Her yere koca kamyonla mı gidecekler?46 gun once dogum yaptim bir bebegim var benim kusursuz sandigim birde evliligim var esim 2 gun once is icin sehir disina cikicam dedi bende annemlere geldim tek basima kalamam diye esimi ugurladim gitti ama soyle bir uyusmazlik var soyledikleriyle yasananlar arasinda esim geri dönüşüm fabrikasinda calisiyor ve dedigine gore Zonguldaga tonlarca gümüş goturduler gece teslim edip ordanda bartina gecip pazari denizde gecirecegiz dediler geldiklerinde ben kamyon gibi yuk araci beklerken normal bir otomobil 4 kisilik bir ekip valizlerle ve kamp sandalyeleriyle dolu bir bagaj aklima takilan ilk soru is icin gitseler adamlar neden mesai saatinde gondermesinde c tesi mesai bitiminde gondersin ikincisi tonlarca gumus bir otomobile sigarmi ustelik bagaj dahi o kadar doluyken esimin yaninda olan arkadasi esine teledonlari acmamiz yasak olacak deyip telefonunu heo kapalı tutmuş benim esim benk aradi telefonu da heo acikti ama yinede bu icimi rahatlatmaya yetmiyor yani benim dusuncem su ki bize is deyip tatile gittiler ha bunda bir sorun varmi yok soylemis olsa amenna ama soylemeden beni küçücük bebekle enayi yerine koymasi zoruma gidiyor bende bunlari görünce evime donmeyecegimi ve ayrilacagimi soyledim esime o gitti eve ben biraz burnu surtsun yaptigi hatayi farketsin diye dusunmustum ama icimden artik eve donmek gelmiyor annem ve babam küçücük seyi buyutuyorsun daha emin bile degilsin is icin mi gitti tatile mi gitti yaptigin yanlis git evine once bi anla dinle dediler sizler ne dusunuyorsunuz
4 kısı kamyona nasıl sıgacaklar ,arabayla gıtmıslerdr.Ama telefonlarınız kapalı olacak kısmı sacma ,Pentagona mı yuk goturuyor bu adam ne alaka yanı?i tonlarca gumus bir otomobile sigarmi ustelik bagaj dahi o
Haklı olabilirsiniz ama büyük firmalar bir de kamyonla mı insanları evlere bıraktıracak. Gps vs leri var onların işe gider kullanır evine döner. Bartın, Zonguldak güzel yerler gidenler kamp sandalyelerini de yanlarına almış olabilir. Telefon mevzusu iskillendirir insanı çünkü kapalı olmasına gerek yok bu çok saçma . Her şeyi bir kenara bırakalım 46 günlük doğum yapmış bir insan bu süreçte çok sağlıklı kararlar veremez o yüzden fevri hareket etmeyin. Bir süre daha sakinleşip ailenizin evinde kalabilirsiniz ama hemen ayrılık düşünmeyin. Ben de o süreçleri yaşadım içinde bulunduğunuz ruh halini az çok biliyorum. Naçizane tavsiyem sakinlesmeniz. Peki eşiniz ne diyor, nasıl bir adım attı46 gun once dogum yaptim bir bebegim var benim kusursuz sandigim birde evliligim var esim 2 gun once is icin sehir disina cikicam dedi bende annemlere geldim tek basima kalamam diye esimi ugurladim gitti ama soyle bir uyusmazlik var soyledikleriyle yasananlar arasinda esim geri dönüşüm fabrikasinda calisiyor ve dedigine gore Zonguldaga tonlarca gümüş goturduler gece teslim edip ordanda bartina gecip pazari denizde gecirecegiz dediler geldiklerinde ben kamyon gibi yuk araci beklerken normal bir otomobil 4 kisilik bir ekip valizlerle ve kamp sandalyeleriyle dolu bir bagaj aklima takilan ilk soru is icin gitseler adamlar neden mesai saatinde gondermesinde c tesi mesai bitiminde gondersin ikincisi tonlarca gumus bir otomobile sigarmi ustelik bagaj dahi o kadar doluyken esimin yaninda olan arkadasi esine teledonlari acmamiz yasak olacak deyip telefonunu heo kapalı tutmuş benim esim benk aradi telefonu da heo acikti ama yinede bu icimi rahatlatmaya yetmiyor yani benim dusuncem su ki bize is deyip tatile gittiler ha bunda bir sorun varmi yok soylemis olsa amenna ama soylemeden beni küçücük bebekle enayi yerine koymasi zoruma gidiyor bende bunlari görünce evime donmeyecegimi ve ayrilacagimi soyledim esime o gitti eve ben biraz burnu surtsun yaptigi hatayi farketsin diye dusunmustum ama icimden artik eve donmek gelmiyor annem ve babam küçücük seyi buyutuyorsun daha emin bile degilsin is icin mi gitti tatile mi gitti yaptigin yanlis git evine once bi anla dinle dediler sizler ne dusunuyorsunuz
