- Konu Sahibi paramparca
bütün yazdıklarınızı tam okuyamadım ama ben sızın yerınızde olsam bu 5 ay içinde bu kadsar sevıyorsam kesınlıkle gercegı ögrenırdım ondan sonra yolumu çizerdım ama siz üzülmekten baska birşey yapmamışsınız..benım sıze tavsıyem ailesını sannırım uzaktan tanıyormussunuz bır sekılde onlara ulasın. mesela ev numarası yokmu arayın adınızı baska söleyın ve eskı erkek ark ınızı sorun okuldan ark ım cep den ulasamıyorum acaba degıstırdımı vs. yada o nasıl saglıgı vs dıye sorun...bu kadar zor olmamalı gunumuz teknolojısınde hersey mümkün:) 11880 e sorunmutlaka bunu yapın yoksa sızın içiniz rahat etmeyecek hatta ben olsam evlerıne bıle gıderdım .daha önce yaptıgım seyler şimdi kocisimle 6 yıllık gecmısımız olmustu ben onla kavga ettıgımde ayrıldııgımızda herturlku çarelerı üretırdım.yapın yani bunları kendiniz için yapın.yapın ki artık bazı şeylere bır nokta koyun...
arkadaşım öğrenmeye çalıştım faceden mailler attım işte dediklerimi söyledi.. hayatım altüst oldu senin hayatını mahvederim vs vs dedi. 118 ide denedik arkadaşmla :)) ama üzerine kayıtlı hat bulunamadı... artk insanda gruruna yediremiyor yeter artık diyor.. sizle paylaşmak istedim akıl almak danışmak istedim sadece.. Allah sizi eşinizle mutlu etsin bir ömür boyu :)