Ayrılmak istiyorum,sizce ne yapmalıyım,ne demeliyim?

canım ya kıza soracagımı sordum msjlastk bna 5 yıldan fazladr bu hattı kullanıyorum dedı baska kımseyede vermedım hattımı dedı dha ne dıyım sence arayayımmı bdaha

bence bir daha arayıp sesli bir biçimde konuşmalısın dediğim gibi erkek arkadaşınla arasındaki ilşkiyi öğrenmelisinnn net olsun herşey yanii aklında soru işareti kalmasın canım

Son düzenleme:
bence bir daha arayıp sesli bir biçimde konuşmalısın dediğim gibi erkek arkadaşınla arasındaki ilşkiyi öğrenmelisinnn net olsun herşey yanii aklında soru işareti kalmasın canım

kızı arayıpta kendımı kucultemem zaten umurumda ble degıl artık .... ıle konustum senı aldatmadm o bnm kız arkadasım dedı gece gece hemen numarasnı degstırır degstrmez ne ısı varsa bu kdr onemlı msj atacak kdr bnde ınanmıyorum artık bıttı dedım

nadiacım çok üzüldüm canım sen evlenme teklifi bekliyordun nasıl böyle oldu anlamadım...ama bence kıza her şeyi açıkça sor ve 2,5 ay uzun bir zaman... değil dilim varmıyor ama ayrıl tatlım

Beni 6 yıllık sevgilim aldattı tanıyamamışım falan deyip kendini suçlama tanınmıyor ve aldatıldığından eminsen taviz verme sonu daha kötü oluyor

ortada bırseylerın dondugu kesın ,senın yerınde olsam hıc kafa yormam .
2.5 aylık ılıskı sonucta .kafa yormaya degmez .
ılıskının baslarında canım cıcım olacagınıza,senın ugrastıgın seylere bak .
hıc kafanı yorma derım .erkek mılletı hepsı aynı canım .yaa takılmak ıcın yedekte bırılerı olur,
yada terkedılme korkusundan bos kalmamak ıcın yedekte bırılerını tutarlar.
ne askı yasamayı bılırler,ne de ayrılıgın acısını ...
fatura dokumunu nereden cıkardın cnm bunu nasıl yapıyorsunuz ya ?
bana ozelden bıldırırsen sevınırım .

Son düzenleme:
nadiacım çok üzüldüm canım sen evlenme teklifi bekliyordun nasıl böyle oldu anlamadım...ama bence kıza her şeyi açıkça sor ve 2,5 ay uzun bir zaman... değil dilim varmıyor ama ayrıl tatlım
evet evlenme teklıfı edecektı sevgılıler gunu ıcın planlar yapmıstık ama yalanmıs demekkı kıza ne sorayımkı tatlım ben mesaj atacak kadar onemlı bır durumun oldugunu zannetmıyorum kaldı kı cok cok onemlı bır durum varsa bna dıyebılırdıkı bn suna msj atıcam haberın olsun kı onemlı durumda gece yarısı msj atılmaz bna dyorkı senı o kızla konusturcam konusmam dedım bnm ıcın onemlı degılsın artık dedım bı mesajlastm dıe aldattıgımı mı dusunuyorsun hemen dedı dusunurum tabıkı dedım bana yalan soyledın defalarca sordum sana defalarca erkek dedın neden ınanayımkı dedım yalan soyleyen aldatırda oyle degılmı ?

Beni 6 yıllık sevgilim aldattı tanıyamamışım falan deyip kendini suçlama tanınmıyor ve aldatıldığından eminsen taviz verme sonu daha kötü oluyor

evet tanınmıyor ınsanoglu bu ne yaptıgı bellı mı hayatım bırde kabul etmıyor yanlısını bn sadece o gece mesajlastm dıyor evet dokumlerde de oyle cıkıyor ama ne bıleyım baska hattanda konusmadgnı kaldıkı konusmasa bıle benı kandırdı varmı bundan otesı gıt rahat rahat mesajlas artık dedım bn yokum dedım

cnm hattın hangı operatorse onun ınternet sıtesıne kaydol zaten telefonundan msj gonderıyorsun numara nettte yazar sıfre alıyorsun tel numaranı ve sıfrenı yazıyorsun netten senın kac kontorun oldgu ble cıkıyor faturasız hat dokumu dedıgınde cıkıyor hersey

