2.5 yillik bir ilişkim var onu cok seviyorum o da beni seviyor bundan eminim. Ne var ki isler yolunda gitmiyor. Son aylarda onu bunalttigimi soyluyordu ben kendimi dizginledim ona sürekli msj atmadim ilgi istediğimi söylemedim bulusalim diye diretmedim bu ilişki için elimden geleni yaptim, yaranamadim. Ama yine de sürüyordu iliskimiz beni cok sevdiğini söylüyordu. Yalniz son günlerde cok tuhaflasti soğuk davranmaya basladi
sabah cok guzel konuşuyordu askim seni seviyorum vs diyordu ama aksam olunca birden soğuk davrandı anlamadim :/ o gün hastaneye gitmişti kalp grafiği falan çekilmiş o günden sonra daha bi tuhaf oldu acaba doktor kotu bir sey mi dedi? Soğumuş olabileceğini düşünmüyorum
dun buluştuk ben uzun ilişkilerin azami değilim dedi, yüzüme bakip beni sevmediğini soyle dedim onu bile soyleyemedi cok kotu görünüyordu. simdi ara verdik artik, bana 1 ay msj atmani istemiyorum vs ddi napmaya calisiyor anlamadim hic birsey bilmiyorum
tek bildiğim; onsuz yasayamayacagim.. Kendimi cok kotu hissediyorum kizlar.. Bu ask boyle bitmemeli yaa ;( ;(
EDIT: Az önce face'de bir paylasimda bulunmuş. "Aciksozlulugumun bir gün bana zarar vereceğini düşünmemiştim. Demek ki herşeyi içine atip duygularini söylemeyeceksin ki en yakin arkadasini kaybetmeyesin" yazmis. Ek olarak da SUÇLU HİSSEDİYOR yapmis. Hemen bunu görünce en yakin kiz arkadaşınin kardeşim dediği kizin facesine girdim onda da SUCLU HİSSEDİYOR yazıyordu ;( bu bir tesadüf mü ;(

EDIT: Az önce face'de bir paylasimda bulunmuş. "Aciksozlulugumun bir gün bana zarar vereceğini düşünmemiştim. Demek ki herşeyi içine atip duygularini söylemeyeceksin ki en yakin arkadasini kaybetmeyesin" yazmis. Ek olarak da SUÇLU HİSSEDİYOR yapmis. Hemen bunu görünce en yakin kiz arkadaşınin kardeşim dediği kizin facesine girdim onda da SUCLU HİSSEDİYOR yazıyordu ;( bu bir tesadüf mü ;(
Son düzenleme: