Ayrilmak istiyorum ?

Ailenin onay vermediği biriyle devam etme derim ben naçizanre..
O şahısa da istemiyorum bitti dersin yani 2 sene değil ki 2 gün...

Bi taraftan acaba pisman olurmuyum bi denesem mi diyorum . Ama olmayacak biliyorum. Kesinlikle maddiyat dusundugum icin degil yanlis anlasilmasin . Eski nisanlimin isi gucu yoktu eve girmezdi ama kalbi temiz derdim beni cok seviyo derdin . Bi ortamda sorduklarin da is bulamadi derdim cok yiprandimm ve terkedildim .
Simdi istiyorum ki hakettigim hayati yasatabilecek bana deger veren kibar merhametli duzgun bi insan olsun ama malesef bu insan da bu ozellikler yok . Dun niye dusunmedim bi heves tamam dedim hoşlanıyodum yasak olduugu icin hep tatli geliyodu

Kesinlikle aklında şüpheler varsa uzatma.
Saçma olur ya da karşıdaki kırılır vs bunları hiç düşünme. İnan bana erkeklerin çoğu kadınlar kadar duygusal olmadığı için umurlarında olmuyor ama sen kendi değerini görmezden gelme. Sen önemlisin.
Aklı selim olan, ailene açıklama vakti geldiğinde onlara rahatlıkla anlatabileceğin, mahçup olmayacağın birini çıkarman varken o sana sadece ayak bağı olur.

Ve eğer direk söyleyemeyeceksen de ilgisiz davran, mesajına geç dön kısa cevaplar ver vs.

Sizinki biraz youtube da ilk bölümden finale atlatmis gibi olmus. Ayrilin. Gelecek sefer baskasina ümit vermeden iyice düsünün.

Yazacagim seyleri dusundum hata yapma luksumun olmadigini gizli bi iliski yurutemiyecegimi ailemjn karsisinda dimdik durabilecegim bi insan istedigimi soyluycem
Ve eğer direk söyleyemeyeceksen de ilgisiz davran, mesajına geç dön kısa cevaplar ver vs.

Iste umit verip lafindan dönmus ah almis olmak istemiyorum ama onun hatalari yuzunden ailemden ve cevremden laf yiyorum 2 gunluk insan icin neden buna katlaniyim ?
Sizinki biraz youtube da ilk bölümden finale atlatmis gibi olmus. Ayrilin. Gelecek sefer baskasina ümit vermeden iyice düsünün.

Yazacagim seyleri dusundum hata yapma luksumun olmadigini gizli bi iliski yurutemiyecegimi ailemjn karsisinda dimdik durabilecegim bi insan istedigimi soyluycem
Aynen öyle...
Benzer bir durumu ben de yaşadım ve karşı taraf benim dengim değildi, ailem de istemedi. Ailemin düşünceleri her zaman önemli benim için. En son numara da değiştim kurtuldum şimdi sosyal medyadan fake hesaplar açarak tekrar yazıyor bana ulaşmaya çalışıyor ama umrumda bile değil. Zaten kafamı çok bozmuştu en son, bazı muhabbetlerinde bile zekasını belli ediyordu. Tiksindim eni sonu. Beni zerre hak etmiyordu. Şimdi iyiki de ailem istemedi diyorum.

Iste umit verip lafindan dönmus ah almis olmak istemiyorum ama onun hatalari yuzunden ailemden ve cevremden laf yiyorum 2 gunluk insan icin neden buna katlaniyim ?

Ne olsa olsun karsidaki insan sizi begenmis ve size acilmis. Etrafiniz baskin demek ki. Ona onlarin konusmalari yansitmadan kibarca bitirin. Ahini uzattikca alirsiniz sadece

Cok haklisin ahini almak istemiyorum daha oncesinden deer verdigim bi insandi cunku

Nasil bi insanmis o yetistiren hemen birisiyle gorunce aileye yetistirmek felan cok moral bozucu sanki yatakta gordu sizi.

Anneme oyle seyler soylemiski savunacak halim kalmadi ve bugun annem gelip konusmaya devam ederek sadece kendi degerini dusurursun dedi
Nasil bi insanmis o yetistiren hemen birisiyle gorunce aileye yetistirmek felan cok moral bozucu sanki yatakta gordu sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…