ama belliki işi bahane etmişler erkek erkeğe tatile kampa gitmişler amacının seni üzmek olduğunu sanmıyorum yanlış bişey yaptığınızda düşünmüyorum ve inan bana bu minik bir bebeği babasından ayırmak için çok çok çok ufak bir sebep

Oncelikle herkese teşekkür ederim sorunumuzu çözdük arabanin plakasini alip nereye ait oldugunu sorusturdum sirkete aitmis inanmak durumunda kaldim hersey yolunda merkez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…