Ayrılmak istiyorum ama eşim kızımı alırım diye tehdit ediyor.

Evlattan insanın ayagına ayak bag olmz cok yanlş cümle
İyi o zaman, çocuklar ikilendiğine göre şartlarınız daha da zorlaştı, artık işiniz her zamankinden daha zor olacak. İlerde onlara '' Sizin için bu adama katlandım. '' demeyin, bile bile dünyaya getirdiniz onları.

Kör olduk kör. Bize de yazık.

Öyle lanet bir insandan nasıl ayrılırım demişsin ama öyle lanet bir insandan 13 haftalık nasıl hamilesin ?
Yani bu adam 13 hafta önce melek değildi değil mi ?

Anlaşılan baya sıkıntılı

Evet el alışkanlığı sanirim hayatinizi hizli hizli bebekten ötürü yaşamışsıniz dert yazarkende hizli yazıyorsunuz ben anlayışla karşılıyorum. Olan olmus artik hamilesiniz bazen insanlar saglikli düşünemiyor.tam hakim olmamakla birlikte baba maddi durumu nedir iyi bir nafaka isteyin varsa iki cocuga yetecek kadar birazda tazminat para durumunu siz bilirsiniz .4 yil sıkıntı cekersin okul caglari gelince calisirsin ilerde yorucu bi hayatin olacak surekli hatami yapiyorum diyeceksin ama suan ilk etapta ne istedigin önemli boşanmak ise gelecegi düşünme o zaten gelecek .adim adim ilerle bosan cocugunu dogur digerini büyüt ailenin destegi nedir onu muhakeme et.yapabilecegine inaniyorsan yap yoksa cekeceksin bi sure daha eve donup cocuklar büyüyecek oyle bosanacaksin yada kabullenip ömür boyu öyle yasayacaksin .bazı insanlar kabullenip yasiyor bu tamamen senin elinde burda destek olanda cok elestrende. ne hissettigin önemli.

Keşke ikinci çocuğa hamile kalmadan bunları düşünseymişsiniz.ne yaşadınız,kaç günde hayatınız bu hale geldi bilemem ama sizdede biraz sıkıntı var gibi geldi bana bilemiyorum.anlattıklarınız sanki biraz eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…