Hiç karışma. Hatta olur da ararsa sen tavır yap bundan sonra. Resmen seni gözden çıkardım izlenimi vererek peşinden koşturmaya çalışıyor. Belki içten içe gözden çıkaramasa da taktik deniyor. Ama ilişki dediğin şey bunların denenecek ortamı değil. Yokluğunu gercekten hissedip geri dönmek istediğinde "niyetim ayrılmak değil, seni denemekti " yanıtı veremeyeceğine göre bekle. Dönerse asıl o zaman herseyi yapmış olarak duracaksın karsısında, o zaman lehine döner bu durum. Ha eğer artık dönmezse zaten üzülme sevin. Seni evlendikten sonra da bu saçma sebeple ortada bırakabilirdi
bu senin ömrünü yer...sessiz kal madem ayrılmak istiyo bırak gitsin sen hiçbirşekilde hiçbirşey söyleme kırgınlığın içinde kalsın bekle...bak nasıl depar atıp dönüyo ....ayrıldığınızda üzülmek istemiyorsan ..başka uğraşlar bul arkadaşlarınla takıl sürekli eğlenceli şarkılar dinle ...zaten geçer ...herşey olacağına varır çok kasma kendini sizin işinizin bir sonu varsa zaten o senindir ama yoksa boş boşuna kendini üzmüş olucaksın ...gereksiz ...bırak yol ver gitsin..sen sessizliğini koru kendini kesinlikle ezdirme...ayrılmazsanızda her söylediğine alınıp bozulma gül geç ozaman bak işler nasıl değişiyo ...hiçbirşeyin garantisi yok sonuçta sen mutlu olmaya bak
sizi gözden çıkarmış izlenimi verdiğini veya taktik peşinde olduğunu sanmıyorum. adam gayet net. oturup konuşurken de sana henüz değer vermediğini söylemiş zaten. bu birşeylerin habercisidir, bilerek ayrılmak için ayak yapmış yani size. bu kadar rahatsa ya başka biri vardır, ya da sizi zaten sevmemiştir. bunun başka bir izahı yok kardeşim. oturup beklemezsen iyi edersin. aylar sonra yazarsa ve tekrar başlarsanız da hata etmiş olursun, daha çok üzülürsün.
Arkadaslar merhaba;
Bir konu hakkında cok kararsizim tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacim var. Yaklasik 2 senedir tanistigim ve 8 aydir birlikte oldugum bir sevgilim var. Bu surecte kavgalarimiz oldu ama ufak tefek.Genel anlamda cok mutluyduk.Ben onu cok seviyorum oda beni bundan suphem yok ama ailesine asiri bagli ve dengesiz bir ikizler burcuyla birlikteyim.
Dun gezme amacli sehir disina gezmeye gittik.Hersey mukemmeldi,ve ikimizde cok mutluyduk.Geri donuste yemek yeyip oyle dönecektik sehrimize.
Donus yolunda arkadaşlardan vs.konusurken, durduk yerde bana kendisinin bencil bir insan olduğunu ve sadece kotu gününde yaninda olan kişilere değer verdiğini söyledi.Mesela ailem dedi,bende mesela ben dedim. O da dediki hayir senin icin daha coook zaman geçmesi lazim üstelik sende bencil birisin.Bende saçmalıyorsun deyince neden sende ailene herkesten daha fazla değer vermiyormusun dedi.
Dondum kaldim,moralim sifirlandi, ağlamamak icin kendimi siktim.Restorana gittik ve ben normal olarak bisey yiyemedim catali elimde salladım durdum.Acliktan ölmeme rağmen istahim kactigi icin yalandan bir iki lokma aldim.Oda bir iki lokma almisti,onunda burnundan getirdim yemeden kalktik. ama bilerek değil sonuçta moralimi bozmuştu.
Sehrimize donene kadar yol boyu 1,5 saate yakin hic konusmadik.Sehrimize girdikten sonra bu basladi bagirmaya; benmiş hayati ona zehir ediyormuşum o ozgur olmak istiyormuş.Surekli ben ne derim alinmayim kirilmayim diye düşünmekten baski altinda olmaktan bikmis.Kaldiki benim alingan kirilgan bir yapim yok.Normalde cok sertken kilibik birine donmus ve bundan cok rahatsizmis.Annesi bile onu 28 senede hic bu kadar uzmemis? Bu ne simdi.Bu nasil bir kiyas.
Benden ayri yapamayacagini bildigi halde,Ayrilmak istiyorum yeter ya diye bagirdi cagirdi.
