Ayrılmak istiyorum,sizce ne yapmalıyım,ne demeliyim?

evet bır ınsan sureklı aynı seyı yapıyorsa degısmez bnde boyle dusunuyorum

tatlım inanmıyorum neler olmuş böyle..

Canım üzgünüm ama bu kişiyle beraberliğini devam ettirme kendin biliyosun yaşadıklarını yıpranmaya daha yer var mı bedeninde kalbinde...

Yolun başındayken bırak canım olmaz böyle daha karşına neleri çıkar yaşında daha çok genç adam gbi düzgün bir kişiyi bulmadan başlama bi daha emin ol çıkar karşına buna da yol ver bi an önce

Ben ayrılık kararlarını dolaylı yollarla verme taraftarı değilim.Benim kararım çiftlerin olumsuzluklarıda , yanlışlarıda konuşarak çözmesi çözülmüyorsa yollarını ayırması...

Ben ayrılık kararlarını dolaylı yollarla verme taraftarı değilim.Benim kararım çiftlerin olumsuzluklarıda , yanlışlarıda konuşarak çözmesi çözülmüyorsa yollarını ayırması...

konusuyoruz ama maalesef cozemıyoruz ona ınsanlıkla olmayacagını bıttıgını anlatıyorum ama anlamak ıstemıyor

evet tatlım artık ne kırılacak kalbım var nede tum bunları cekecek gucum en ıyısı koseye cekılmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…