Ayrılmak istediğim bir ilişkideyim sanırım

Narsist kişilik bozukluğu var adamin. Bi arastirin isterseniz benimki tahmin ama. Böyle bir iliskim olmuştu teşhis buydu

Bu davranışları yapan kişi, benim gözüme ne zeki ne yakışıklı görünürdü açıkçası insanı kendinden soğutur ya. Ki yakışıklı falan olduğunu da sanmıyorum. Kendine özgüveni olmayan pısırık ortalama bir tip belli ki. Allah aşkına ayrıl. Çok bile katlanmışsın.

Hergün diyorum ki " ya bu artık zirvedir bundan daha absürd bir durum duymam" ama ertesi gün önceki güne rahmet okutturacak absürtlükler okuyorum.

Yarısına kadar okudum. Böylesi bulunmaz kaçırma. Birbirinizi iyi tamamlıyorsunuz.

Işin içinden çıkamıyorsunuz cunku bir şekilde bağımlısiniz. Bağımlı olduğunuz nokta nedir?

Hadi her şey bir yere kadar tamam da. Sen de tüm kadınlar gibi o...sun lafından sonra devam ediyorsanız ileride yaşayacaklarınızi kabullenmişsiniz demektir. Lütfen saygı önceliğiniz olsun

Ah bacım haklısın bu adam mükemmel ve seni çok seviyor o yüzden deli gibi kıskanıyor, hakaret ve küfür ediyor. Bu kızların akli başında mi ben artık şok oluyorum. Anaları iki kelime etse evi terk edecek kızlar elin psikopat heriflerinin elinde resmen oyuncak.. akli başında kızlar bunlar güya üzülmüyorum ama sinirleniyorum. Bacım ayrılma milletin de başı yanmasin sen mükemmel takıl et

Sana o...pu diyen,ben buyum değişmem diyen biri mi mükemmel Çok tuhafsın gerçekten

Sana "o.ruspu, beni kimle aldatıyorsun" diyen adamami hayransin.kusura bakma da hiç üzülmedim sana. 3-5 yıl sonra narsist kocamdan / sevgilimden ayrilmak istiyorum diyeceğinizden adım kadar eminim.umarim bu yanlıştan dönersin.

Tabii ki ayrılmalısın. Kimsenin seni kısıtlamaya ve sana küfür etmeye hakkı yok bunlar ayrılık için yeter neyi bekliyorsun? O kişi de kesinlikle psikolojik destek almalı

Canım önce şunu anla, her hayran olduğun kişiyle sevgili olmak zorunda değilsin? Ben de bazı ünlülerin hyaranıyım harikalar ama asla sevgili olmam yani karşıma çıksalar. Başarılı yakışıklı ise beğenir geçersin, sevgilin olması için seni havada uçuyor gibi hissettirmesi lazım, kafeste mutsuz dibe çakılmış gibi değil.
1- hakaret ettiği an bitmeli
2- iftira attığı an bitmeli
3- kısıtladığı an bitmeli
Bu arada bu adam kötü eskisi ile mi olsaydım diyorsun ama ne onunla ne bununla… dünyada bu iki adam yok, hani varya9 milyar insan. Yarısı erkek bunların düşün. Sen ise vasat iki seçenek arasında kalıyorsun.
Tabi ilişkinin içinde bizler yokuz ve kimsenin aklına göre hareket etme ama uzaktan olacak iş gibi görğnmüyordur kimse için bence

Bence "ayrılmak istediğim" kelimelerini çıkarın, yerine "olmaması gereken" kelimelerini koyun.
Bir de o "sanırım" ı da silin.
Başlığı tekrar okuyun şimdi. Evet.

Yakışıklılık da güzellik de biyere kadar . Ayrıca sizi sürekli ayrılmakla tehdit ediyorsa muhtemelen gözünüzü korkutmak istiyordur sadece ayrıldığınız an yalvarmaya başlar pişman olur ( nereden biliyosun diye sorma) . Belki o da sizi çok seviyodur ama güzel sevmedikten sonra hiçbir işe yaramaz . Yol yakınken dönün bence

Bunları yapıyor ve hala mükemmel diyorsunuz

Ne güzel söylediniz güzel sevmek diye. Sevmek var birde güzel sevmek var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…