Mesela o seni birseyle tehdit ediyor olabilirmi?meselaa?
tehtid kısmı doğru. daha öncede burda paylaştım. seni mahvederim nefes aldırmam sana gibi sözlerini çok duydum. insanlıktan çıktığı kısımlar bunlar. bunları gördükçe daha da soğudum. yaşamayan anlamıyo ne diyim. hiçkimsenin böyle bi ilişki yaşamasını istemem. o ayrılsın kendi bitirsin istememin nedeni de bu zatenMesela o seni birseyle tehdit ediyor olabilirmi?
Bu sebepten dolayı kendisinin senden ayrılmasını istiyorsun.
Mesela benimde böyle bir sevgilim olmuştu. Hiç ayrılmak istemiyordu. Once intihr edecem diye tehdit etti bakti yemedi En sonunda beni tehdit etti herkese senle yattığımı söylerim dedi. Ki öyle birşey yok. Sen bilirsin gunahin boynuna sen yoluna ben yoluma dedim yine ayrıldım. Sonra ben şimdiki eşimle tanıştım eşimi bulmuş demişki benim artiklarimla yetin. Zannettiki esim beni bırakacak ona donecem. Sonra dedim ona ne kadar yirtinsanda ben sana dönmem.
orda şaka anlamında söylediğimi anlayamamış olabilirsiniz. ciddiye alınacak bi yanı zaten yok ne yani sevgilime gel seni biriyle tanıştırıcam diyebilir miyim saçma. bunlar abudik gubudik şeyler değil. ben bunu dert olarak görmesem benim için önemli olmasa zaten buraya yazmazdımAldat onu diyene böyle iğrenç bişeyi kimse haketmez demişsin ,ama ona kız bul diyene olabilir demişsin ,aynı şey bence ,ha o yapmış ha sen .adam gibi ayrıl gitsin ,abidik gubidik işlere girişme.
neyden hoşlanır daha doğru soru olurNeyden hoşlanmaz ?
neyden hoşlanır daha doğru soru olureskiden eğlenirdik saatlerce bıkmadan konuşabiliyoduk şimdi aramıyoruz bile birbirimizi
bıktırma işlemleri yapıcam evet. desteğiniz için çok teşekkürlerHoşlanadığı şeeyleri yapın sınırları zorlayın bıkar sanırım
İş yerinde kile konuşuyorsun , kızlarla samimi olma de. Sosyal paylaşım sitesinde arkadaş listesini karoştır , hesap sor. vs.sorun şu ki kısıtlayacak bi ortam yok. şu an çalışıyor zaten şehir dışında. bi yere gittiği yok falan napıcam bilemedim bi türlü
ben onu biktirmadan o beni bhayattan bezdiricek sanirim bogasim geliyo yaİş yerinde kile konuşuyorsun , kızlarla samimi olma de. Sosyal paylaşım sitesinde arkadaş listesini karoştır , hesap sor. vs.
isteğim şu o ayrılsın haksız olan o olsun
Aldat onu diyene böyle iğrenç bişeyi kimse haketmez demişsin ,ama ona kız bul diyene olabilir demişsin ,aynı şey bence ,ha o yapmış ha sen .adam gibi ayrıl gitsin ,abidik gubidik işlere girişme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?