Ayrilmak istemiyorumm:(((

ELAPIDAE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
207
7
116
Arkadaslar merhaba;
Bir konu hakkında cok kararsizim tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacim var. Yaklasik 2 senedir tanistigim ve 8 aydir birlikte oldugum bir sevgilim var. Bu surecte kavgalarimiz oldu ama ufak tefek.Genel anlamda cok mutluyduk.Ben onu cok seviyorum oda beni bundan suphem yok ama ailesine asiri bagli ve dengesiz bir ikizler burcuyla birlikteyim.
Dun gezme amacli sehir disina gezmeye gittik.Hersey mukemmeldi,ve ikimizde cok mutluyduk.Geri donuste yemek yeyip oyle dönecektik sehrimize.
Donus yolunda arkadaşlardan vs.konusurken, durduk yerde bana kendisinin bencil bir insan olduğunu ve sadece kotu gününde yaninda olan kişilere değer verdiğini söyledi.Mesela ailem dedi,bende mesela ben dedim. O da dediki hayir senin icin daha coook zaman geçmesi lazim üstelik sende bencil birisin.Bende saçmalıyorsun deyince neden sende ailene herkesten daha fazla değer vermiyormusun dedi.
Dondum kaldim,moralim sifirlandi, ağlamamak icin kendimi siktim.Restorana gittik ve ben normal olarak bisey yiyemedim catali elimde salladım durdum.Acliktan ölmeme rağmen istahim kactigi icin yalandan bir iki lokma aldim.Oda bir iki lokma almisti,onunda burnundan getirdim yemeden kalktik. ama bilerek değil sonuçta moralimi bozmuştu.
Sehrimize donene kadar yol boyu 1,5 saate yakin hic konusmadik.Sehrimize girdikten sonra bu basladi bagirmaya; benmiş hayati ona zehir ediyormuşum o ozgur olmak istiyormuş.Surekli ben ne derim alinmayim kirilmayim diye düşünmekten baski altinda olmaktan bikmis.Kaldiki benim alingan kirilgan bir yapim yok.Normalde cok sertken kilibik birine donmus ve bundan cok rahatsizmis.Annesi bile onu 28 senede hic bu kadar uzmemis? Bu ne simdi.Bu nasil bir kiyas.
Benden ayri yapamayacagini bildigi halde,Ayrilmak istiyorum yeter ya diye bagirdi cagirdi.
Bide sürekli ben kendisini yeterince sevmedigimi deyip duruyor, tatmin olmuyor hic.Cok simartilmis.Ben 8 ayda ona olan sevgime ve verdiğim değere onu inandiramadiysam ne yapayim?
Ayrilmak istemiyorum ama cok kirildim ve ne yapacagimi bilmiyorum.

Şimdi doğrumu anlamadım.

1 Adam ben bencilim, kötü günümde yanımda olanı, yani işime yarayanı severim , ona değer veririm diyor.

2 Sen de bencilsin, daha bir faydanı görmedim, o yüzden sana değer verdiğimi söylemek için erken diyor.

Sonra da bozuldun diye bağırıp çağırıp, beni baskı altında tutuyorsun, özgürlüğü mü kısıtlıyorsun, hadi ayrılalım diye noktalıyor günü.

Sen ise bu adam bir ömür eşim, yoldaşım olsun, ne yapmalıyım diyorsun. Şöyle yapıcaksın; hiç bir talebin olmayacak adamdan, her dediğine kafa sallayacaksın sinri bozulmasın, sonra daim hazır olda bekle, sana ihtiyaç duyulan bir durum gördüğünde koş adamın yanında ol.

Son düzenleme:
Ayrılmak istemiyorsanız şımartılmış bir erkeği ömür boyu nazlayacaksınız.
Hazırlayın kendinizi ki sonra şikayet etmeyin.

Aileyi herkesten çok sevme meselesini anlayamadım, her normal insan en çok ailesine değer verir zaten.
Erkek arkadaşınız nasıl bir çıkar ilişkisi içinde bunu kötü günümde yanımda oldukları için diye yorumluyor?

suanda ayrılmak istemedigin bu dengesiz adam için yıllarını heba ettikten sonra keske bıraksaymısım diceksin. Göze alabiliyosan devam et alamıyosan hiç arkana bakma. i

dünyada başka adam kalmadı tabi ömür boyu çekmek istiyosan bu bencillikleri şikayette etmiceksin

tipik ikizler burcu erkeği...katlanabileceksen devam et..ama değiştirmeyi düşünme...çünkü değişmez...

