- 3 Şubat 2018
- 25.908
- 111.498
- 598
- Konu Sahibi burcuzynpada
-
Konu sahibi tedaviyle hamile kalmış bir de.
Benim gerçek hayatta bir arkadaşım eski eşi tarafından tabiri caizse tecavüze uğradığını söylemişti. Adam her gece önce dövüp sonra da üstünü başını giymesimi ve ilişki istiyormuş. En büyük şansları adamın çocuğu olmuyormuş. Zaten bunun öfkesini kızdan çıkarıyormuş. Sabah işe giderken de kapıyı kilitleyip gidermiş. Telefon yok. Ailesiyle aynı apartman. Kaçma olanağı da çok zor. Kız ailesinin olmadığı bir gün camdan komşunun balkonuna geçip oradan kaçmış. Böyle bir badire olsa yine anlayacağım o sebeple büyük konuşmak istemem diyorum.
Hayat kendi standartlarımız haricinde de yaşanıyor maalesef.MaM
İnan cok sabredyrm birde bunun ailesi var onlarlada ugrasyrm sinr hstası oldm evet işte bnde cekp gitmk istyrm sakin herkezdn uzak hayat sürmk istyrmSen bu pskojiyle karnındaki bebeğe zarar verebilirsin. Sakin ol stres yapma biraz herşeyi kafana takmak yerine akışına bırak.
Biz kadınların en büyük sorunu. Akışına bırakmak yerine olayları büyütmemiz. Kendin için olmasada karnındaki bebek için yap bence
Bnm öle bahanelerim yok oldu yani istyrk yptm 2 cocugu bn tek büyüdgm için bldgm için kardesli insnlara hep özendm eşimin derdi bnden alıp kayınvaldem bakrms onlr bana bırkmzms ztn görmcmde öle dyr yani ailsnlede ayrı ugrasıyrmBen artik "böyle evlilige niye 2. Cocuk" sormayi cidden gereksiz buluyorum. Gelecek cevaplar belli cünkü:
1. Allah verdi, sorgulamasi sana mi kaldi? Evlat katili mi olmami istiyorsun?
2. Korunurken oldu..
3. Kizim kardessiz kalmasin/kizim kardes istedi..
Catlama iyine kullandiginiza göre planli hamile kaldiniz. Esiniz 3 ay icinde birden degismedigine göre tüm bunlari göze alarak hamile kalmissiniz. Yani yapilacak belli: 1. Bir daha ev arkadasi gibi gördügünüz birinden hamile kalmayin. 2. Psikolojik destek alin saglam karar verebilmek icin. Ona göre avukat tutup dava acin. Hicbir mahkeme bu kadar kücük cocugu babaya vermez. Zaten bakmayan babalarin babalik damari bosanma lafi gecince bir kabarir
Şu sesli harfleri kullanın ne olur.İnan cok sabredyrm birde bunun ailesi var onlarlada ugrasyrm sinr hstası oldm evet işte bnde cekp gitmk istyrm sakin herkezdn uzak hayat sürmk istyrm
Bnm öle bahanelerim yok oldu yani istyrk yptm 2 cocugu bn tek büyüdgm için bldgm için kardesli insnlara hep özendm eşimin derdi bnden alıp kayınvaldem bakrms onlr bana bırkmzms ztn görmcmde öle dyr yani ailsnlede ayrı ugrasıyrm
Evlatlarının yarın kan düşmanı olmayacaklarının hiçbir garantisi yok. Kardeşin olsaydı canciğer olacağınız da kesin değildi. Evladına kardeş değil ayağına bir bağ daha yaptın sen.Bnm öle bahanelerim yok oldu yani istyrk yptm 2 cocugu bn tek büyüdgm için bldgm için kardesli insnlara hep özendm eşimin derdi bnden alıp kayınvaldem bakrms onlr bana bırkmzms ztn görmcmde öle dyr yani ailsnlede ayrı ugrasıyrm
İstedim diyerek çocuk yapılmaz ki. Ona imkan saglayabilecekmisin ,huzurlu ortami olacak mı. Yaşları yakın iki çocuk çok zor. Boşanıyorum deseniz ,daha 3 aylık hamilesiniz ,diğeri daha bebek iş nasıl bulacaksınız.Bnm öle bahanelerim yok oldu yani istyrk yptm 2 cocugu bn tek büyüdgm için bldgm için kardesli insnlara hep özendm eşimin derdi bnden alıp kayınvaldem bakrms onlr bana bırkmzms ztn görmcmde öle dyr yani ailsnlede ayrı ugrasıyrm
Lise caglarim geldi aklıma ,kontör fazla gitmesin diye mesajları kısaltarak yazardikŞu sesli harfleri kullanın ne olur.
