öyle iğrenç bişeyi hiçkimse haketmezAldat kesin ayrılır
sorun şu ki kısıtlayacak bi ortam yok. şu an çalışıyor zaten şehir dışında. bi yere gittiği yok falan napıcam bilemedim bi türlüSüreklı tartsma cıkar .her işine karıs onun .Kısıtlayabıldıgın kadr sıkabıldıgın kadr sık .ERkekler dayanamaz .
düşünmedim değil aslındaOna baska bir kiz bul.
ay yok daha da yapışırbence cok ilgilen hemen gider
şöyle diyim biz bir buçuk yıldır birlikteyiz ve çok ayrılık yaşadık. anlaşamıyoruz ben a desem o b diyo. normal konuşmalarımız çok sıradan. konuşacak bişey bile bulamıyoruz resmenHem neden ayrılmak istiyosun
sorun ne dostum
şöyle diyim biz bir buçuk yıldır birlikteyiz ve çok ayrılık yaşadık. anlaşamıyoruz ben a desem o b diyo. normal konuşmalarımız çok sıradan. konuşacak bişey bile bulamıyoruz resmen
ne kıskanıyorum onu ne de eskisi gibi merak ediyorum. eksik hissediyorum yani. zaman geçtikçe bişeyler oturur derler ama yok bizde tam tersiHmm o bu durumdan memnun mu ?
Belki zamanla ilgilidir bendede oldu o durumlar barıştık sonrada sıkıntı yok şuan.
SEvgi var mı senden yana
sarımsaklı mayonez yiyip yüzüne üflemiştim daha önce tiksinmiyo malesefsogan sarımsak yiyip git öp
şu an çok az konuşuyoruz hiçte içimden gelmiyor zaten konuşmak merak bile etmiyorum onu. baskıcı olursam bunalıp bırakır mı kisevgili değil anne ol .. yemeğini yedin mi ne yedin üstünü sıkı giy vsvsvs üstüne birde baskı .. gittinde haber et geldiğinde ara nefesini tuttuğunda haberim olsun .. faceden paylaşımlarına karış bu ne ne anlama geliyo kime o şarkı unutamadığın biri mi var beni aldatıyorsun kesin vsvvs
sarımsaklı mayonez yiyip yüzüne üflemiştim daha önce tiksinmiyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?