• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmak istemiyorum

nixie04

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
13
0
6
35
Denizli
2.5 yillik bir ilişkim var onu cok seviyorum o da beni seviyor bundan eminim. Ne var ki isler yolunda gitmiyor. Son aylarda onu bunalttigimi soyluyordu ben kendimi dizginledim ona sürekli msj atmadim ilgi istediğimi söylemedim bulusalim diye diretmedim bu ilişki için elimden geleni yaptim, yaranamadim. Ama yine de sürüyordu iliskimiz beni cok sevdiğini söylüyordu. Yalniz son günlerde cok tuhaflasti soğuk davranmaya basladi :( sabah cok guzel konuşuyordu askim seni seviyorum vs diyordu ama aksam olunca birden soğuk davrandı anlamadim :/ o gün hastaneye gitmişti kalp grafiği falan çekilmiş o günden sonra daha bi tuhaf oldu acaba doktor kotu bir sey mi dedi? Soğumuş olabileceğini düşünmüyorum :( dun buluştuk ben uzun ilişkilerin azami değilim dedi, yüzüme bakip beni sevmediğini soyle dedim onu bile soyleyemedi cok kotu görünüyordu. simdi ara verdik artik, bana 1 ay msj atmani istemiyorum vs ddi napmaya calisiyor anlamadim hic birsey bilmiyorum :( tek bildiğim; onsuz yasayamayacagim.. Kendimi cok kotu hissediyorum kizlar.. Bu ask boyle bitmemeli yaa ;( ;(

EDIT: Az önce face'de bir paylasimda bulunmuş. "Aciksozlulugumun bir gün bana zarar vereceğini düşünmemiştim. Demek ki herşeyi içine atip duygularini söylemeyeceksin ki en yakin arkadasini kaybetmeyesin" yazmis. Ek olarak da SUÇLU HİSSEDİYOR yapmis. Hemen bunu görünce en yakin kiz arkadaşınin kardeşim dediği kizin facesine girdim onda da SUCLU HİSSEDİYOR yazıyordu ;( bu bir tesadüf mü ;(

Son düzenleme:
Belki sağlığıyla ilgili bir sorun çıktı,seni üzmek istemediği için böyle yaptı. Biraz üstüne git derim. Sabah aşık olan adam akşamında niye soğusun.

Sordum ama net bi cevap alamadim. Onu cok bunaltiyormusum hep bunu diyor.

doğrusunu söylemek gerekirse aklıma başka birinin olabileceği şayet onunla işler yürümezse size geri dönebilmek için ara vermek istediği geliyor. ya da ilişkiyi bitirmek istiyor ama açıkça söylemediğinden ara verelim diyor, tabii ki o ara hiiiiççççç bitmeeyecek ne yazık ki.. :50:

Önce beni bunaltıyorsun diye baskı yapması ve sonra bir ay arama demesi başka biriyle görüşmeye başladığının işaretleri gibi duruyor.
Açıkçası sizi istemeyen biri için bu kadar da üzülmeyin.

Bu düzenlemeden sonra denecek pek de bişey kalmadı canım. Adam senin görme ihtimalini bile tınlamadan birebir başkasına gönderme yapıyor. Kendini küçültme sal ipini gitsin. Kardeşmiş, şerefsiz.

Bu gerçeği kabullenmek istemiyorum :( onu cok iyi taniyorum, oyle biri degil. Bir de soruma en son birsey ekledim onu da okur musun?

ama bununla senin bir ilgin yok ki?? yani o kızla arası açıldı o yüzden mi ara vermek istedi diye düşünüyorsun?

