Ayrılmak isteyen sevgiliiye dayak!!

bunlar bence kisilikleri oturmadigi icin, ve aileleri tarafindan iyi yetistirilmedikleri icin oluyor.
Duzgun olan bir insan sokakta o hareketleri yapmaz.
Isin kotusu cirkin hareketler iyice cogaldi disarda ve artik normal gelmeye basladi. Biz cocuklarimizi duzgun yetistirsek bile bu ornekler hep gozlerinin onunde olucak malesef.

bir kere iste Turkiyede guneydogu illerinden birindeyiz. Otoparkin asansoru durdu, cocuk 5 yaslarinda erkek, atti kendini disari. Babasi bu cocugu bir yakaladi iki tane patlatti kafasina, e... herif gir iceri dedi. Eside vardi yanlarinda, ve cok dogaldi bu onlar icin. Allahtan kucuk kizim yanimda deyildi. Ne bicim ornek dusunsenize.

Türkiye'de yaşıyorsan bunlar doğal.Burada kavga etmek için ikinci kattan atlayan da var,ayrıldığı sevgilisini döven de var,boşanmak isteyen karısını öldüren de...Benim asıl kızdığım bizim saftiriklikte master yapan kızlarımız.Üzülüyorum.Nasıl kendilerine bunu reva görüyorlar? Bu kadar kör mü oluyor gözleri? Perşembenin gelişi çarşambadan belli değil mi? Dünyada 3 milyar erkek var ya,yapmayın Allah aşkına. Gerçekleri görebilmeleri için gözlerini araba silecekleriyle mi silmek lazım anlamadım gitti.

Son düzenleme:
şimdi sevgilisini döven yarın karınsını yarın karısını döven öbür gün çocuğunu e bu çocukta tabi ilerde karısını çocuklar ne görürseler onu yapıyolar çünkü

Hay Allahım ya ne diyeyim böyle kıza ne el elesi ya...

İşte böyle gerizekalı kızlar olduğu sürece böyle adamların da soyu tükenmez. Yarın bi gün bi yerine pıçaa yiyince de vaay kadına şiddet olur adı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…