Ayrılmak istediğim bir ilişkideyim sanırım

Adamın kendisi toksik.. ya sevgilisiniz ayrılın gitsin. Evlendignizi düşünsenize. Sizi annenize bile göndermez bu tip..boşanmak istesen işi şiddete kadar götürür. Yani bela geliyorum demiş siz seviyorum diyorsunuz.

ne mükemmel bir erkek çok mu aradın bunu. kendine iyilik yapta ayrıl şu psikopattan seni nasılda baskılanmış ya böyle.

Ayrılamıyorum. Neden ayrılamadığımı bilmiyorum. Özlüyorum, onun gibisini bulamayacağımı da biliyorum
Konunun her iki tarafi icinde bir şeyler yazmak istedim ama şimdi ban filan yiyemem.
Burdan bakinca anormal olan sadece erkek kişisi gibi durmuyor.
Size şunları diyen adam icin, onun gibisini bulamam düşüncesindeyseniz, aciliyetle gidip tedavi olun

Demek hakaret ettiğinde kalbin kırılıyor, hmm, çok enteresan.
Sana or.spu diyor, hayatını cehenneme çeviriyor, gram saygısı yok alıp ver bakalım kimle konuştun göreyim diyor her gün ve bu kişi mükemmel öyle mi? Hayatınızda hiç mi saygıdeğer, efendi, seviyeli insan görmediniz de böyle ayı oğlu ayıları sırf eli yüzü düzgün diye bi halt zannediyorsunuz?

Son düzenleme:
Bağımlı bir kişilik olabilir misiniz? Anne sütünü anneniz ne zaman kesmiş. Bezi nasıl biraktirmiş? Bunlar ayrılma ile ilgili kaygı temeli oluşturmuş olabilirler

Bunun neresi mükemmel ya
O… diye küfür duymak hoşuna gidiyor heralde başka açıklama bulamadım

Sonlara doğru okuyamadım, ama adam resmen ruh hastası. Sakin sakin devam etmeyin

bu adam da sizi sevmiyor ki narsist sadece...

hayranım demişsiniz tebrikler bir ruh hastasının deliliklerini sevgi sanıp hayran olmuşsunuz

Sana o... Diyen biri ile hala ayrilamiyorum diyorsan bence sorun tamamen sen de.

bir sığır mı hayal etmiştiniz sevgili ya da eş olarak?
mükemmellik anlayışınızı değiştirin bence.
size bu şekilde hakaret eden kişiye sevgi beslemek nedir yahu

Neyine hayransınız tam olarak ben hayranlık duyulacak bir şeyini okumadım. Tipiyle mutlu olamazsınız acil ayrılmanız lazım kendinize yazık

Eğitimli kültürlü mü? Yemişim onun kültürünü, yakışıklılığını. Sizde psikopatsınız bence hayran olduğunuz kişiye bakınca çokta farklı olmadığınızı görüyorum. Her dediğine, hakaretine tamamsanız devam edin.

Kendinize neden bunu yapıyorsunuz?

Yazmişsiniz ya onun gibisini bulamayacagim diye korkuyorum. Allah hiç bir akli başinda kizi bu gibi hastalikli erkeklerle karşilaştirmasin da zaten. Şaka gibisiniz. Orospu diyor ya size. Bu lafi hangi gururlu insan kabul eder. Guvenmiyor. Sizi aldatmakla suçluyor. 4 senelik evliyim eşim benden 'ver bakayim kimle konuşdun' diyerek telefonumu alamaz. Çunki benim baska birisiyle konuşduğumu dusunmesi bana ahlaksiz demesiyle eşdeğer. Ve ben bu muameleyi kendi ailemden dahi kabul edemem. Yakişikli diye diye hayatini hiç eden sizin gibi dusuncede çok kizlar var malesef. Asla sizin duşunce yapinizi anlayamiycam. Gururlu olun biraz. Al beni kontrol et ne demek. Siz kendinizi kontrol edemiyormusunuz? Neyse kendinize sayginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…