Bide sürekli ben kendisini yeterince sevmedigimi deyip duruyor, tatmin olmuyor hic.Cok simartilmis.Ben 8 ayda ona olan sevgime ve verdiğim değere onu inandiramadiysam ne yapayim?
Ayrilmak istemiyorum ama cok kirildim ve ne yapacagimi bilmiyorum.
Ya uff senin yazdiklarinda dogru, kafam cok karisti. beni sevmedigini dusunmuyorum sonucta cok sevdiginden eminim. baska kiz olayida sanmiyorum cunku benim oglan oyle bir anda bir kizdan etkilenip kendini kaptirmaz diye dusunuyorum.Bide biz cikmadan once 9 ay kadar pesimden kostu surekli aradi mesaj atti, tabi bu sirada baska kizlarlada gorusmus soyledi bana ama beni cok fena kafaya takmisti.
Bilerek ayrilma karari ise ben suratimi asmaya basladiktan sonra oldu, ne bekliyordu gule oynaya gune devam etmemi mi( tabi surat asacam gozlerim dolu dolu olucak (
ama nasil bu kadar rahat ayrilmak istedi ben anlamadim
canim tesekkur ederim.. Asla aramiycam, eger dun aksamki mesajindan sonra ben adim atarsam istedigi gibi olur tum ipleri onun eline vermis olurum..o ararsada surum surum surundurecem.daha evli degiliz bisey degiliz bu ne ya ne saniyor bu kendini, ne hakki var beni boyle uzmeye..
Ama suda var ki; o pesimden kostuktan sonra barisirsak bunu fitil fitil burnumdan getirecek :)) cunku hep ayrilik sonrasi o ugrasmis o benim pesimden kosmus bunu suratima carpiyor her zaman
Canim cok haklisin...bunda anormal bir durum yok ama bunu gozume gozume sokmasi tuhaf...Evet bu simarikliklari daha baslangic, kimbilir daha neler yapacak bana.bide evlenince ailesiyle ayni apartmanda kalacakmisiz, benim ailem ise baska bir sehirde...Tamamiyle kulu kolesi yapicak beni kendisine bagimli olucam
Cok aradayim su anda...cok seviyorum cunku( Bide diger tum yonleri mukemmel
Arkadasim oyle biriyle bir hayati paylastigim icin soyluyorum yanlis anlama gec olmadan kurtul valla hic cekilmiyor hayat oyle. Benim gorumcem ve esim de oyle. Hadi esimi gecdim ama gorumcem cekilmiyor. Dengesiz yani
Seni kulu kölesi yapacağını biliyorsun, fakat diğer tüm yönleri mükemmel. iyiymiş
pardon bir şey soracağım hikayen çok tanıdık istanbul da mı okuyorsun? ve sevgilin bursa da mı? inanır mısın şu anlattığını bana bursa da bir arkadaşım anlattı az önce
beni sevmediğini düşünmüyorum diyorsun ama o senin düşüncen, gerçeği bilemezsin. bir erkeğin peşinden koşmuş olması o kızı sevdiği anlamına da gelmiyor, bunu başka olaylarda da görüyoruz. o kadar peşimden koştu sonra böyle yaptı diyen çok insan var. üzme kendini. ama emin de olma seviyor diyerek. bu benim düşüncem tabi...
Ayrılma o zaman....
ben eşimle çıkarken her erkek gibi oda beni abuk sabuk konuşur üzerdi (biliyosun arada erkekler error verir) bende çok üzülür çok sinirlenirdim ama kalkıp içimdekini ona döküceğime sessiz kalır beklerdim hiçbir şekilde ne facebookda ne başka biyerde görünmezdim herhangi birşey yapmazdım ..sessizce beklerdim ...sonra bana geri dönerdi arardı herşey daha farklı olurdu...ben şimdi kötü birşey desem ne olcak olay büyüyecek çirkinleşecek ne gereği var kendimi hiiiç kasmadım oluruna bıraktım...o döndüğündede onun burnundan getirmedim aksine sanki öyle bir şey yaşamamışız gibi davrandım olayı büyütmedim ...erkekler onlara huzur veren kadınları tercih ederler taktiğini uyguladım :))) bak şimdi çok şükür 2,5 yıllık evliyiz ve birbirimize çok aşığız ..:)))
Arkadaslar merhaba;
Bir konu hakkında cok kararsizim tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacim var. Yaklasik 2 senedir tanistigim ve 8 aydir birlikte oldugum bir sevgilim var. Bu surecte kavgalarimiz oldu ama ufak tefek.Genel anlamda cok mutluyduk.Ben onu cok seviyorum oda beni bundan suphem yok ama ailesine asiri bagli ve dengesiz bir ikizler burcuyla birlikteyim.