Arkadasim merhaba, acikcasi yeni ayrilmis biri olarak sana soylemek istedigim bir kac bir sey var.

Ben sizinki kadar olmasada iki yillik bir beraberligim vardi. Cok mutlu muydum. Evet mutlu oldugumu dusunuyordum cunku cok seviyordum ve seviliyordum. Yasadigimiz her problemi ne kadar buyuk yada kucuk olsada bir sekilde ustesinden geliyorduk. Sevgimiz daima cok agir basiyordu. Zaman gectikce sevgim buyuyordu. Hayatimin tek erkegi diyordum oyle ki rahmetli annemi ne kadar seviyorsam onuda o kadar yogun bir sekilde seviyordum. Beni degistirdi cok degistirdi. Onun kalibina uydum uymasina fakat. Bu sekilde de kendimi cok yiprattm. Bosanma olaylarini cok fazla gormus biri olarak en sonunda bu iliskiyi olcup tartmaya karar verdim. Sorun su ki evlenmek cok baska bir sey. İnsan evlendigi zaman o sevginin o askin yukari asagi inis ve cikislari sabitleniyor. Daha duz daha yalin oluyor. Elbetteki evlendikten sonra sevgi bitiyor demiyorum ama aciklari kapatmak icin sevgi maalesef yeterli olmuyor. Bu sefer mutsuzluklar basliyor bununla birlikte sevgi bu gelen mutsuzluk ile yavas yavas tukeniyor. Senin durumunda olmus olsam ben bugun uzulup yarin kafami duvarlara vurmamayi tercih ederim. Evet gercekten cok zor bir durum. İnsan nefes alamiyor resmen. Kalbinde o aciyo hissediyorsun. Ama cok klise bir sey olsada zaman gercekten bunun ilaci olur inan bana. Her durumu bugun yasadiklarim ve hissettiklerimle dusunup hareket etme otur iyicene dusun tasin kararini ver bece hayatindan cikarmak en dogru karar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benden tavsiye sakın evleneyim deme bu adamla çoookk pişman olursun tabi beni ilgilendirmez ama fikrim bu

Canım karşında annesine aşık ve sevdiği kadında onu arayan bir adam var...annemizden neyi ne kadar istersek isteyelim o bir beklentisi olmadan verir ya bize, hep verir verir verir...bu adam da senden bunu bekliyor...ancak annesi gibi sadece verici olduğunda sana güvenebilecek ve değer vermeye başlayacak...ayrıca sana ayrılmak istediğini söylemiş...eğer ki sen bunu istemediğini söyler veya bir şekilde ifade edersen ipler tamamiyle ona geçecek ki onun da tam olarak istediği bu...bence ona istediğini verme...kendini tamamen geri çekmelisin...senin ondan beklediğin sadece sana "ailem ve sen " diye hoş bir şey söylemesi, egonu biraz okşaması olmuş ama o karşılığında sana bağırıp çağırıp içindeki kötü şeyleri kusmuş...biraz bekle...aramazsa zaten seni tamamen gözden çıkarmış demektir, boşuna kendini küçültmüş olursun...Biraz acı çeker sonra sa unutursun...Ayrıca sen onu kendine, sevgine, aşkına verdiğin değere inandırmak zorunda değilsin...inanan inanır...inanmayan gider...

ikizler burcu.. Gercekten cok zor bir burc. Ben o noktadan sonra onyargili okudum zaten yazdiklarini Ne kadar tanidigim insan varsa ikizler burcu erkek arkadasi esi olan, hepsi cok sikinti yasiyorlar.

Samsonn yorumun icin cok tesekkur ederim.1.ve 2.tespitin cok dogru, bende oyle algiladigim icin sizlere fikirlerinizi sordum..Ustelik ortada hic bisey yokken durduk yerde acti bu konuyu ve bu sozleri bana sarfetti.sonrada benim gereksiz yere surat asip gununu zehir ettigimi soyluyor. Sorun su ki benden ilk kez ayrildi, daha once hep ben ayrilirdim ve bana karsi cok iyi ve verici.ama bende ona karsi oyleyim,fakat sevgide yetersiz kaldigimi hissettiriyodu hep simdi bide deger olayi cikti

ikizler burcu.. Gercekten cok zor bir burc. Ben o noktadan sonra onyargili okudum zaten yazdiklarini Ne kadar tanidigim insan varsa ikizler burcu erkek arkadasi esi olan, hepsi cok sikinti yasiyorlar.

