Ayrilmak istiyorum ?

Elifsinem

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
139
84
13
31
Merhaba kizlar
Uzun suredir konustugum benim eski arkadasim , kuzenimin en yakin arkadasi olan bi cocuk var
2 gun once bana duygularini soyledi ve dunde gorustuk bi iliskiye basladik . Taniyorum pek iliskisi olmadi ama suan cok farkli duygulari yogun hissedebiliyorum butun cevresine anlatmis cesaret alip oyle acilmis ve beni dun cok onemli gordugu biri ve esi ile tanistirdi .
Ama ailem sevgili oldugumuzu bilmiyo . Bi yakinimiz kuzenim ve sevgilim ile gormus bizi ve aileme soylemis ailem arkadas olarak gorusmeme bile karsi cikti ve bunlar dun yasandi . Bende hakli buldum bi cesaret salaklik ettim galiba . Cunku bu cocuk okuyo okulunun bitmesine 2 sene var ben hemsireyim suan olmasa bile bi is hayatim olacak . Gece hayati olan bi insan kendime ceki duzen vercem desede inanmiyorum . Anlayacaginiz bos gezenin bos kalfasi ve bunlari dusununce sogudum hemde cok . Ama iki gun icerisinde ayrilmak cocuk gibi olmazmi . Ve soyledim aileme birinin sikayet edip onlar hakkinda kotu seyler dediklerini sizce ne yapmaliyim nasil ayrilmaliyim ?

Ayrılmak istiyorum. Bitti.

2 günde bu kadar yoğun ne duygusu Allah aşkına? İlişki bile denmezki yani..

2 gunde degil surekli gorustugum arkadas ortamimda olan biri zaten yazdan beri sık sık gorusuyoruz konusuyoruz devamli
Ayrılmak istiyorum. Bitti.

2 günde bu kadar yoğun ne duygusu Allah aşkına? İlişki bile denmezki yani..

ailemin onaylamadıgı birisiyle asla gorusmezdım. kusura bakma yapamıyorum ısınamadım elektrık alamıyorum vs vs diyip ayrılabılırsın. kafa yorma bıle.

Aileme okadar kotu seyler demislerki bu kisi hakkinda dun butun gun annemin lafini sozunu cektim ilerisi olsa asla onaylatamam daha once nisan attim kendi istedigim sevdigim insanla evlencem diye tutturdum hatamin bedelini agir odedim yani bu yasta ailem karsi kiziyo diyip ayrilmak tuhaf olurmu diye dusundum ve dun tamam bi deneyelim diyip birileriyle tanistiktan sonra 1 gunde ben istemiyorum demek saca olurmu diye
ailemin onaylamadıgı birisiyle asla gorusmezdım. kusura bakma yapamıyorum ısınamadım elektrık alamıyorum vs vs diyip ayrılabılırsın. kafa yorma bıle.

Kafa yapınız uymuyormuş, 1 gün içinde envaiçeşit atraksiyon yaşamışsınız. Bunlar çocuk gibi olmuyor da, ayrılmak niye çocuk gibi olsun?
Ayrıl, yoluna bak.
lerle

"Birbirimize uygun olmadığımıza farkettim o yüzden ilerletmeden bitirmeye karar verdim." gibi bir şey söyleyebilirsiniz.

Aileme okadar kotu seyler demislerki bu kisi hakkinda dun butun gun annemin lafini sozunu cektim ilerisi olsa asla onaylatamam daha once nisan attim kendi istedigim sevdigim insanla evlencem diye tutturdum hatamin bedelini agir odedim yani bu yasta ailem karsi kiziyo diyip ayrilmak tuhaf olurmu diye dusundum ve dun tamam bi deneyelim diyip birileriyle tanistiktan sonra 1 gunde ben istemiyorum demek saca olurmu diye

lerle
Tuhaf ya da değil, soğumuşsun, olacağı da yokmuş. Ötesine berisine bakma artık. Sen yoluna bak

Sanırım bu konuyu bir daha yazmistın . 2 günlük ilişki için kafanı fazla yorma. Biz ayrı dünyaların insaniyiz klisesini uygula.