Adam napsın gitmiş evde uyumuştur. Çünkü tavşan dağa küsmüş.Haklı olabilirsiniz ama büyük firmalar bir de kamyonla mı insanları evlere bıraktıracak. Gps vs leri var onların işe gider kullanır evine döner. Bartın, Zonguldak güzel yerler gidenler kamp sandalyelerini de yanlarına almış olabilir. Telefon mevzusu iskillendirir insanı çünkü kapalı olmasına gerek yok bu çok saçma . Her şeyi bir kenara bırakalım 46 günlük doğum yapmış bir insan bu süreçte çok sağlıklı kararlar veremez o yüzden fevri hareket etmeyin. Bir süre daha sakinleşip ailenizin evinde kalabilirsiniz ama hemen ayrılık düşünmeyin. Ben de o süreçleri yaşadım içinde bulunduğunuz ruh halini az çok biliyorum. Naçizane tavsiyem sakinlesmeniz. Peki eşiniz ne diyor, nasıl bir adım attı
İsrar etti ben istemeyince eve gitmisti sonra aramadi bugunde bebegimizin randevusu vardi sabah tekrar gelmis israrci olmakta kararlı ama bende bir o kadar kararliyim evet arkadaslarininesyleri bana sordu esinle gorusuyormusun bi soylermisin esim beni arasin seklindeSiz arkadaşının eşleri ile mi konuştunuz? Onlar mı söyledi eşimin telefonu kapalı diye? Bence de tatile gitmişlerBüyük olasılıkla kamp kurmuşlar..yoksa o kadar eşyaya da ihtiyaç olmazdı.Ama yalanları çok çocukça olmuş.Yalan söyleyerek gittiği için şu an sadakati ile de ilgili bir güven sorunu yaratmıştır.Şu an sizi aramıyor mu? Dönmeyeceğinizi söylediğinizde nasıl tepki verdi?
Fakat baska ne bir araba nede isci gitmedi dediler bu arabayla götürdük malzemeyi demekte de israrcilarHer yere koca kamyonla mı gidecekler?
Kamyon önden gitmiş olabilir. Onlarda özel araçla denize gitmişlerdir. Bu durumda büyütüyorsunuz.
Eve gelip ben binanin onunde kucucuk araba gorene kadar hic suphelenmedim kiE hani gümüşler nerde demediniz mi?
Foto istemediniz mi?
Hala is icin gittiklerini idda ediyor evet denize gitmek planliydi goreve gitmeyi sirf denize gidebilelim duye biz istedik diyor ama ben burnunu surturmekte israrciyim telefonu kapali degildi sadece arkadasi esine telefonlarimiz kapali olmak zorunda demis ben bunu sıkıntı yapinca oyleyse gitme diyicne midir artik bilmiyorum benim esimin telfonu acikti diğerleri kapaliydiHaklı olabilirsiniz ama büyük firmalar bir de kamyonla mı insanları evlere bıraktıracak. Gps vs leri var onların işe gider kullanır evine döner. Bartın, Zonguldak güzel yerler gidenler kamp sandalyelerini de yanlarına almış olabilir. Telefon mevzusu iskillendirir insanı çünkü kapalı olmasına gerek yok bu çok saçma . Her şeyi bir kenara bırakalım 46 günlük doğum yapmış bir insan bu süreçte çok sağlıklı kararlar veremez o yüzden fevri hareket etmeyin. Bir süre daha sakinleşip ailenizin evinde kalabilirsiniz ama hemen ayrılık düşünmeyin. Ben de o süreçleri yaşadım içinde bulunduğunuz ruh halini az çok biliyorum. Naçizane tavsiyem sakinlesmeniz. Peki eşiniz ne diyor, nasıl bir adım attı
E tamam küçük araba görünce eşinize dönüp sormadınız mı o an?Eve gelip ben binanin onunde kucucuk araba gorene kadar hic suphelenmedim ki
Zaten dönünce görmüş aracı diye anladım ben.E tamam küçük araba görünce eşinize dönüp sormadınız mı o an?
Niye bunu söylememiş en baştanHala is icin gittiklerini idda ediyor evet denize gitmek planliydi goreve gitmeyi sirf denize gidebilelim duye biz istedik diyor ama ben burnunu surturmekte israrciyim telefonu kapali degildi sadece arkadasi esine telefonlarimiz kapali olmak zorunda demis ben bunu sıkıntı yapinca oyleyse gitme diyicne midir artik bilmiyorum benim esimin telfonu acikti diğerleri kapaliydi
Aa evet öyleymişZaten dönünce görmüş aracı diye anladım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?