Evet Soullie, cokta asiri dengesiz degil ama zaman zaman dengesizlikleri benim ayarimi sasirtti...Bu hem ikizler, hem ailesine duskun hemde ailesi buna asiri duskun ve asiri simartmis..eski ciktigi veya etrafindaki kizlarda baya bi kaldirmis bunun egosunu..napacam bilmiyorum

daha 8 aylık ilişkide oyle öenmli olmayan bir sebepten dolayı bağırıp çağırıyosa gerçekten bişey olduğunda napcak
sevgi sevilmek tabi önemli de tek başına yeterli mi düşünmek lazım

Kahvetelvesi inan bende hic bisey anlayamadim dunku konusmamizdan...bide ustune bana diyor ee sende zaten en fazla ailene deger vermez misin hayatta. yani ne alaka durduk yerde boyle salakca bir muhabbete girdik bilmiyorum ama canimi cok yakti...Bu arada bildigim kadariyla kotu gunumde diyebilecegi buyuk bir olay yasamadi.

suanda ayrılmak istemedigin bu dengesiz adam için yıllarını heba ettikten sonra keske bıraksaymısım diceksin. Göze alabiliyosan devam et alamıyosan hiç arkana bakma. i

Goze alamiyorum ama onu cok seviyorum ve birakamiyorum....ustelik onunda bensiz yapamayacagini biliyorum, ilk kez o ayriliyor benden ve beni cok seviyor.bide sorun su ki eger evlenirsek ailesiyle ayni apartmanda kalacakmisiz, eger simdiden annem-sen diye kiyaslara giriyorsa bu cocuk ilerde nasil olur bilmiyorum.

Ben şunu anlamadım, erkek arkadaşının herşeyden çok kendi ailesine değer vermesi ya da senin de herşeyden çok kendi ailene değer verdiğini söylemesi neden moralini bozdu. Ben de herşeyden çok aileme değer veririm. Karşımdaki de öyle olsun isterim ayrıca. Bir insan ailesinden çok kimi sevebilir ki? Ha günün birinde evlenirsiniz, sen de ailesinin bir üyesi olursun o zaman onlarla eşit olursun. Güzel bir günü saçma alınganlığınla mahvetmişsin onun da siniri bozulmuş. Olay bundan ibaret. Ama benim kafama takılan şu; böyle saçma sapan bir tartışmadan sonra eğer ayrılma kararı verebiliyorsa, sinirle bile olsa bunu söyleyebiliyorsa, demek ki ilişkiniz senin zannettiğin kadar ciddi değil ya da seni senin sandığın kadar sevmiyor.

Hakediyorsun madem ayrılmayacaksın kolay gelsin katlan bu dengesiz adama

Azkolabolbuz, tabiki herkes icin hayatta en deger verdigi kisiler aileleridir.bu hepimiz icin gecerlidir.ama boyle birseyi durduk yerde-cok mutlu oldugumuz bir gunde soylemesi, ben aileme deger veririm cunku onlar benim kotu gunumde yanimda ama seninle daha gecirecegimiz zaman var ona gore; yani kendisine davranisima gore bana deger verip vermeyecegini soylemesi cok sacma.bide ustune bana ama sen bencilsin, yani kizim kusura bakma ama sende o potansiyel yok ve ben sana deger vermeyecegime getirdi olayi. Benim mutlu olmam icin beni gezmelere cikarmis; bende gunumuzu mahvetmisim.Bu onun ilk ayrilik karari verisi, daha once hep ben ayrilmistim.
Benim anladigim bu tartisma son damla olmus onda; surekli bana iyi davraniyor cicek vs. aliyor, eskiden hic bir kizi sallamamisken beni uzmemek ve mutlu etmek icin elinden geleni yapiyor.. beyfendi bundan yipranmis?cok kilibiklasmis ve kendini baski altinda hissediyormus.halbuki boyle olmasi icin onu ben zorlamadimki.. iliskinin baslarinda beni hic takmiyordu ve uzulen taraf bendim, bana asik olunca kendi otomatikmen degisti ve bu durumdan cok mutsuzmus.Dun aksamki ayrilalim diye bagirma sirasinda;kendisini cok baski altinda hissettigini;hep Elapidae ne der nasil tepki verir diye 2-3 kez dusunup oyle konusuyormus.vs. bundan daralmis kendince o yuzden ayriliyormus. bide ben onu cok uzmusum, annesi bile 28 yilda bu kadar uzmemis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…