- 10 Eylül 2018
- 107
- 195
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen. Eşim böyle tam olarak.Boğa erkeği zor sever severse de bırakmaz.ayrıca malesef boğa erkekleri çok kıskanç olur ve sizi kısıtlar hayatınıza müdahale eder.
Bence bahane bulma kendine biz kadınlar hep bunu cok yapıyoruz ama şöyleydi böyleydi diye. Seven erkek her halükarda seviyor.Ailede saglik sorunlari vardi, birde ben tutturdum sorunlari cözelim konusalim diye. Biraz fazla oldu diye düsünüyorum. Daha önceleri güzel vakit gecirmemiz icin elinden geleni yapti. Benimde zaman zaman uygun olmayan hareklerim oldu actigim konulara kulak asmadikca..
Ben de boğa burcuyum ama yazacaklarımın burçla alakası yok. Birlikte oldugum kişi bana sorun var, belirsizlik var dese sinirlenirim. Araya soğukluk girmiş olabilir, bunu sorgularak çözemezsiniz. Zamanla düzelmiyorsa ayrılırsınız. Sorgulama sadece ayrılığı öne çeker. Seviyorsunuz anlıyorum ama çocuk gibi ilgi bekliyorsunuz ve bu yüzden uzatmadan sizinle ayrılmış. Dilerim gelecekte beklediğiniz ilgiyi gösteren biriyle olursunuz.
3. Kişi olabilir"Evde uyuya kalmisim", "Telefonumu unutmusum"
Benim de vardı bi tane 7 yıl evlilik düşünmüyorum diye 1 sene sonra evlendi şimdi çocukları okula gdiyor ben yeni evlendimbu erkeklere hiç güven olmaz yanii
3. Kişi olabilir
Biz kadınlar telefonu çantamızı unuturuz ama
Erkekler biraz zor unutur
Ne bileyim bana bahane gibi geldi
Çıkar yakında kokusu
Bence siz sessiz kalın zamana bırakın
İstedikten sonra bulur o vakiti tatlımOnu da düsündüm. Hergün gec saate kadar calisiyor. Hafta sonlari genelde beraberdik, nadiren görüsmedigimiz günler olurdu. Baska biri icin vakti yoktu aslinda..
Sıradaki gelmesin ama bu bitsin bence bitir yıpratma kendiniGururumu yikacak birsey yapmadim. Cözüm ariyorum sadece. Siradaki gelsin yapmak istemiyorum!
Bu adamda vazgecemediginiz ne? Sizi umursamamasi mi,deger vermemesi mi,sizi aramamasi,onemsememesi mi yoksa burcu mu? Siz bu kadar degersiz misiniz elbette hayir o zaman kendinizi kucuk dusirmeyin derim. Seven insan her firsatta arar firsat yaratir demekki istemiyor bu incitici olabilir elbette ama once siz kendinizie deger verin ki sonra karsinizdakinden deger bekleyin
Katılıyorum bence de upraşmayınBu gun sizin cabanizla bitmese yarin inanin ki yine biter neden bu vazgecememek. Iliski iki kisiliktir tek tarafin cabasiyla olsa olsa zorlamadir.