Dün bi olaya şahit oldum mahalleden kavga ederek geçek iki sevgili bizim kapının önünde kavganın şiddetini biraz arttırdılar çocuk kıza tekmeler tokatlar sallamaya başladı (sen kimden ayrıldığını sanıyosun karım olucaksın sen benim) bide kalbini tutuyo diz çöküyo falan kızda bi köşede ağlıyo bunlar biraz daha kavga ettikten sonra uzaklaştılar 5 dk sonra ne göreyim el ele geliyolar yine bu neydi böyle ben anlam veremdim doğğrusu..
maalesef var böyle tipler napacan
daha çok dayak yer o
belkide korkudan tuttu elini eve gidene kadar
buda olabilir
pek korkudan tutmuş gibi değildi güle oynaya geçiyolardı bide bu sefer kız çocuğa vuruyodu 18 20li yaşlardaydı ikiside
Bile bile ateşe atıyorlar kendilerini, yazık yaa
Bi aksam avm kapandığında istinyeparkin önünde görmüştüm.bi tanesi kızı tekme tokat dövdü, öyle böyle değil. Yanlarında baska bi erkek arkadaslari daha var, ayirmaya bile çalışmadı. Sonra bişey olmamış gibi kız dağılan saçlarını düzeltti, kol kola yola devam ettiler.
Ya ne bilim hastalar heralde.aci çekmekten hoşlanıyorlar galibamecburiyetleri var heralde ne diyim
Ya ne bilim hastalar heralde.aci çekmekten hoşlanıyorlar galiba
Insan bilmem kac çocukla kocasına kendini mecbur hissetmiyorken, bunlara ne oluyor ki
Allah akıl fikir versin
Iyi üstüne bi bardak su içip yola devam etsinler
zaten karışsaydım olay bana patlardı eminim bakmakla yetindim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?