cıkısa geldı hıcbırsey olmamıs gbı yuzume baktı...bnde bırsey oldgunu farkettı zaten gun ıcınde...
bna ne oldu dedı , telefonuna servet usta dıye kaydttıgn kız kım dedım...
sasırdı aradınmı dedı , konusmadım merak etme dedım aranız bozulmaz dedım sandıgın gbı degıl dedı
bnde yalan soyledın bana dedım kac defa sordum sana her defasında yalan soyledn dedım
o bnm kız arkadasım dedı sandgn gbı degıl dınle bnı dedı ne yalan zırvalayacagnı sasırdı...
bnde bu ıs bıttı dınlemek ıstemıyorum dedım ,senı aldattıgımımı dusunuyorsun dedı
gece gece hemen msj atma geregı duyduysan aldatmıssındr dedım
senı konustrayım dedı ıstemıyorum bnı ılgılendrmıyorsun dedım
bana nasıl yalan soyledın o kızla msjlasıp nasıl bnm yuzume baktın dedım
sen cok seref..z cok adi bı ınsanmıssın dedım, bıdaha yuzunu ble gormek ıstemıyorum dedım
karsıma cıkma dedım , ckıcam dedı ne yuzsusun defol gıt yanımdan dedım o kdr sınırlendımkı bı tokat attım
snra yolda hattımı cıkardım kırcaktım elımden aldı attım yola gıttım ve bıttı ıste boyle oldu
ıcım cok yandı ılk defa boyle bırsey yasıyorum guvenmıyordum zaten hıslerımde haklıymısım
daha once farkedemedıgıme uzuluyorum , ben ılk defa bırıyle gelecek hayalı kurdum
yıne olmadı kotu seyler yasamaktan bıktım artık...

nadiacım geçmiş olsun:26:

yine olaya fevri yaklaşmışsın bilmem farkında mısın? bazen kriz anlarında soğuk kanlı olmak önemlidir..hiç bir şeyden emin olmadıkça ,onunla direk konuşmadıkça kafan bişiyler kurup sinirlenmen sadece seni yıpratır..ben olayın seni aldattı aldatmadısında değilim..sadece olaya bakış açını değerlendirdim...farklı bir noktaya değinmem gerekirse de henüz ikibuçuk ay birlikte olduğun insanla evlilik hayali kurman doğru evet ama kararı alman yanlış...birbirini tanıdıktan sonra çiftler en azından ciddi düşünmek adına altı ayın geçmesi gerektiğini düşünen biriyim..o an yaşadığımız heycan ve taktığımız pembe gözlükle herşey ne kadar da toz pembe geliyor..ama bazı şeylerin zamanı olmalı,sen onu tanımadan çok fazla anlam yüklediğin için ilişkinize şuan mutsuzsun ve her seferinde aynı şeyleri yaşamamak da senin elinde canım ne yazık ki...ilk zamanlar içinde yaşadığın heycanı ne kadar frenlersen ,ne kadar ayakların yere basarsa o derece karşındakini tanımak adına yol katetmiş olursun...naçizene fikirlerimi paylaşmak istedim senle,hayırlısı olur inşallah bundan sonrası için...

canımmm...ben kesınlıkle evlenıcem kararımı verdım demedım hıcbır zaman zaten bu konuda kararsızdım aıle yapılarımız acısından bu ayrı ama bız ılıskımızı cok dha dolu yasadık hergun gorusuyorduk zaten aksamları gun ıcınde de gorustgmuz oluyordu evlılık fıkrıde evet hayal kuruyorduk cıddı bırsey yoktu o bna demıstı sana evlenme teklıfı edıcem sevgılıler gununde baska planlarımızda vardı zaten...fevrı davrandgmı dusunmuyorum bu sefer haksızmıyım sence ? sen olsaydn ne yapardın bu durumda gercekten kız arkadası ble olsa bna yalan soyledı ve kandırdı bu yuzden hakettı herseyı

sorun sende değil bende,
sen daha iyilerine layıksın,
bideeeee ben seni haketmiyorum...