Evet demeyi dusunuyorum ama dun konusup halledip sonra bugun istemiyorum demek daha 1 gunde lafindan donmus gibi olurmu ?
Yok hiç endişelenmeyin çok doğru bir şey yapmış olursunuz. Olmayacağını bile bile uzatmak bir insana yapılabilecek en büyük kötülük. O yüzden başlamadan bitsin hesabına bir an önce konuşun.

lerle

valla ben esımle sevgılıyken demıstım. daha bır ay olmustu tanısalı. bende ona demıstımkı eger aılem den tek bır kişi onaylamazsa asla senınle evlenmem. ıyıkıde oyle demısım hala bunu soyler bana sen aılene cok deger verıyosun cok takdır eder benı.
sacmada olmaz cocuklukta olmaz. 40yasımada gelsem aılemın onaylamadıgı kımseyı hayatıma sokmam.bu soylemektende cekınmem. aılesını dınlemeyenlerıde goruyoruz

Yazdim ama bu konuda annemi suclamistim bana dedigi laflar icin . Sonra sakin kafayla dusundum .kuzenime de dedim ve bana" sacmalama one oyle cocuk gibi bi dene olmazsa ayrilirsin bidaha mi dunyaya gelcen konus " dedi kafam karisti ama benim basimdan kotu bir nisan atma gecti 5 yil sevgili olmustuk aileme mahcubum zaten
Yok hiç endişelenmeyin çok doğru bir şey yapmış olursunuz. Olmayacağını bile bile uzatmak bir insana yapılabilecek en büyük kötülük. O yüzden başlamadan bitsin hesabına bir an önce konuşun.

Evet ailem hakli ve ben bu saatten sonra ailemin karsisina gururla cikaramiyacagim kimseyi istemiyorum
valla ben esımle sevgılıyken demıstım. daha bır ay olmustu tanısalı. bende ona demıstımkı eger aılem den tek bır kişi onaylamazsa asla senınle evlenmem. ıyıkıde oyle demısım hala bunu soyler bana sen aılene cok deger verıyosun cok takdır eder benı.
sacmada olmaz cocuklukta olmaz. 40yasımada gelsem aılemın onaylamadıgı kımseyı hayatıma sokmam.bu soylemektende cekınmem. aılesını dınlemeyenlerıde goruyoruz

aileme soylemis ailem arkadas olarak gorusmeme bile karsi cikti ve bunlar dun yasandi . Bende hakli buldum bi cesaret salaklik ettim galiba .

kuzenime de dedim ve bana" sacmalama one oyle cocuk gibi bi dene olmazsa ayrilirsin bidaha mi dunyaya gelcen konus " dedi kafam karisti

senin kendi fikrin zikrin yok mu?
kuzeninin dolduruşuyla sevgili olmuşsun ailenin eleştirisiyle soğumuşsun.
ayrıl çocuktan şimdi üzülsede hayırlısı bu.

Yazdim ama bu konuda annemi suclamistim bana dedigi laflar icin . Sonra sakin kafayla dusundum .kuzenime de dedim ve bana" sacmalama one oyle cocuk gibi bi dene olmazsa ayrilirsin bidaha mi dunyaya gelcen konus " dedi kafam karisti ama benim basimdan kotu bir nisan atma gecti 5 yil sevgili olmustuk aileme mahcubum zaten
Yok ben sizi anladım dün tamam deyip bugün vazgeçtim dersem çok mu absürt olur diye düşünüyorsunuz ama olmaz işte onu anlatmaya çalışıyorum. Kuzeninizin de muhtemelen kendi yakın arkadaşı olduğundan bir dene falan demiştir. Ama o kişiyle olmayacağı ortada zaten size uygun değilmiş neden bı deneyesiniz ki. Boşuna kendinizi yipratmis olursunuz.

Back
X