Ayrilmak istemiyorumm:(((

bence o ayrılmak istediyse tamam ayrılalım de.. gelecekse gelir o zaman değerlendirirsin gelmeyecekse hiç uğraşma..
sana şimdiden bağırdıysa devamı gelebilir. annesiyle kıyas etmesi tehlikeli. aynı apartmanda olcakmışsınız bide... çok zorlama,, ayrılıyorsa ayrılsın. kötü yönleri de var baya..

Herkes ailesini sevgilisinden daha cok sever ama tutup da bunu seni daha az seviyorum diye ozellikle sizi uzmek istercesine soyluyorsa amaci kendi egosunu tatmin etmektir.tabi o boyle diyecek siz bozulacaksiniz o da boylece tatmin olacak.boyle sacma ego tatminleriyle ugrasmak ancak ergen isidir cocukluktur ben olsam coluk cocukla ugrasmak istemezdim.ama siz madem ayrilmak istemiyosunuz o zaman ona onun gibi davranin.o "ben ailemi onemsiyorum"dedigi zaman siz de elbette aile herseyden once gelir benim icin de hatta aksi soz konusu bile olamaz diyin.hatta bir adamin ailem olabilmesi icin bunu hakettigini gostermesi kendini ispatlamasi gerekir diyin.sen de umarim kendini ispatlayabilirsin diyin ama gulumseyerek kendi fikriniz buymus gibi.ve her konuda bunu yapin.tatmin olmaya ihtiyaci olan bir ego,alttan alta onu ezenin kulu kolesi olur emin olun.boylece sonsuza dek ayrilmayacaginizi garanti edebilirim.

Ayrılmak istemiyorsun fakat AYRILMALISIN. He ben hayatımı zindan edicem, saçımı süpürge edicem. Bütün fedakarlıkları yapıcam diyorsan o başka tabi

Eğer değişecek diye bekliyorsan daha çok beklersin malesef ki Tipik ikizler erkeği. Hayatın boyunca bu sıkıntıyı çekmeye razıysan ayrılma. Karşına çekip konuşmayı dene belki bir faydası olur. Hiç sanmıyorum ama

Rica ederim dedigim gibi bazi acilari suan cekmemek icin ileride daha beterlerini cekeriz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklisin ilerde aci cekmek istemiyorum ama su anda onu birakmaya hazir degilim... adim atmayacagim ama o gelsin pesimden,hem beni uzup incitip hemde ustune bagirip cagirmaya hakki yok bana

Ben su an gorduklerime dayanarak cekmeye hazirim ama tahminimce cok daha fazlasini gorecegim, sizlerin tecrubesini dinledikten sonra Bana karsi diger yonleri cok iyiydi ama boyle bencil egoist birisiyle bir omur gecer mi bilmem

cnm azcık kendıne saygın olsun o surunsun pesınden.. senı ıstemeyenı sen hıc ısteme. unutma sana deger veren biri mutlaka cıkar karsına

Aramiycam tabii surunsun, benim kiymetimi anlamayani ben napayim..ama icim kan agliyor((((

canım büyük ihtimal zaten o senden ayrılmak istiyor insan sevdiği birlikte olmak istediği insana bu sözleri sarfetmez

Canim cok haklisin...bunda anormal bir durum yok ama bunu gozume gozume sokmasi tuhaf...Evet bu simarikliklari daha baslangic, kimbilir daha neler yapacak bana.bide evlenince ailesiyle ayni apartmanda kalacakmisiz, benim ailem ise baska bir sehirde...Tamamiyle kulu kolesi yapicak beni kendisine bagimli olucam

aileye yakın olmak çok tehlikeli bi durum sevgilinden ailesinin nasıl olduğunu az çok anlayabilirsin evlilik çok ayrı birşey iyice düşün

Evet bana cok ilgili ama bunu karsiliksiz yapmiyor illa oda karsiligini bekliyor.kendi yaptiginin daha fazlasini istiyor. Cunku annesi ve etrafindaki kizlar oyle alistirmis.O aksam o kadar sinirlenmesinin bir diger sebebide; o beni mutlu etmek icin ugrasiyor sag olsun beni gezmelere goturuyor ama ben karsiliginda herseyi mahvediyorum...halbuki onun yaptigi bu jest karsiliginda(ona gore jest tabi bana gore zaten olmasi gereken bir sey) benim ona coook iyi davranmam lazim...
Bugun bunu yapan yarin yaptigi her iyiligi basa kakar diye korkuyorum, ki oyle bir yapisi var onun. Yani ben bu iliski icin sunu sunu yaptim/yapiyorum..

aileye yakın olmak çok tehlikeli bi durum sevgilinden ailesinin nasıl olduğunu az çok anlayabilirsin evlilik çok ayrı birşey iyice düşün

Henuz pek evlilige yonelik konusmuyoruz, beyfendi kendini hazir hissetmiyor sanirim. Herseyi agirdan aliyor.ailesiyle tanismam icin aksam yemegine davet ediyor beni ama ailesinin henuz benden haberi yok:) Boylede sacma bir durum var yani..Ailene sen acikla durumuzu anlat ondan sonra gotur tanismaya, yok ben gidince ailesi zaten anlarmis. 3-4 kez cagirdi beni boyle ama hep gecistirdim, ailene anlat iliskimizi diyede baski yapmadim..

