- 18 Ekim 2021
- 58
- 24
- 3
- 34
- Konu Sahibi burcuzynpada
-
Kızı alamaz da,Hamileyim 13 haftalık birde kızım var 2 yasında ama eşimle o kadar mutsuzumki istemiyorum boguyr bni ayrılmak istiyorum kızı bıral git et ama asla kızımı bırakamam öle lanet bi insan evladındn nasl ayrılsn birde üstüne uzak sehirdeym kmsem yok o kdr yalnızımki hergünüm mutsz boguluyrm yardım edeneim yok ne yapczgmı sasrdm gitmk istyrm ama işte kızı alırım die tehdt edyr korkyrm cok yoruldm yapayalnz
ılk cocuk yalnız kalmasın bırlıkte oynasınlar dıye yapıyorlar genelde ,bugun bır konuya daha aynısını yazdım ,boyle konular gunde 5 kere cıkıyor kopyala yapıstır yapıyorumNiye ikinci çocuk ?
Bu adam birden böyle olmadı.
Niye ya niye ?
Nutkum tutuluyor valla.ılk cocuk yalnız kalmasın bırlıkte oynasınlar dıye yapıyorlar genelde ,bugun bır konuya daha aynısını yazdım ,boyle konular gunde 5 kere cıkıyor kopyala yapıstır yapıyorum
sankı zekamızla dalga gecmek ıcın acılıyor bu konular...
berbat bır kocam var felaket bır evlılıgım var ama catlatma ıgnesı oldum hamıleyım seklınde konuları asla bdv kısmında degıl, kendım ettım kendım buldum kısmında olmalı
bende bu yuzden ıkıncıyı yapmıyorum yoksa dogurmakta ne var ...sonuna kadar ıstesem dogururum ama tek cocuguma ragmen acaba yeter mıyım, yetısebılır mıyım derdını dusunmekten ıkıncıyı asla dusunemıyorum ,Nutkum tutuluyor valla.
İkinci bebeyi yapamyorum elli tane şeyi düşünmekten.
Hani öyle basit görülüyor ki dünyaya bir canlı getirmek.
Aynı düşünüyoruz.bende bu yuzden ıkıncıyı yapmıyorum yoksa dogurmakta ne var ...sonuna kadar ıstesem dogururum ama tek cocuguma ragmen acaba yeter mıyım, yetısebılır mıyım derdını dusunmekten ıkıncıyı asla dusunemıyorum ,
berbat bır kocam da kotu bır evlılıgımde yok ama ödüm kopuyor sorumluluklarımı dogru duzgun yerıne getıremezsem dıye...
keske konu sahıbıde en azından 5 dk dusunseymıs. dusunmek bedava sonucta
Bu resmen yüze gülüp arkadan konuşmak gibi bir şey bana da samimi gelmiyorlarYa kesinlikle büyük konuşmak istemem hayat ne getirip ne götürecek bilemeyiz ama. Boşanma düşüncesi olan insanlar neden sevişiyorlar?
Verecek babannesinin başına ,sonra evlenecek kendi çocukları olacak. Çocuk yaşlı insanlarla büyüyecek , annede yeni düzen kuracak olan çocuklara olacak .Bu erkeklerin cocugu alırım blöfü bitmedi mi ya?
Hayır alsa bakabilecek mi?
Çocuk bakmak kolay mı?
Kafası başı şişmeyecek mi?
Cidden alsalar hafta dolmadan koşarak geri getirirler haberleri mi yok acaba sanki normalde de herşeyiyle ilgileniyor gibi bir de anneden kaçıracaklar tuhaf valla bariz blöf ya
Konu sahibi bir sinirle konu açtı. Boşanacagindan değil ,adama da kizdi bosarim seni dedi bence. Devamı yokYine mi dövüşürken sevişengiller?
Neyse 3.yü de çatlatırlar tam olurdkddllf ay sinirim bozuldu.Konu sahibi bir sinirle konu açtı. Boşanacagindan değil ,adama da kizdi bosarim seni dedi bence. Devamı yok
Bu resmen yüze gülüp arkadan konuşmak gibi bir şey bana da samimi gelmiyorlar
Ay yok ya, hepsi bu hikayedeki gibi değil. Baya baya böyle ilişkiler yaşayanlar var, bir gün birbirlerinin yüzüne gün yüzü görmemiş küfürler hakaretler edip öbür gün kadın doğum doktoru ve ürolog randevusu alan çok var.Konu sahibi tedaviyle hamile kalmış bir de.
Benim gerçek hayatta bir arkadaşım eski eşi tarafından tabiri caizse tecavüze uğradığını söylemişti. Adam her gece önce dövüp sonra da üstünü başını giymesimi ve ilişki istiyormuş. En büyük şansları adamın çocuğu olmuyormuş. Zaten bunun öfkesini kızdan çıkarıyormuş. Sabah işe giderken de kapıyı kilitleyip gidermiş. Telefon yok. Ailesiyle aynı apartman. Kaçma olanağı da çok zor. Kız ailesinin olmadığı bir gün camdan komşunun balkonuna geçip oradan kaçmış. Böyle bir badire olsa yine anlayacağım o sebeple büyük konuşmak istemem diyorum.
Hayat kendi standartlarımız haricinde de yaşanıyor maalesef.
Ay yok ya, hepsi bu hikayedeki gibi değil. Baya baya böyle ilişkiler yaşayanlar var, bir gün birbirlerinin yüzüne gün yüzü görmemiş küfürler hakaretler edip öbür gün kadın doğum doktoru ve ürolog randevusu alan çok var.
Bı insan evladından nasıl ayrılsın mi ?Hamileyim 13 haftalık birde kızım var 2 yasında ama eşimle o kadar mutsuzumki istemiyorum boguyr bni ayrılmak istiyorum kızı bıral git et ama asla kızımı bırakamam öle lanet bi insan evladındn nasl ayrılsn birde üstüne uzak sehirdeym kmsem yok o kdr yalnızımki hergünüm mutsz boguluyrm yardım edeneim yok ne yapczgmı sasrdm gitmk istyrm ama işte kızı alırım die tehdt edyr korkyrm cok yoruldm yapayalnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?