- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
Sevgilim benden soğusa ve ayrılmak için böyle şeyler yapsa çok zoruma giderdi
Direk mertçe söylemesi tercihimdir.
Sizde öyle yapsanız tamam tehdit edilmişsin korkularını anlarım ama direk bitirmelisin bence
Sonra tüm iletişim yollarını kapatırsın bir daha sana ulaşamaz
Bravo sonunda su konuda dogru olan yorumu gördüm. Bi tanesi de insanın aklına gelebilecek her türlü kötülügü yazmıs sonra da bunları yaparsan baskasıyla daha rahat edersin demis
Bunları yapabilmek icin insanda ne vicdan ne karakter hic bi halt olmaması gerekiyor. Ne plancı insanlar var yahu
Eğer onu seversen ayrılır senden , sevmiyosan yapışır..
böyle demek çok kolay. daha az önce bana dediği şey şu 'sana öyle şeyler yaparım ki evden dışarı çıkamazsın'Sevgilim benden soğusa ve ayrılmak için böyle şeyler yapsa çok zoruma giderdi
Direk mertçe söylemesi tercihimdir.
Sizde öyle yapsanız tamam tehdit edilmişsin korkularını anlarım ama direk bitirmelisin bence
Sonra tüm iletişim yollarını kapatırsın bir daha sana ulaşamaz
onunla evlenmek iğreençHemen evlenip bebek yapalim de
çok seviyomuş gibi durdum çok durdum ama nafile..Cok ilgi göster ...
Durmadan ara , nerdesin , ne yapiyosun ..
Gittigi yerlere , izin verme kavga cikar ..
Dir dir et durmadan ...
En önemlisi , Cok Seviyomus gibi dur ..
Ayrilir senden ..
karşıdaki insan bi insan olsa emin olun bende empati kurabilirim.Teşekkür ederim . Kendime yapılmasını istemediğim bir davranışı kesinlikle bir başkasını yapmam.
İşte hep empati diyoruz ya sözde kalmasa biraz özde uygulasak ne güzel olur .
valla sabah sabah bile öyle tartıştık ki. değil ilgilenmek adını bile duymak istemiyorum ama madem işe yarar diyosunuz denicemSaçma sapan kıskançlıklar yap,
Bebek gibi konuş,
Şımarık davran,
Şımarıkça lakaplarla hitap et ( bebiktom,aşkiştom,şapşikim vs,
Ota çöpe kavga çıkar,
Evlenirsek şu şöyle olsun istiyorum şunu şöyle yapacaksınız diye şimdiden abartılı direktifler ver,
Bizde adet şudur budur diyerek iyice gözünü korkut,
Evlenince annem de bizle oturacak de,
Gereksiz kısıtla,
Zırt pırt hediye beklentisime gir,
Aldıgı hediyeler pahalı değilse 3 gün surat as
Bunları harfiyen yap.3 gün bilemedin 5 gün içinde adam topuklamazsa gel beni bul
ben karşımdaki insana saygı duyarım seviyosam onu üzmekten çekinirim bi hatam olduğunda mutlaka özür dilerim ve tehtid etmem.Kendinize neyin yapılmasını istemiyorsanız karşınızdakine de yapmayın
Ayrılmak istiyorsanız dürüst bir şekilde ayrılın
Bu şekilde onun haksız çıkmasını isteyerek bile hata yapıyorsunuz
Kimse sizi istemediğiniz bir ilişkiye zorlayamaz
Yolunuza bakın...
hiç duymamıştım ama izlicem hemen"Bir erkek 10 günde nasıl kaybedilir" adli filmi izle önce
bende ne zaman çok sevsem aldatıldımÇok sev, kesin kaçar. Bende hep öyle oldu da.
evvet 18Ben de o yüzden yasını sordumya. En fazla 18dir heralde
günlerdir umursamaz davranıyorum ama en sonunda patlak verdi kavgaya döndü iş bu sefer bende susmadım. baya büyüdüBence hiç ilgilenme mesajlarına cevap verme telefonlarına çıkma, ondan habersiz arkadaşlarınla takıl va vs bi kaç günde sendeki farklılığın farkına varacaktır,umursamaz davran,bitirir ilişkiyi
yok canım ya ne sevinicem. moralimi düzeltmeye çalışıyorum sadeceKavga edince seviniyorsunuz vay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?