Ayrilmak istemiyorumm:(((

Canim bilemiyorum ki, bagirirken cok ciddiydi ve bana ilk defa boyle bagirdi. bir taraftan araba kullanirken aniden bir eliyle basini tuttu mesela bende hemen o elini tuttum noldu diye gulumsedi hemen sonra bagirmaya devam etti.basi agrimis bana sinirden o yuzden basini tutmus:) rol icabi bagirmista olabilir ama sinirlendigi kesin. e tabi sinirlenecek 2 saatten fazla surat astim yemegini yedirtmedim :) sinrlenmesi cok normal cunku ben cok gergindim.. ama iliskimiz deneme yanilma iliskisi degil boyle bir oyuna neden girsin. Ilk kez benden ayrilmak istedigini soyledi, ustune birde dun aksamki mesaji ( cok mutluymus oh beee rahatmis..

Ama surasi kesin ki; iliskinin ilk zamanlari ben ayrilsakta umursamiyordum o yalvar yakar geri barisiyorduk ama su an ona kor kutuk asik oldugumu ve onu birakamayacagimi biliyor.O yuzden deniyorda olabilir pofff kafam karisti

canim tesekkur ederim.. Asla aramiycam, eger dun aksamki mesajindan sonra ben adim atarsam istedigi gibi olur tum ipleri onun eline vermis olurum..o ararsada surum surum surundurecem.daha evli degiliz bisey degiliz bu ne ya ne saniyor bu kendini, ne hakki var beni boyle uzmeye..

Ama suda var ki; o pesimden kostuktan sonra barisirsak bunu fitil fitil burnumdan getirecek :)) cunku hep ayrilik sonrasi o ugrasmis o benim pesimden kosmus bunu suratima carpiyor her zaman

Ya uff senin yazdiklarinda dogru, kafam cok karisti. beni sevmedigini dusunmuyorum sonucta cok sevdiginden eminim. baska kiz olayida sanmiyorum cunku benim oglan oyle bir anda bir kizdan etkilenip kendini kaptirmaz diye dusunuyorum.Bide biz cikmadan once 9 ay kadar pesimden kostu surekli aradi mesaj atti, tabi bu sirada baska kizlarlada gorusmus soyledi bana ama beni cok fena kafaya takmisti.

Bilerek ayrilma karari ise ben suratimi asmaya basladiktan sonra oldu, ne bekliyordu gule oynaya gune devam etmemi mi ( tabi surat asacam gozlerim dolu dolu olucak (

ama nasil bu kadar rahat ayrilmak istedi ben anlamadim

Arkadasim oyle biriyle bir hayati paylastigim icin soyluyorum yanlis anlama gec olmadan kurtul valla hic cekilmiyor hayat oyle. Benim gorumcem ve esim de oyle. Hadi esimi gecdim ama gorumcem cekilmiyor. Dengesiz yani

beni sevmediğini düşünmüyorum diyorsun ama o senin düşüncen, gerçeği bilemezsin. bir erkeğin peşinden koşmuş olması o kızı sevdiği anlamına da gelmiyor, bunu başka olaylarda da görüyoruz. o kadar peşimden koştu sonra böyle yaptı diyen çok insan var. üzme kendini. ama emin de olma seviyor diyerek. bu benim düşüncem tabi...

ben eşimle çıkarken her erkek gibi oda beni abuk sabuk konuşur üzerdi (biliyosun arada erkekler error verir) bende çok üzülür çok sinirlenirdim ama kalkıp içimdekini ona döküceğime sessiz kalır beklerdim hiçbir şekilde ne facebookda ne başka biyerde görünmezdim herhangi birşey yapmazdım ..sessizce beklerdim ...sonra bana geri dönerdi arardı herşey daha farklı olurdu...ben şimdi kötü birşey desem ne olcak olay büyüyecek çirkinleşecek ne gereği var kendimi hiiiç kasmadım oluruna bıraktım...o döndüğündede onun burnundan getirmedim aksine sanki öyle bir şey yaşamamışız gibi davrandım olayı büyütmedim ...erkekler onlara huzur veren kadınları tercih ederler taktiğini uyguladım :))) bak şimdi çok şükür 2,5 yıllık evliyiz ve birbirimize çok aşığız ..:)))

pardon bir şey soracağım hikayen çok tanıdık istanbul da mı okuyorsun? ve sevgilin bursa da mı? inanır mısın şu anlattığını bana bursa da bir arkadaşım anlattı az önce

Cok aradayim su anda...cok seviyorum cunku ( Bide diger tum yonleri mukemmel

Seni kulu kölesi yapacağını biliyorsun, fakat diğer tüm yönleri mükemmel. iyiymiş

Arkadasim oyle biriyle bir hayati paylastigim icin soyluyorum yanlis anlama gec olmadan kurtul valla hic cekilmiyor hayat oyle. Benim gorumcem ve esim de oyle. Hadi esimi gecdim ama gorumcem cekilmiyor. Dengesiz yani

Canim diger butun yonleri cok iyi oldugu icin kararsiz kaldim. Su anda cok fazla degil ama birilkte yasadikca daha cok dengesizligini gorecegim ve butun bir omur buna katlanabilirmiyim bilmiyorum

pardon bir şey soracağım hikayen çok tanıdık istanbul da mı okuyorsun? ve sevgilin bursa da mı? inanır mısın şu anlattığını bana bursa da bir arkadaşım anlattı az önce