evlenme kararı lafı için değil canım benim söylemek istediğim,hani yeni tanıştığın bir insanla istediğin kadar her gün görüş,belirli bir müddet geçmeden anlayamazsın bazı şeyleri..bahsettiğim o altı aylık süreçte değil evlilik kararı konunun bile geçmesi uygun değil bana göre tabi...içimizde yaşadığımız o heycanın inmesi,geriye ne kadlığını görmemiz gerek..hani yıllardır tanırsın da duygusal anlamda yeni bir şeyler yaşarsınız belki o duruma uygun olabilir...

insanın yapısı tabi ki zor değişiyor,fevri davranmak konusunu zamanla, yaş aldıkça daha iyi kavrayacağını düşünüyorum canım..haksız tabi ki de değilsin..her ne olursa olsun yalan söylemesi bile çok üzücü,az önce okudum " yalan kılıç izi gibidir,yarası geçsede izi kalır" gerçekten öyle...ikinci bir şans ver vs demiyeceğim zaten, içinde yaşadığın durumda sen benden daha çok konuya hakimsin..hiç bir şey kaybettiğini de düşünmüyorum...dolu dolu yaşadık demişsin yaa,işte sen biraz olması gerektiğinden fazla kendini kaptırdığın için canım :26: bu maalesef hepimizde var..ona kızdığın için tüm erkekler kötü değil,her zaman aynı şeyleri yaşayacak değilsin,her kendini bilmez seni bulcak diye de bir durum yok...sadece bundan sonrası için nasıl adım atman gerekicek hayatın açısından ,sana bir yol gösterici yaşadıkların..olumsuz ruh halinden kurtul lütfen..

ben bundan oncede kotu tecrubeler yasadım hayatım mahfoldu bu da son umudumdu gıttı o yuzden bu kdr karamsarım hıcbırseyın duzelecegı yok duzelsede ıstemem zaten artık burası ayrı ınsanları tanımak cok zor gercekten bı arkadas yazmıstı 6 yıllk sevglısı aldatmıs tanıyamıyorsun ıste

bıraz once ısyerıme geldı bana dıyorkı yanlıs yapıyorsun hala konusmak ıcın yuzu var demekkı aksam konuscaz dıyor bana yalan soyledı ya kandırdı resmen defalarca sordum defalarca aynı yalanı soyledı bunun bnde affı yok

yaa canım sen 19 undasın daha....ordan bakınca herşey bitmiş gibi gelebilir sana ama uzun uzun yıllar yollar var önünde...işine hayatına odaklanman en güzeli..senin yaşında yaşadığım olayları sıkıntıları keşke paylaşabilceğim bir yer ,birileri olsaydı da o vakit yaptığım yanlışları yapmasaydım,keşke daha fazla hayatıma işime yoğunlaşsaydım...herşeyin başındasın ah bir de farkında olabilsenn:26:

aksam gelırse nasıl davranmalıyım muhattap bıle olmak ıstemıyorum aslında cunkı hala kendını haklı goruyor bellıkı

sakn olmaya calııscam bu sefer ama oyle bısey yapmalıyımkı ıcıne dert olsun hıc unutamasın

Canım,
İnsanları tanımak öyle zor ki...
Aslında kimseyi tanımıyorsun.
2 yıldır birlikte olduğum ve beni istemeye gelecek adamın ... sitesinde arkadaş listesini kurcaladım bir gece, içimden geldi, ve sonra neye ulaştım biliyor musun? Karısına.
Meğer adam biz 1 yıldır birlikteyken gidip eski sevgilisiyle evleniyor, son 1 yılı hem karısını hem beni idare ederek geçiriyor.
Peki öğrenince ne mi yaptım?
Gittim önce karısına sordum bu kişi cidden o kişi mi diye, emin olduktan sonra da adamı sildim attım tek mesajla.
Deliler gibi peşimden koştu; ama elbette affetmedim.
Sen de silip atmalısın, daha 2 buçuk ay olmuş.
Önceden kötü tecrübeler başından geçti diye bu son umudumdu falan deme lütfen.
Biz sürekli yanlış insanları seçiyoruz diye her insan yanlış olmak zorunda değil.
Ama bir süre yalnız kalıp kendini iyileştirmekte fayda var.
Lütfen sakin kal, o karşına çıktığında da sert tepkiler verme. Onu umursamadığını belli et sakin bir tavırla, inan asıl o zaman canı yanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…