Annesi bile uzmemus mi senin kadar. Buna cok guldum. Bizim erkekler anne ve sevgili ayni kefeye koydukca bizim isimiz zor. Anne dedigin kosulsuz seven varlik. Kusura bakmasin anne gibi nazlayamayiz. Hay yarabbim. Sen de benim de babam beni hic uzmedi deseydin. Ama iliski farkli bir seydir. Bunu kafasina soksun once. Arkadaslarindan da sevgilisinden de ailesinden de beklentilerini ayiracak. Coook simartilmis cok. Sessiz kal ve ona annesi gibi olamayacigini hissettir..
Haklisin canim cok haklisin,heleki annesiyle beni kiyas yapan biriyse bu... Ama suda var ki ben 20lik kiz degilim,29 yasimdayim ve o olmadi bu olsun yasimi coktan gectim.. Artik duzgun birisiyle evlenip yuvami kurmak istiyorum.Ustelik daha onceki erkek arkadaslarima karsi cok vurdumduymaz ve sert olurken ona olamiyorum.daha dogrusu iliskimizin ilk baslarinda onada oyleyken su an cok kotu asik oldum ve ondan kopamiyorum(
Benimki oyle alingan nazli degil ama cok ilgi isteyen dengesiz bir ikizler:) ustelik ailesine ve annesine asik...Benimde ailem baska sehirde ve hemen her ay yanlarina gidiyorum. Fakat evlilik durumunda o kadar sik gidebilecegimi zannetmiyorum kaldiki ailesiyle ayni apartmanda otururmusuz vs...
Evlilik, aile mevzularina pek girmedik ama aileme laf soylemedi simdilik, tabi tanimiyor daha bende onunkileri...
Neyse, zaten aramiyorda su an yapacak bisey yok beklemekten baska...
amaaan sende bukadar hassas olma .. bak ben üzüldümmü sinirle karışık psikopata bağlayan bir tipim ona rağmen kendimi bastırdım kendime hakim oldum çünkü sakin kalabilen duygularıyla haraket etmeyen insan herzaman kazanır...aklını duygularının önüne geçir...istersen yaparsın sonra alışırsın zaten ...suratını asma anın tadını çıkar baktın çok abuk sabuk konuşuyo ozaman sessiz kal eğer birlikteysenizde evine git ama surat asarak değil 'oldu ozaman ben en iyisi eve gideyim sen yine saçmalıyosun hiç çekemem' havalarında....beni sevmiyosun sen dersede hiç cevap verme deli olur sana varya ozaman ...nasıl dicen...bak şimdi bikere bakcak sen eskisi gibi değilsin ...daha farklısın ...seni üzemediğini fark edicek ve kendini önemsiz hissetmeye başlıcak senide gözünde büyütecek daha bir önemsiyecek... eğer aramazsada seni sakın sen arama hiçbirşey söyleme eninde sonunda dönecek o sana ...bitti diyede üzülme birşey olmayacaksa olmaz zaten ...hayat böyle olmayacak şeylere üzülerek geçmez...hem nedemişler 'bir ışık daha var bu ışıklardan başka'
Canim aynen bende oyle soyledim. Ona bakarsan benide babam uzmedi bu ne alaka dedi, O anda haklisin neyse alakasi yok dedi gecistirdi ama icten ice boyle bir kiyas yapmayan insan neden durduk yerde bunu soylesin?
bu iliski devam ederse anasiyla bacisiyla mi kiyasliycak beni hep
Annesi gibi olamayacagimi nasil hissettirecem peki, karsimda dik kafali bir ikizler var...Hep ilgi hep sevgi bekliyor
Haklisin canim cok haklisin,heleki annesiyle beni kiyas yapan biriyse bu... Ama suda var ki ben 20lik kiz degilim,29 yasimdayim ve o olmadi bu olsun yasimi coktan gectim.. Artik duzgun birisiyle evlenip yuvami kurmak istiyorum.Ustelik daha onceki erkek arkadaslarima karsi cok vurdumduymaz ve sert olurken ona olamiyorum.daha dogrusu iliskimizin ilk baslarinda onada oyleyken su an cok kotu asik oldum ve ondan kopamiyorum(
Hayir canim biz ikimizde konyadayiz... Senin arkadasin son durumundan benide haberdar edermisin:)) Biz halen ayriyiz...Ondaki dengesiz erkegin tavirlari nasil acaba ve su an gidisatlari nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?