ayrılmak istiyorum ama o ayrılsın istiyorum.

darkvita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
167
65
38
kızlar ben çok sıkıldım bu ilişkiden. daha öncede yazdım aramız bozuk tehtidler falan filan. ayrılmak istiyorum ama o ayrılsın istiyorum. onun benden ayrılması için ne yapabilirim? tamam şimdi bazılarınız ne uzatıyosun bırak gitsin diyecek ama olmuyo işte. uzadıkça uzadı ve ben yoruldum artık ama şimdi tekrar ayrılalım dersem olmayacak. o ayrılsın benden istiyorum kendi uzaklaşsın benden ne yapabilirim bunun için?

Süreklı tartsma cıkar .her işine karıs onun .Kısıtlayabıldıgın kadr sıkabıldıgın kadr sık .ERkekler dayanamaz .

Süreklı tartsma cıkar .her işine karıs onun .Kısıtlayabıldıgın kadr sıkabıldıgın kadr sık .ERkekler dayanamaz .
sorun şu ki kısıtlayacak bi ortam yok. şu an çalışıyor zaten şehir dışında. bi yere gittiği yok falan napıcam bilemedim bi türlü

Hem neden ayrılmak istiyosun
sorun ne dostum

Hem neden ayrılmak istiyosun
sorun ne dostum
şöyle diyim biz bir buçuk yıldır birlikteyiz ve çok ayrılık yaşadık. anlaşamıyoruz ben a desem o b diyo. normal konuşmalarımız çok sıradan. konuşacak bişey bile bulamıyoruz resmen

şöyle diyim biz bir buçuk yıldır birlikteyiz ve çok ayrılık yaşadık. anlaşamıyoruz ben a desem o b diyo. normal konuşmalarımız çok sıradan. konuşacak bişey bile bulamıyoruz resmen

Hmm o bu durumdan memnun mu ?
Belki zamanla ilgilidir bendede oldu o durumlar barıştık sonrada sıkıntı yok şuan.
SEvgi var mı senden yana

Hmm o bu durumdan memnun mu ?
Belki zamanla ilgilidir bendede oldu o durumlar barıştık sonrada sıkıntı yok şuan.
SEvgi var mı senden yana
ne kıskanıyorum onu ne de eskisi gibi merak ediyorum. eksik hissediyorum yani. zaman geçtikçe bişeyler oturur derler ama yok bizde tam tersi

sevgili değil anne ol .. yemeğini yedin mi ne yedin üstünü sıkı giy vsvsvs üstüne birde baskı .. gittinde haber et geldiğinde ara nefesini tuttuğunda haberim olsun .. faceden paylaşımlarına karış bu ne ne anlama geliyo kime o şarkı unutamadığın biri mi var beni aldatıyorsun kesin vsvvs

şu an çok az konuşuyoruz hiçte içimden gelmiyor zaten konuşmak merak bile etmiyorum onu. baskıcı olursam bunalıp bırakır mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…