Ben sizin yazım tarzınızla yazan kişileri çok saygısız buluyorum. Sesli harfler parayla satılmıyor. Derdimi okuyun, bonus olarak gözleriniz kör olsun üstüne birde tavsiye verin diyorsunuz resmen. Önce yardım istediğiniz insanlara saygı duyun.Hamileyim 13 haftalık birde kızım var 2 yasında ama eşimle o kadar mutsuzumki istemiyorum boguyr bni ayrılmak istiyorum kızı bıral git et ama asla kızımı bırakamam öle lanet bi insan evladındn nasl ayrılsn birde üstüne uzak sehirdeym kmsem yok o kdr yalnızımki hergünüm mutsz boguluyrm yardım edeneim yok ne yapczgmı sasrdm gitmk istyrm ama işte kızı alırım die tehdt edyr korkyrm cok yoruldm yapayalnz
Bu insanlar çocuk yaparken kesinlikle çocuğum mutlu, huzurlu olur mu sorusunu kendilerine sormuyorlar hatta bunu önemsemiyorlar bile, ben artık iyice kanaat getirdim.Pes yani.
İşte 3.maddeye uyuyor sizinki de:)Bnm öle bahanelerim yok oldu yani istyrk yptm 2 cocugu bn tek büyüdgm için bldgm için kardesli insnlara hep özendm eşimin derdi bnden alıp kayınvaldem bakrms onlr bana bırkmzms ztn görmcmde öle dyr yani ailsnlede ayrı ugrasıyrm
Ben de ayni seyi düşünüyorum ve cektikleri acilar icin onlara 1 parca dahi acımıyorumBu insanlar çocuk yaparken kesinlikle çocuğum mutlu, huzurlu olur mu sorusunu kendilerine sormuyorlar hatta bunu önemsemiyorlar bile, ben artık iyice kanaat getirdim.
Lütfen sesli harf kullanın.Hiç öle degl işte mutlı olck gbi deglm norml ev arkdası olrak görüyrm eşim olarak degl kurtlmk istyrm yoksa kafayı yicem
Aslında tam tersi, esas o kötülüğü çocuğuna yapmayıp o ortamdan koparıp huzurlu bir ortam veren annenin, elleri ayakları öpülesi bence, baba baba gibi olmadıkça Aynı evde sadece fiziken olması bir çocuğa ne katkı sağlar ki, hele ki tam tersi huzur yoksa sürekli kavga varsa daha bir de zararı var.Ben de ayni seyi düşünüyorum ve cektikleri acilar icin onlara 1 parca dahi acımıyorum
Cocuklar bu ailede mutsuz mutsuz buyuyecekler.
Akillari ermeye baslayinca da "sizin icin katlandim bu adama" diye manipülasyonlar baslayacak.
Bu acındırma ile her istedigini yaptirmaya calisacak. "Katlandığı" için kendini kusursuz bir anne olarak görecek. Cennet ayaklari altinda olacak falan falan...
Bakıma muhtaç çocuklar asla babanın velayetine verilmez. Çocuk nereden bakılırsa 9 10 yaşına kadar otomatik plarak annenindir. Yasal yollarla asla alamazHamileyim 13 haftalık birde kızım var 2 yasında ama eşimle o kadar mutsuzumki istemiyorum boguyr bni ayrılmak istiyorum kızı bıral git et ama asla kızımı bırakamam öle lanet bi insan evladındn nasl ayrılsn birde üstüne uzak sehirdeym kmsem yok o kdr yalnızımki hergünüm mutsz boguluyrm yardım edeneim yok ne yapczgmı sasrdm gitmk istyrm ama işte kızı alırım die tehdt edyr korkyrm cok yoruldm yapayalnz
Eşinle ne problemin var acaba aranızdaki sıkıntı nedirHamileyim 13 haftalık birde kızım var 2 yasında ama eşimle o kadar mutsuzumki istemiyorum boguyr bni ayrılmak istiyorum kızı bıral git et ama asla kızımı bırakamam öle lanet bi insan evladındn nasl ayrılsn birde üstüne uzak sehirdeym kmsem yok o kdr yalnızımki hergünüm mutsz boguluyrm yardım edeneim yok ne yapczgmı sasrdm gitmk istyrm ama işte kızı alırım die tehdt edyr korkyrm cok yoruldm yapayalnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?