Ayrılmak istiyorum ama eşim kızımı alırım diye tehdit ediyor.

burcuzynpada

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
202
28
18
36
Hamileyim 13 haftalık birde kızım var 2 yasında ama eşimle o kadar mutsuzumki istemiyorum boguyr bni ayrılmak istiyorum kızı bıral git et ama asla kızımı bırakamam öle lanet bi insan evladındn nasl ayrılsn birde üstüne uzak sehirdeym kmsem yok o kdr yalnızımki hergünüm mutsz boguluyrm yardım edeneim yok ne yapczgmı sasrdm gitmk istyrm ama işte kızı alırım die tehdt edyr korkyrm cok yoruldm yapayalnz

Yaa canım Allah yardımcın olsun Rabbim hidayet versin eşine inşallah bu bebek size hayırlı gelir mutlu olursunuz.

Hiç öle degl işte mutlı olck gbi deglm norml ev arkdası olrak görüyrm eşim olarak degl kurtlmk istyrm yoksa kafayı yicem
Sen bu pskojiyle karnındaki bebeğe zarar verebilirsin. Sakin ol stres yapma biraz herşeyi kafana takmak yerine akışına bırak.
Biz kadınların en büyük sorunu. Akışına bırakmak yerine olayları büyütmemiz. Kendin için olmasada karnındaki bebek için yap bence

Hiç öle degl işte mutlı olck gbi deglm norml ev arkdası olrak görüyrm eşim olarak degl kurtlmk istyrm yoksa kafayı yicem
Kurtulmak istiyorsunuz da hangi ara bebek yapıyorsunuz? Karşı tarafı dinlemeden ne diyebiliriz. Belli ki biri bebek bir gebelik sorumluluklar da ağır gelmiş. Sabredin, inşallah siz de ne istediğinizi anlarsınız zamanla

İşiniz var mı? Çalışıyor musunuz?

Merak etmeyin hiçbir mahkeme çocuğun velayetini kolay kolay anneden almaz.

Siz kararlıysanız boşanmak için, bu gözünüzü korkutmasın.

Yani belki yine kızacaklar ama, mutsuz bir evliliğe 2. Çocuk neden???

İlk çocuklar zaten garibim, her şeye maruz bırakılıyorlar bu tarz aile ortamlarında da, nefret ettiğiniz adamdan 2. Çocuk niye?

Korunurken oldu değil mi?

Bir de Mune hanım konu bdv ye taşınırsa daha çok yorum gelir gibi

Bu kadar küçük çocukları hiç bir hakim anneden ayırmaz merak etmeyin

Nasıl inanıyorsunuz böyle boş tehditlere gerçekten şok oluyorum. 2 yaşında çocuğu hiçbir mahkeme babaya vermez. Bu kadar kurtulmak isterken nasıl 2.çocuğu yaptınız orası da ayrı bir konu. 13 haftada mı değişti kocanız? Gitseniz nereye gideceksiniz, aileniz yanınızda mı? Çocuğunuza nasıl bakacaksınız?

Cocuk daha kac sene sizinle kalabilir 7 yasına kadar zaten anneye veriliyor. Madem mutsuzsunuz 2. bebeğe olanak sağlamamanız faydanızaydı. Yani bakabilecek mısınız 2 bebege ayrılırsanız?

Ya kesinlikle büyük konuşmak istemem hayat ne getirip ne götürecek bilemeyiz ama. Boşanma düşüncesi olan insanlar neden sevişiyorlar?

Çatlatma iğnesi falan kullanmış hamile kalmak için demekki sorunsuz bir evlilikti

Ver gitsin. Anasına bacısına güveniyordur, kendi bakacak değil. 1 aya kapına bırakırlar. Hatta de '' Ay bana ne büyük iyilik yaparsın, ben de toparlanırım o ara, nefes alırım, kendime bakarım, işlerimi yoluna koyarım. '' falan de, üstüne para bile verir.

İkinci bebeğe hamilesiniz . Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Ancak bu adam sizi bunaltmamış olabilir mi ? Hormonlarınız belki de sizi bunaltandır. Bence boşanma kararı almadan önce , daha 3-5 ay önce sevdiğim adama ne oldu ? Veya bana ne oldu ? Bize ne oldu sorularına cevap verin .
Belki de sorumluluklarınız ağır gelmiştir . Bence bir tatile çıkıp , kafa dinleyin . Sonrasında aile danışmanı veya bir aile büyüğüyle sorunlarınızı çözün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…