Dun gezme amacli sehir disina gezmeye gittik.Hersey mukemmeldi,ve ikimizde cok mutluyduk.Geri donuste yemek yeyip oyle dönecektik sehrimize.
Donus yolunda arkadaşlardan vs.konusurken, durduk yerde bana kendisinin bencil bir insan olduğunu ve sadece kotu gününde yaninda olan kişilere değer verdiğini söyledi.Mesela ailem dedi,bende mesela ben dedim. O da dediki hayir senin icin daha coook zaman geçmesi lazim üstelik sende bencil birisin.Bende saçmalıyorsun deyince neden sende ailene herkesten daha fazla değer vermiyormusun dedi.
Dondum kaldim,moralim sifirlandi, ağlamamak icin kendimi siktim.Restorana gittik ve ben normal olarak bisey yiyemedim catali elimde salladım durdum.Acliktan ölmeme rağmen istahim kactigi icin yalandan bir iki lokma aldim.Oda bir iki lokma almisti,onunda burnundan getirdim yemeden kalktik. ama bilerek değil sonuçta moralimi bozmuştu.
Sehrimize donene kadar yol boyu 1,5 saate yakin hic konusmadik.Sehrimize girdikten sonra bu basladi bagirmaya; benmiş hayati ona zehir ediyormuşum o ozgur olmak istiyormuş.Surekli ben ne derim alinmayim kirilmayim diye düşünmekten baski altinda olmaktan bikmis.Kaldiki benim alingan kirilgan bir yapim yok.Normalde cok sertken kilibik birine donmus ve bundan cok rahatsizmis.Annesi bile onu 28 senede hic bu kadar uzmemis? Bu ne simdi.Bu nasil bir kiyas.
Benden ayri yapamayacagini bildigi halde,Ayrilmak istiyorum yeter ya diye bagirdi cagirdi.
Bide sürekli ben kendisini yeterince sevmedigimi deyip duruyor, tatmin olmuyor hic.Cok simartilmis.Ben 8 ayda ona olan sevgime ve verdiğim değere onu inandiramadiysam ne yapayim?
Ayrilmak istemiyorum ama cok kirildim ve ne yapacagimi bilmiyorum.
Canim diger butun yonleri cok iyi oldugu icin kararsiz kaldim. Su anda cok fazla degil ama birilkte yasadikca daha cok dengesizligini gorecegim ve butun bir omur buna katlanabilirmiyim bilmiyorum
Canim ama ben uzulunce aninda tepki veriyorum ve eger kirildiysam karsi tarafinda burnundan getiriyorum.Bu elimde olan bisey degil ki( Ama erkeklerin kendilerine huzur veren kadinlari tercih ettigi cok dogru eger barisirsak bundan sonra uygulamaya calisirim ama dedigim gibi moralim bozulunca aninda yuzum dusuyor.Normalde alingan kirilgan bir yapim yok ama o gun gercekten cok kirildim sonucta bizimkisi 2 aylik iliski degilki..Benim icin ona neler yapabilecegimi ve onu ne kadar sevebilecegimi 8 ayda gosteremediysem daha ne yapayim..Kaldi ki bende onun uzerine titriyorum iliskimizin son zamanlarinda cok mutluyduk.ama hersey bitti
Canim biraz sert olacak soyleyeceklerim ama kusura bakma tecrubeleime dayanarak soyluyorum sakin kirilma
Hayatta hicbir erkek bir damla gozyasinizdan kiymetli degil
Eger ki seni tek bir kere bile olsun aglatan bir erkek varsa karsinda vur tekmeyi defolsun gitsin anasinin eteklerinin dibine
Hayatina onune bak canim sana da yazik seni annecigin uzulesin diye dunyaya getirmedi
Fikrini etkilemek istemem ama esim oglak burcu ve nazli bir tip. Ona kotu laf soylesem kuser
istediyi bir seyi yapmasam konusmaz tavir yapar. Ve ben ailemi 2yila yakindir goremiyorum. Senin erkek arkadisandada benim herifin ozelliklerini gordum. Kendi ablasina kardeslerine laf soyletmez benimkileri beyenmez. Dusun simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?