- 13 Eylül 2021
- 202
- 28
- 18
- 36
- Konu Sahibi burcuzynpada
-
Evlattan insanın ayagına ayak bag olmz cok yanlş cümleEvlatlarının yarın kan düşmanı olmayacaklarının hiçbir garantisi yok. Kardeşin olsaydı canciğer olacağınız da kesin değildi. Evladına kardeş değil ayağına bir bağ daha yaptın sen.
İyi o zaman, çocuklar ikilendiğine göre şartlarınız daha da zorlaştı, artık işiniz her zamankinden daha zor olacak. İlerde onlara '' Sizin için bu adama katlandım. '' demeyin, bile bile dünyaya getirdiniz onları.Evlattan insanın ayagına ayak bag olmz cok yanlş cümle
Kör olduk kör. Bize de yazık.Nişanlılıkta basladı ama işte cok aşk sevgi kör edyr cddn yada bn öle sandım hep tersleme azarlam köylerine gittk suratıma bakmıyrdı azarlıyrdu yok laf olur o olur bu olur snra bn ayrılcm dedm engl oldu güya bnm suratıma baknca yslı kdın göryrms oymus buymş büyü yapışmş evlendk dogm günü bni pasta yapmadm die baahne edp arkdslarınla cktı bn tek basıma oturdm ger cumrtesi cıkrdı ilk hamilelgimi tek gcrdm sabrttm aldattı gözmle yakaladım 3 sefer en son eski sevgslnle bulstu bn izmirdydm ailemn yannda sorsan o gldi bni buldu etti ailesnide dedm istemyrm die de slledm bana kzdılar kaynanam ee bi sefer yaptı dedi ortaokula gidn kardesi var dershnye gdyr takstni biz verriziz msj atıyr kaynanam kardesnn ihtcyı var özel harclk ver annesinn para istemeleri bitmyr ilk kızma dogumumda norml dogm sancıda cektm bana dedigi laf acı cekyrdu ya cok hosuma gdyrdu cok sey yasadım smdi bnde sevgi o bu beklyr siz ne yaprdınz cok yalnz kldm ailm yok burda arkdsm yok bi kızım var o kdr zorki annemi cok özlüyrm annmdn baska kmsm yok babam vefat etti o yüzndnde kızıma kardes istedm bn cok yasadım yalnzlk onun ynnda kardesi olsn istedm
Aynn öleKör olduk kör. Bize de yazık.
Madem öyle niye hala ısrarla sesli harf kullanmıyorsunuz. Hani yazım yanlışlarında falan değilim. Ama sesli harf kullanmamak neden? Parayla değil biliyorsunuz di mi?Aynn öle
Anlaşılan baya sıkıntılıNişanlılıkta basladı ama işte cok aşk sevgi kör edyr cddn yada bn öle sandım hep tersleme azarlam köylerine gittk suratıma bakmıyrdı azarlıyrdu yok laf olur o olur bu olur snra bn ayrılcm dedm engl oldu güya bnm suratıma baknca yslı kdın göryrms oymus buymş büyü yapışmş evlendk dogm günü bni pasta yapmadm die baahne edp arkdslarınla cktı bn tek basıma oturdm ger cumrtesi cıkrdı ilk hamilelgimi tek gcrdm sabrttm aldattı gözmle yakaladım 3 sefer en son eski sevgslnle bulstu bn izmirdydm ailemn yannda sorsan o gldi bni buldu etti ailesnide dedm istemyrm die de slledm bana kzdılar kaynanam ee bi sefer yaptı dedi ortaokula gidn kardesi var dershnye gdyr takstni biz verriziz msj atıyr kaynanam kardesnn ihtcyı var özel harclk ver annesinn para istemeleri bitmyr ilk kızma dogumumda norml dogm sancıda cektm bana dedigi laf acı cekyrdu ya cok hosuma gdyrdu cok sey yasadım smdi bnde sevgi o bu beklyr siz ne yaprdınz cok yalnz kldm ailm yok burda arkdsm yok bi kızım var o kdr zorki annemi cok özlüyrm annmdn baska kmsm yok babam vefat etti o yüzndnde kızıma kardes istedm bn cok yasadım yalnzlk onun ynnda kardesi olsn istedm
Ewet cok hmde bunlar yarısıAnlaşılan baya sıkıntılı
İnşallah hakkında en güzeli olur canımEwet cok hmde bunlar yarısı
İşte orda nedesniz haklısınz bn acıklamamı yaptmÖyle lanet bir insandan nasıl ayrılırım demişsin ama öyle lanet bir insandan 13 haftalık nasıl hamilesin ?
Yani bu adam 13 hafta önce melek değildi değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?