Hayir canim biz ikimizde konyadayiz... Senin arkadasin son durumundan benide haberdar edermisin:)) Biz halen ayriyiz...Ondaki dengesiz erkegin tavirlari nasil acaba ve su an gidisatlari nasil

Ya ne bileyim bana davranislarindan yola cikarak beni cok sevdigini soyledim...Cunku oyle hissettiriyordu..Ama hala barismadik ve adim atmadi..buda cok buyuk bir soru isareti kafamda,bile bile beni neden uzuyor

Canim ama ben uzulunce aninda tepki veriyorum ve eger kirildiysam karsi tarafinda burnundan getiriyorum.Bu elimde olan bisey degil ki( Ama erkeklerin kendilerine huzur veren kadinlari tercih ettigi cok dogru eger barisirsak bundan sonra uygulamaya calisirim ama dedigim gibi moralim bozulunca aninda yuzum dusuyor.Normalde alingan kirilgan bir yapim yok ama o gun gercekten cok kirildim sonucta bizimkisi 2 aylik iliski degilki..Benim icin ona neler yapabilecegimi ve onu ne kadar sevebilecegimi 8 ayda gosteremediysem daha ne yapayim..Kaldi ki bende onun uzerine titriyorum iliskimizin son zamanlarinda cok mutluyduk.ama hersey bitti

Canim biraz sert olacak soyleyeceklerim ama kusura bakma tecrubeleime dayanarak soyluyorum sakin kirilma
Hayatta hicbir erkek bir damla gozyasinizdan kiymetli degil
Eger ki seni tek bir kere bile olsun aglatan bir erkek varsa karsinda vur tekmeyi defolsun gitsin anasinin eteklerinin dibine
Hayatina onune bak canim sana da yazik seni annecigin uzulesin diye dunyaya getirmedi

Canim diger butun yonleri cok iyi oldugu icin kararsiz kaldim. Su anda cok fazla degil ama birilkte yasadikca daha cok dengesizligini gorecegim ve butun bir omur buna katlanabilirmiyim bilmiyorum

Fikrini etkilemek istemem ama esim oglak burcu ve nazli bir tip. Ona kotu laf soylesem kuser
istediyi bir seyi yapmasam konusmaz tavir yapar. Ve ben ailemi 2yila yakindir goremiyorum. Senin erkek arkadisandada benim herifin ozelliklerini gordum. Kendi ablasina kardeslerine laf soyletmez benimkileri beyenmez. Dusun simdi

Annesi bile uzmemus mi senin kadar. Buna cok guldum. Bizim erkekler anne ve sevgili ayni kefeye koydukca bizim isimiz zor. Anne dedigin kosulsuz seven varlik. Kusura bakmasin anne gibi nazlayamayiz. Hay yarabbim. Sen de benim de babam beni hic uzmedi deseydin. Ama iliski farkli bir seydir. Bunu kafasina soksun once. Arkadaslarindan da sevgilisinden de ailesinden de beklentilerini ayiracak. Coook simartilmis cok. Sessiz kal ve ona annesi gibi olamayacigini hissettir..

amaaan sende bukadar hassas olma .. bak ben üzüldümmü sinirle karışık psikopata bağlayan bir tipim ona rağmen kendimi bastırdım kendime hakim oldum çünkü sakin kalabilen duygularıyla haraket etmeyen insan herzaman kazanır...aklını duygularının önüne geçir...istersen yaparsın sonra alışırsın zaten ...suratını asma anın tadını çıkar baktın çok abuk sabuk konuşuyo ozaman sessiz kal eğer birlikteysenizde evine git ama surat asarak değil 'oldu ozaman ben en iyisi eve gideyim sen yine saçmalıyosun hiç çekemem' havalarında ....beni sevmiyosun sen dersede hiç cevap verme deli olur sana varya ozaman ...nasıl dicen...bak şimdi bikere bakcak sen eskisi gibi değilsin ...daha farklısın ...seni üzemediğini fark edicek ve kendini önemsiz hissetmeye başlıcak senide gözünde büyütecek daha bir önemsiyecek... eğer aramazsada seni sakın sen arama hiçbirşey söyleme eninde sonunda dönecek o sana ...bitti diyede üzülme birşey olmayacaksa olmaz zaten ...hayat böyle olmayacak şeylere üzülerek geçmez...hem nedemişler 'bir ışık daha var bu ışıklardan başka'

Haklisin canim cok haklisin,heleki annesiyle beni kiyas yapan biriyse bu... Ama suda var ki ben 20lik kiz degilim,29 yasimdayim ve o olmadi bu olsun yasimi coktan gectim.. Artik duzgun birisiyle evlenip yuvami kurmak istiyorum.Ustelik daha onceki erkek arkadaslarima karsi cok vurdumduymaz ve sert olurken ona olamiyorum.daha dogrusu iliskimizin ilk baslarinda onada oyleyken su an cok kotu asik oldum ve ondan kopamiyorum(

Benimki oyle alingan nazli degil ama cok ilgi isteyen dengesiz bir ikizler:) ustelik ailesine ve annesine asik...Benimde ailem baska sehirde ve hemen her ay yanlarina gidiyorum. Fakat evlilik durumunda o kadar sik gidebilecegimi zannetmiyorum kaldiki ailesiyle ayni apartmanda otururmusuz vs...

Evlilik, aile mevzularina pek girmedik ama aileme laf soylemedi simdilik, tabi tanimiyor daha bende onunkileri...

Neyse, zaten aramiyorda su an yapacak bisey yok beklemekten baska...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…