• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmak istemiyorum

Bırakamazsanız her zaman sizi çantada keklik olarak görecektir.

Her seferinde birine aşık olduğunda ara verirsiniz artık bu ilişki böyle sürer gider. Adam sizi temelli bırakana kadar tabi.

bencede o kıza karşı birşey hissediyor size olan davranışlarının onunla ilgisi olmasa bile size sevgiside azalmış bence bırakın artık sevmesede benim olsun mantığını hiç mi gururunuz yok sizin size böyle davranmasına izin vermeyin

Sağlığıyla ilgili bir sorunu varda sana söylemiyor falan filmlerde oluyor böyle şeyler
Bence olay arkadaşına açıldı ve kız ne reddetmiş nede kabul etmiş belliki bu durumda uzunca bir süredir varmış sevgilinin gönlü senden geçeli çok olmuş bence boşuna zaman kaybetmeyin

ya saglıgıyla iligili onemli bşi var yahut da baska biri var.. sende arama sorma sabret .. o sevıyorsa zaten gerı donucektır

kız ondan, o kızdan hoşlanmış, kız her ne kadar olmaz, yapamam, senin sevgilin var demiş olsa da, ikiside sana karşı suçlu hissediyor. sevgilin de kız kendini kötü hissetmesin diye "senin için ondan ayrıldım yada ondan zaten ayrılmıştım" dedi. bunun için seni de 1 ay mesaj atma diye kıvama getirdi..

ama işin daha da vahim tarafı adam tüm bunları senin anlamandan çekinmiyor bile ki facebooka yazmakta sakınca görmemiş..

ilk zamanlarda o kızı bırakıp, bana dönsün diye düşünmen normal, yakında algıların açılır, tiksinmeye başlarsın..

Malesef .. Hayatinda baska biri var ..
ilk okudugumda aklima ilk bu geldi.. bir ay mesaj atma demediger sahisa yakalanma riskini azaltmak , senide
tamamen bitirmiyo , digrriyle olmada geri donecek bi yeri olsun.
gayet acik ve net ortada...

doktordan hicbisey ogrendigini sanmiyorum.
Boyle bisey olsa , insan sevdiginun destegine ihtiyac duyar...

Canım adam açıkça yazmış facede. Arkadasina ilgi duymuş icinde ki duyguları anlatmis sonucda olumsuz olunca arkadaslklarida bitmiş galiba kiza seni kaybettm diye gönderme yapiyor sende ağlayıp kendini üzüyorsn. Seni seviyorum dedi diyede sevgidini falan zannetme ne insanlr var aynı anda üç dört kişiye bu lafı söylüyor.
Ayrıca ilişkiniz devam ederkn sevgilinin face şifresini biliyor muydn o kızla yazismasni falan gördün mu ?

2.5 yıldır sen bişey farketmediysen aralarında da bişey yoktur herhalde ??

O kadar açık ve net ki. Resmen bitirmiş kendi isteğiyle. Bi insan seviyosa aşıksa neden kendi isteğiyle bitirirki ilşkiyi çok saçma dimi. Bence onu bi an önce unutun

kusura bakma arkadaşım ama doktordan bişey duyup seni bırakması çok küçük bi ihtimal,hatta ihtimal bile değil.. biraz mantıklı düşünecek olursan seni bırakmasına sebebp olacak kadar kötü bişey duymuş olsa face.de takılacak kadar da morali olmazdı...

ki daha çok dikkatimi çeken nokta şu: siz adamla ayrılık kararı alıosunuz... sizi cidden seven bi adam olsa en temel üzüntüsü bu olurdu oysa o tutmuş başkalarıyla yaşadığı bi sıkıntıdan dolayı üzüntü hissetmiş..bu mu yani? sevgilinden ayrıldığında dünyan yıkılır yaa.en yakın arkadaşın da olsa bozulduğun insan... o ikinci plandadır...

ki onu da geçtim... adamın face. yorumuna bakacak olursak: açıksözlülük yapmış ve en yakın kız arkadaşını bunun neticesinde kaybetmiş ve suçlu hissediyor... ama bu suçluluğu senden ayrıldığı için değil onu kaybettiği için.... bence muhtemelen sevgilin o kıza açıldı.... ve belki reddedildi... mesele bu bence... umarım seni üzmemişimdir...:50:

Basıma cok geldi bu yuzden biliyorum. Ara verme istegi erkekten geliyorsa sonunu tahmin ediyorum :( zaten benimde su an moralim cok cok bozuk ama sana diyeceğim sey su arkadaslar haklı saglık sorunu falan degil bu. Sen lütfen dik dur. Sakın seviyorum ediyorum dıyıp ağlama. Ona da boyle gösterme kendini sanki hic birsey olmamış gibi davran. Umursama. Zor biliyorum ama bunu yap. Tek çözümü bu

[QUOTEtuyvytdd=Ulytau;33776269]Ahh ahh ne hainler :/[/QUOTE]

Evett kafami toplamaya ihtycm var sorunlarim var derler ama o ara yeni birini tanımaya çalışırlar sonrada olmaz geri dönerse sensiz yapamdgmi anladim derler klasik ,acı ama doğru :(

hasta olması gibi bir durum gözükmüyor bütün arkadaşların yorumlarına katılıyorum sizi ayıran başka biri bence de başkasını seviyor ve suçluluk hissediyor. ama içimde kalıcak ya hastaysa? diye düşünüyorsan muayene olduğu hastaneden muayene bilgilerini alabilirsin bi de o hastanede tanıdığın varsa daha kolay öğrenirsin bi araştır rahatla bence.

Back
X