• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmak için neden ?

seromonjii

x
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
65
2
36
Arkadaşlar merhaba ben görücü usulü biriyle tanıstım bundan bir ay önce kadar fakat herşey o kadar çabuk ilerlediki yani adam bana aşık oldu bende ondan çok hoşlandım fakat Şu an işler ciddiye binecek ve benim kafam acaip karıştı . 1.si ne düzgün bir işi ne evi ne doğru düzgün bana finansal güvence sağlayacak maaşı var 2.bana bir kere yalan söylediğini farketmiştim o zaman çok etkilenmiştim.3.her gece gece yarılarına kadar arkadaslarıyla evlendiğimiz zamanda bu durumun bazen yasanabileceğini söylüyor.4.bana dört dörtlük bir hayat sunamayacağını söylüyor vs vs 2 gündür arıyor mesajlar atıyor fakat açmıyorum kendimi soğutmak istiyorum ne yapmam lazım...

Kendisi için ciddi düşünemediğini ilerisinin olmadığını bu yüzden görüşmek istemediğini söylersin. Ayrıca bir ayda aşık olduğunu filanda sanmıyorum. Zaten bahsettiğin özelliklerine göre kendisine gelen olmaz elinde olanı da tutma gayreti göstermiş sadece.

Önerim "Denedim ama sana ısınamadım. İyi bir insansın ama sevgi olmayınca olmuyor. Hayata bakış açılarımız farklı hayırlısı böyle imiş yolun açık olsun" de

Back
X