2.5 yillik bir ilişkim var onu cok seviyorum o da beni seviyor bundan eminim. Ne var ki isler yolunda gitmiyor. Son aylarda onu bunalttigimi soyluyordu ben kendimi dizginledim ona sürekli msj atmadim ilgi istediğimi söylemedim bulusalim diye diretmedim bu ilişki için elimden geleni yaptim, yaranamadim. Ama yine de sürüyordu iliskimiz beni cok sevdiğini söylüyordu. Yalniz son günlerde cok tuhaflasti soğuk davranmaya basladi :( sabah cok guzel konuşuyordu askim seni seviyorum vs diyordu ama aksam olunca birden soğuk davrandı anlamadim :/ o gün hastaneye gitmişti kalp grafiği falan çekilmiş o günden sonra daha bi tuhaf oldu acaba doktor kotu bir sey mi dedi? Soğumuş olabileceğini düşünmüyorum :( dun buluştuk ben uzun ilişkilerin azami değilim dedi, yüzüme bakip beni sevmediğini soyle dedim onu bile soyleyemedi cok kotu görünüyordu. simdi ara verdik artik, bana 1 ay msj atmani istemiyorum vs ddi napmaya calisiyor anlamadim hic birsey bilmiyorum :( tek bildiğim; onsuz yasayamayacagim.. Kendimi cok kotu hissediyorum kizlar.. Bu ask boyle bitmemeli yaa ;( ;(

EDIT: Az önce face'de bir paylasimda bulunmuş. "Aciksozlulugumun bir gün bana zarar vereceğini düşünmemiştim. Demek ki herşeyi içine atip duygularini söylemeyeceksin ki en yakin arkadasini kaybetmeyesin" yazmis. Ek olarak da SUÇLU HİSSEDİYOR yapmis. Hemen bunu görünce en yakin kiz arkadaşınin kardeşim dediği kizin facesine girdim onda da SUCLU HİSSEDİYOR yazıyordu ;( bu bir tesadüf mü ;(

bence en yakın kız arkadaşına karşı hisleri vardı ve artık dayanamayıp açıldı ama sonuç olumsuz oldu şu an bununla boğuşuyor. ikisinin aynı anda "suçlu hissediyor" yapmasının tesadüf olmadığını düşünüyorum canım. bence hiç 1 ay filan kaybetme, direkt önüne bak. aklınca cepte tutucak seni, izin verme.

uğraşma onun için...
banada başka biri varmış gibi geldi...
olmazsa geri dönücek...

O 'çok yakın olan kız arkadaşıyla ' arkadaşlıktan öteye geçmişler. Ve olmayan vicdanları sızlamış facede suçlu hissediyor yapmışlar diye düşündüm okur okumaz.
Edit: bence siz de o kızdan şüphelenmşsiniz ki eski erkek arkadaşınız onu paylaşınca hemen o kızın profiline bakma ihtiyacı hissetmişsiniz..

Son düzenleme:
Belki sağlığıyla ilgili bir sorun çıktı,seni üzmek istemediği için böyle yaptı. Biraz üstüne git derim. Sabah aşık olan adam akşamında niye soğusun.

İste bi türlü bunu mantigim almiyor? Birden sogumasi normal degil sonuçta biz iki günlük sevgili değiliz. Ustune gidiyorum ama tersliyor beni sen böle msj atar durursan olmaz bu is diyor.

kıza duygularını söylemiş ve senden ayrıldığını kızda bu durumdan dolayı suçlu hissetmiş kendini oda buna cevaben onu yazmış yani hasta falan değil başkasına kaymış

Oyle mi dersin? Ya doktora gittiğinde bir sey ogrendiyse? Olamaz mi ki :/

eğer sağlığı ile ilgili bir problem olsa sana daha ılımlı yaklaşır, açık yüreklilikle bu ilişki yürümüyor ikimizde kendi yolumuza bakalım der ve seninle iletişimini tamamen keserdi. erkek arkadaşın beni bunaltıyorsun demiş ve bu bahaneyle "ARA" istemiş ki bu ayrılıkların en adice olanı çünkü seven tarafa bir gün geri dönecek ümidi verip yoluna bakmasına izin vermeyip onu beklemsini sağlayıp kendinin de dilediği gibi hayatını yaşamasına imkan veren bir şey.. sen seviyorsun ve her dediğini olumlu birşeye çekmeye çalışıyorsun ama gerçek ne yazık ki ortada bana göre ki ya sevgisi bitmiş ya başka biri var..

Kızda eski sevgilinizden hoşlanmış bunun için suçluluk duyuyor ama sevgilinizin ağzı iyi laf yapıyorsa yakındır facede o kızla ilişkisi var yapmaları

Back
X