Ayrılmak istiyorum ama eşim kızımı alırım diye tehdit ediyor.

Kızı alamaz da,
İnşallah farklı şekilde zarar verecek biri değildir.

Alamaz , sen inanma ona. Ozcan deniz bile unlu oldugu halde hakim anneyr verdi. Calisiyorsan hic cekme . Ama yeni bebek de olacskmis. Keske aralari cok yakinmis yapmasaydin. Benjm bi arkadadim da oyle. Esi ile anlasamadigi halde hamile kaldi. Onlar brnim dsysnagim olacak cocuklarim, kocayi defederim diyo. Ama dunysya gelecek bebege yazik ya. Her cocuk mutlu bir yuvada buyumeyi hakediyor.

Masum çocukların günahı yok eminim ki ikinci çocuğu birincisi tel kalmasın arkadaş olsun diye yapmışsınızdır , kocanız hep böyleydi ama bi daha evlenmezsem kardeşi olsun diye düşünmüşsünüzdür ne kadar yaygın bu durum şu ülkemizde çok üzülüyorum umarım bi gün böyle bir cahilliğe düşmem.

Yargılamıyorum diyemem sizi ama yüklenmeden de edemeyeceğim bakın çocuğum arkadaşsız kalmadın diye şu yaşadığınız çaresizlik ve strese ne gerek bar var? Yazık değil mi karnınızdaki yavruya ?

gercekten ayrılmak ıstemeyen kısılerın ''ben ayrılmak ıstıyorum ama esım benı tehtıt ettıgı ıcın sırf cocuk ıcın duruyorum'' dedıgını dusunuyorum.

neredeyse 2022 yılındayız kedıler bıle anne ıstemedıgı surece babanın keyfı olarak cocugu alamayacagını bılıyor
pavyonda calısan annelerın bıle cocukları yanında babaları alamıyor, ne unlu ve guclu ısımlerde alamıyor

bılmemenız ıcın haber-magazın-tv-ınternet hıc bırseyden haberınızın olmaması lazım

hergun buraya bıle yazıyoruz , allah askına her lafa bu kadar kolay pes etmeyın

Niye ikinci çocuk ?
Bu adam birden böyle olmadı.
Niye ya niye ?
ılk cocuk yalnız kalmasın bırlıkte oynasınlar dıye yapıyorlar genelde ,bugun bır konuya daha aynısını yazdım ,boyle konular gunde 5 kere cıkıyor kopyala yapıstır yapıyorum

sankı zekamızla dalga gecmek ıcın acılıyor bu konular...

berbat bır kocam var felaket bır evlılıgım var ama catlatma ıgnesı oldum hamıleyım seklınde konuları asla bdv kısmında degıl, kendım ettım kendım buldum kısmında olmalı

Nutkum tutuluyor valla.
İkinci bebeyi yapamyorum elli tane şeyi düşünmekten.
Hani öyle basit görülüyor ki dünyaya bir canlı getirmek.

Nutkum tutuluyor valla.
İkinci bebeyi yapamyorum elli tane şeyi düşünmekten.
Hani öyle basit görülüyor ki dünyaya bir canlı getirmek.
bende bu yuzden ıkıncıyı yapmıyorum yoksa dogurmakta ne var ...sonuna kadar ıstesem dogururum ama tek cocuguma ragmen acaba yeter mıyım, yetısebılır mıyım derdını dusunmekten ıkıncıyı asla dusunemıyorum ,
berbat bır kocam da kotu bır evlılıgımde yok ama ödüm kopuyor sorumluluklarımı dogru duzgun yerıne getıremezsem dıye...

keske konu sahıbıde en azından 5 dk dusunseymıs. dusunmek bedava sonucta

Aynı düşünüyoruz.
Ben tek çocuguma anca yetişebiliyorum.
Berbat bir evliliğim, kötü bir kocam yok ama gerçekten çocuk deyince duruyorum ben.

Bu erkeklerin cocugu alırım blöfü bitmedi mi ya?
Hayır alsa bakabilecek mi?
Çocuk bakmak kolay mı?
Kafası başı şişmeyecek mi?

Cidden alsalar hafta dolmadan koşarak geri getirirler haberleri mi yok acaba sanki normalde de herşeyiyle ilgileniyor gibi bir de anneden kaçıracaklar tuhaf valla bariz blöf ya

Ya kesinlikle büyük konuşmak istemem hayat ne getirip ne götürecek bilemeyiz ama. Boşanma düşüncesi olan insanlar neden sevişiyorlar?
Bu resmen yüze gülüp arkadan konuşmak gibi bir şey bana da samimi gelmiyorlar

Verecek babannesinin başına ,sonra evlenecek kendi çocukları olacak. Çocuk yaşlı insanlarla büyüyecek , annede yeni düzen kuracak olan çocuklara olacak .

Bu resmen yüze gülüp arkadan konuşmak gibi bir şey bana da samimi gelmiyorlar

Konu sahibi tedaviyle hamile kalmış bir de.

Benim gerçek hayatta bir arkadaşım eski eşi tarafından tabiri caizse tecavüze uğradığını söylemişti. Adam her gece önce dövüp sonra da üstünü başını giymesimi ve ilişki istiyormuş. En büyük şansları adamın çocuğu olmuyormuş. Zaten bunun öfkesini kızdan çıkarıyormuş. Sabah işe giderken de kapıyı kilitleyip gidermiş. Telefon yok. Ailesiyle aynı apartman. Kaçma olanağı da çok zor. Kız ailesinin olmadığı bir gün camdan komşunun balkonuna geçip oradan kaçmış. Böyle bir badire olsa yine anlayacağım o sebeple büyük konuşmak istemem diyorum.

Hayat kendi standartlarımız haricinde de yaşanıyor maalesef.

Ay yok ya, hepsi bu hikayedeki gibi değil. Baya baya böyle ilişkiler yaşayanlar var, bir gün birbirlerinin yüzüne gün yüzü görmemiş küfürler hakaretler edip öbür gün kadın doğum doktoru ve ürolog randevusu alan çok var.

Öyle tabi.
Burada da hiç unutmuyorum yıllar önce bir kız var daha 20 yaşında çocuğun olmuyor diye baskı yapıyorlardı her gün dayak yediği kocasından hamile kalacağım diye doktora gidiyordu.

Bı insan evladından nasıl ayrılsın mi ?
Tamam et tırnaktan ayrılmaz da bazen bırakıp gitmek gerekir
Bırakan nasıl bırakıyor
Yanlış anlasilmasin lütfen... Ben evlat bahanesiyle siginilmasina karşıyım
Hem boşanmak istiyorum diyen siz hhem bosanamam oy evladım diyen siz .
Sanki biri sizi boşanmaya zorlamış gibi nasıl bosanayim evladıma n'olacak tripleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…