Ailesinin nasil olduguna gelince; cok tutucu oldugunu soyluyor, o konuda ayak uydurabilir miyim bilmiyorum. Ama annesi yada babasi ariyor bazen konusmalarini duyuyorum, ogullarina asiri duskunler...

Haklisin canim benimkinin egosu cok yuksek ama ben vurdumduymaz olamiyorum. Soylenen sozden canim yaniyorsa aninda belli ediyorum..Canim yanmamis gibi davranamiyorum..

Anneyle kiyas yapmasi cok tuhaf. annesi gibi karsiliksiz kulu kopegi olmami mi istiyorki anlamadim..zatenonun adim atmasini bekliyorum ama cok kirginim..ne demek deger vermiyorum ailemin yeri ayri vs..

Arkadasım merhaba. Tüm yorumları okudum. Kesinlikle haklısın. Sonuçta hepimiz ailemiz için canımızı veririz ama aile ve eş karşılaştırmak için bile aynı kriterde değildir. Kaldı ki sana daha bunu söyleyecek neyini gördü ki daha ailesinin içine bile sokmamış seni, ne kadar özveri bekleyebilir. Sonuç ne? Aramadı mı hala?

Haklisin canim..Bir anda neden boyle bir karsilastirma yapti anlamadim.Sonuc su anda hala ayriyiz,aramadi

Pazar aksami beni eve biraktiktan sonra, ben ona mesaj atmistim sacmalama ne ayriligi bu kadar sinir olacak ne var beni cok kirdin ama bunlar ayrilik sebebi degil.neyse yarin oburgun sinirin gecince konusuruz yazmistim. Bisey yazmamisti..

Bende kuyrugumu geri dikeltmek ve alttan aldigim mesaji duzeltmek icin

Dun aksam ise sunlari yazdim; dun aksam ki mesajlarim icin kusura bakma, senden ayriligin korkusuna sacmalamisim.Beni gercekten cok kirdin,ben robot degilimki senin istedigin gibi davranayim..
ben bencilim iyi gunumde yanimda olani isterim ama sende oyle bisey goremedim o yuzden sana deger vermiyorum diyosun.ustune birde bagirip cagirip gunu noktaliyorsun vs.. gibi seyler yazdim.

iliskimizin bitmesi cok iyi oldu vs yazmama firsat kalmadan

Ondan gelen cevap ; evet dogru anlamissin ,ben cok rahatim ve cok mutluyum

Bende iyi Allah mutlulugunu daim etsin dedim...oda amin yazdi...Bende baska hicbisey yazmadim, yazmayacamda!!!

Anliyacagin durumu lehime cevirmeye calisirken aleyhime dondu

Adamin pisman olup ozur dilemesi gerekirken su yaptigina bak,ne bu rahatlik..onceden ayrilmayalim diye 3,5 atan adama noldu anlamadim

bu senin ömrünü yer...sessiz kal madem ayrılmak istiyo bırak gitsin sen hiçbirşekilde hiçbirşey söyleme kırgınlığın içinde kalsın bekle...bak nasıl depar atıp dönüyo ....ayrıldığınızda üzülmek istemiyorsan ..başka uğraşlar bul arkadaşlarınla takıl sürekli eğlenceli şarkılar dinle ...zaten geçer ...herşey olacağına varır çok kasma kendini sizin işinizin bir sonu varsa zaten o senindir ama yoksa boş boşuna kendini üzmüş olucaksın ...gereksiz ...bırak yol ver gitsin..sen sessizliğini koru kendini kesinlikle ezdirme...ayrılmazsanızda her söylediğine alınıp bozulma gül geç ozaman bak işler nasıl değişiyo ...hiçbirşeyin garantisi yok sonuçta sen mutlu olmaya bak

Hiç karışma. Hatta olur da ararsa sen tavır yap bundan sonra. Resmen seni gözden çıkardım izlenimi vererek peşinden koşturmaya çalışıyor. Belki içten içe gözden çıkaramasa da taktik deniyor. Ama ilişki dediğin şey bunların denenecek ortamı değil. Yokluğunu gercekten hissedip geri dönmek istediğinde "niyetim ayrılmak değil, seni denemekti " yanıtı veremeyeceğine göre bekle. Dönerse asıl o zaman herseyi yapmış olarak duracaksın karsısında, o zaman lehine döner bu durum. Ha eğer artık dönmezse zaten üzülme sevin. Seni evlendikten sonra da bu saçma sebeple ortada bırakabilirdi

sizi gözden çıkarmış izlenimi verdiğini veya taktik peşinde olduğunu sanmıyorum. adam gayet net. oturup konuşurken de sana henüz değer vermediğini söylemiş zaten. bu birşeylerin habercisidir, bilerek ayrılmak için ayak yapmış yani size. bu kadar rahatsa ya başka biri vardır, ya da sizi zaten sevmemiştir. bunun başka bir izahı yok kardeşim. oturup beklemezsen iyi edersin. aylar sonra yazarsa ve tekrar başlarsanız da hata etmiş olursun, daha çok üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…