Ayrılmak istiyorum ama eşim kızımı alırım diye tehdit ediyor.

Ben artik "böyle evlilige niye 2. Cocuk" sormayi cidden gereksiz buluyorum. Gelecek cevaplar belli cünkü:
1. Allah verdi, sorgulamasi sana mi kaldi? Evlat katili mi olmami istiyorsun?
2. Korunurken oldu..
3. Kizim kardessiz kalmasin/kizim kardes istedi..
Catlama iyine kullandiginiza göre planli hamile kaldiniz. Esiniz 3 ay icinde birden degismedigine göre tüm bunlari göze alarak hamile kalmissiniz. Yani yapilacak belli: 1. Bir daha ev arkadasi gibi gördügünüz birinden hamile kalmayin. 2. Psikolojik destek alin saglam karar verebilmek icin. Ona göre avukat tutup dava acin. Hicbir mahkeme bu kadar kücük cocugu babaya vermez. Zaten bakmayan babalarin babalik damari bosanma lafi gecince bir kabarir

Dehşete kapıldım ya ciddi misiniz

İnan cok sabredyrm birde bunun ailesi var onlarlada ugrasyrm sinr hstası oldm evet işte bnde cekp gitmk istyrm sakin herkezdn uzak hayat sürmk istyrm

Bnm öle bahanelerim yok oldu yani istyrk yptm 2 cocugu bn tek büyüdgm için bldgm için kardesli insnlara hep özendm eşimin derdi bnden alıp kayınvaldem bakrms onlr bana bırkmzms ztn görmcmde öle dyr yani ailsnlede ayrı ugrasıyrm

Ya gülüm bak tamam cocuga kardes iyi hos güzel, ama ilk önce huzurlu bir yuva ve ortam lazim. Ne acelesi vardi? Kizin da kücük daha. Yani evliliginizdeki sorunlari bilmiyorum, ama kendi kardessiz büyümenden yola cikarak kendin ve cocugun icin dogru olan karari alamamissin. Simdi nasil ayrilacaksin? Maddi imkanlarin var mi? Aile terapisi almayi denediniz mi?

Evlatlarının yarın kan düşmanı olmayacaklarının hiçbir garantisi yok. Kardeşin olsaydı canciğer olacağınız da kesin değildi. Evladına kardeş değil ayağına bir bağ daha yaptın sen.

İstedim diyerek çocuk yapılmaz ki. Ona imkan saglayabilecekmisin ,huzurlu ortami olacak mı. Yaşları yakın iki çocuk çok zor. Boşanıyorum deseniz ,daha 3 aylık hamilesiniz ,diğeri daha bebek iş nasıl bulacaksınız.

"Bosanmak istiyorum ama kocam çocukları vermem diyor" un anlamı, bosanmak istiyor gibi görünüyorum ama bosanmayacagim.

Egitimsiz ev hanimlari bile bilir bebeklerin babaya verilmedigini. Gündüz kuşağı programlarinda yillardir anlatiliyor bu ornekler. Anne hayat kadini bile olsa verilirmis.

2. Çocuğa bile isteye, zorlaya zorlaya hamile kalmaniz da bosanmak istemediginizi gosteriyor.

Etrafiniza "bosanmak istiyorum cok mutsuzum ama cocuklarim icin katlaniyorum imaji vereceksiniz."

Kurban psikolojisinde yasamayi seviyorsunuz çünkü.

Bosanmak isteyen 2. Çocuğa zorlaya zorlaya hamile kalmaz.

Ben sizin yazım tarzınızla yazan kişileri çok saygısız buluyorum. Sesli harfler parayla satılmıyor. Derdimi okuyun, bonus olarak gözleriniz kör olsun üstüne birde tavsiye verin diyorsunuz resmen. Önce yardım istediğiniz insanlara saygı duyun.

İşte 3.maddeye uyuyor sizinki de:)
Eminim daha hamile kalmaya çalışırken bosanirim belki diye dusunuyordunuz. Şimdi 2 çocukla aile evine döneceksiniz. Ve 1 ile 2 çocuk arasında baya fark var.
Çalışayım kendimize bakarım desen daha 2. Doğacak da biraz ele gelecek de ohoo.
Sonrasında da 1 çocuğa maddi olarak yetmek ayrı 2ye ayri. Belki p konuda da zorlanacaksiniz.
Yani sırf bu nedenle üstüne düşünmeden böyle bir karar verip uygulamanız mantıklı değilmiş.
Baba da alamaz çocuğu bosanabilirsiniz

Bu insanlar çocuk yaparken kesinlikle çocuğum mutlu, huzurlu olur mu sorusunu kendilerine sormuyorlar hatta bunu önemsemiyorlar bile, ben artık iyice kanaat getirdim.
Ben de ayni seyi düşünüyorum ve cektikleri acilar icin onlara 1 parca dahi acımıyorum

Cocuklar bu ailede mutsuz mutsuz buyuyecekler.

Akillari ermeye baslayinca da "sizin icin katlandim bu adama" diye manipülasyonlar baslayacak.

Bu acındırma ile her istedigini yaptirmaya calisacak. "Katlandığı" için kendini kusursuz bir anne olarak görecek. Cennet ayaklari altinda olacak falan falan...

Aslında tam tersi, esas o kötülüğü çocuğuna yapmayıp o ortamdan koparıp huzurlu bir ortam veren annenin, elleri ayakları öpülesi bence, baba baba gibi olmadıkça Aynı evde sadece fiziken olması bir çocuğa ne katkı sağlar ki, hele ki tam tersi huzur yoksa sürekli kavga varsa daha bir de zararı var.

Bakıma muhtaç çocuklar asla babanın velayetine verilmez. Çocuk nereden bakılırsa 9 10 yaşına kadar otomatik plarak annenindir. Yasal yollarla asla alamaz

Eşinle ne problemin var acaba aranızdaki sıkıntı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…