Ayrılmak mı çözüm diye sormuştum. Ayrıldık.

="izmirli_hatun, post: 55773410, member: 310161"]Yazımı anlamadan okumuşsunuz, feminist hanım...Önce kadın etmiş küfürü, bir bayana yakışıyormu sizce...Erkekleri o duruma getirenler kadınlar malesef...Fenimizm ülkeyi ne hale getirdi görmüyormusunuz..Ahlaklı ve hanıfemendi olmak yakışır kadına ve öyle bir kadına hiç bir erkek küfür etmez.
Öküz demiş kadın karşılığında söylenen ise o...pu. ikisi arasında dağlar kadar fark var. Erkekler bile kendine biz odunuz biraz vs şeyler der. Bir de küfür duyan her kadın hak ediyor demissiniz resmen yani hanımefendi olunca hiç küfür duyulmaz. Karşındaki erkeğin hiç önemi yok. Feministligi de siz yanlış anlamışsınız bence.

" Kadınlarını geride bırakan toplum geride kalmaya mahkumdur" demiş Atatürk. Ne kadar da doğru demiş. Feministlik de bunu savunuyor işte. Her yerde eşitlik. Hesap ödemede de gururda da...

Benim açımdan kimin küfür ettiği önemli değil küfürü sevmem ama yazdıklarına bakarsanız kadın öküzlük yapıyorsun demiş adamda or....puluk yapıyorsun demiş. Ülkeyi bu hale getiren feminizm değil emin olun. Kadını geri plana koyan insanlar şuan sindiremiyor kadının kendi ayaklarının üzerinde durmasını. Görüşünüz sizin tercihiniz elbette. Ama erkek gururu erkek haysiyeti çok ta abartılmamalı. Kadın erkek eşit yanı bir fark göremiyorum
Haklısınız ama, kadınlarda para kazanıyoruz diye şımarıklık yapmıyorlarmı sizce? Herkes prenses gibi davranılmasını istiyor, öyle bir hayat yok malesef...Dışarıda tanımadığımız insanlara o kadar kibar, o kadar inceyizki, bunu evde yapmıyoruz. Tartışmayı, konuşmayı bilmiyoruz, hep suçlar şekilde konuşuyoruz. ayrıca oğlanların ne annesi, ne kardeşleri, nede sülalesi istenmiyor...Çoğu aile ev alıyor, eşya alıyor, milyarlarca lira masraf edip düğün yapıyorlar, yinede yaranamıyorlar...Yeni nesil gerçekten bir işe yaramıyor. Örneğin geçen eşim araba sürüyordu, yolun ortasından yürüyen gençkızlara korna çaldı, yana çekilsinler diye, kızların yaşı 15 civarı, döndüler eşime bağırarak ananın a....mı dediler...Eşimde yanaştı ayıp değilmi, öyle konuşmak deyince (size demedik dediler) Bu sadece ufak bir örnek. Şimdi bu durumda erkeklerle eşitmi olmuş oluyoruz...Gerisini size bırakıyorum...

Şartmı bütün erkelerin romantik olması, özel günleri kutlaması...1 çiçeklemi anlıyacaksın seni sevip sevmediğini? Bir insan içinden geliyorsa yapar bunları, ama hep kadınlar zorla yaptırmak isitiyorlar. Zorla yapılanın zaten tadı olmaz...Hayat şartları ağır, ülkemiin hali belli, ekmek aslanın bilmem neresinde, bırakın şu türk dizilerindeki romantik erkek tiplemelerini..Erkek gururu kadınlardan daha hassastır. Hele ettiğiniz o küfür....Çoğu erkek o küfür karşısında, kapıyı çarpıp çıkmaz, bilmem anlatabildim mi?

Erkek gururu neden kadın gururundan daha hassas onlar üstün ırk mı ?
Dahası erkek musveddesinin ettiği küfre takılmayıp kadının ettiğine takilmaniz ilginç geldi.
Hep böyle erkek bakış açısıyla mı düşünürsünüz olayları ?!

Haklısınız ama, kadınlarda para kazanıyoruz diye şımarıklık yapmıyorlarmı sizce? Herkes prenses gibi davranılmasını istiyor, öyle bir hayat yok malesef...Dışarıda tanımadığımız insanlara o kadar kibar, o kadar inceyizki, bunu evde yapmıyoruz. Tartışmayı, konuşmayı bilmiyoruz, hep suçlar şekilde konuşuyoruz. ayrıca oğlanların ne annesi, ne kardeşleri, nede sülalesi istenmiyor...Çoğu aile ev alıyor, eşya alıyor, milyarlarca lira masraf edip düğün yapıyorlar, yinede yaranamıyorlar...Yeni nesil gerçekten bir işe yaramıyor. Örneğin geçen eşim araba sürüyordu, yolun ortasından yürüyen gençkızlara korna çaldı, yana çekilsinler diye, kızların yaşı 15 civarı, döndüler eşime bağırarak ananın a....mı dediler...Eşimde yanaştı ayıp değilmi, öyle konuşmak deyince (size demedik dediler) Bu sadece ufak bir örnek. Şimdi bu durumda erkeklerle eşitmi olmuş oluyoruz...Gerisini size bırakıyorum...

Aynı kornayı erkeklere çalsaydınız eşinizi arabadan indirip döverlerdi.
Ne tuhaf konuşuyorsunuz hayret,gören de sizi erkek zanneder.
Ne demek para kazaniyoruz diye şımarıklık yapmak ? Para kazanan da kazanmayan da sesini kesip biat mı etsin. Kölelik kaldirilali epey oldu bilin istedim.
Kullanici adinizla sözlerinizi hiç bagdastiramadim,yazık.

Şartmı bütün erkelerin romantik olması, özel günleri kutlaması...1 çiçeklemi anlıyacaksın seni sevip sevmediğini? Bir insan içinden geliyorsa yapar bunları, ama hep kadınlar zorla yaptırmak isitiyorlar. Zorla yapılanın zaten tadı olmaz...Hayat şartları ağır, ülkemiin hali belli, ekmek aslanın bilmem neresinde, bırakın şu türk dizilerindeki romantik erkek tiplemelerini..Erkek gururu kadınlardan daha hassastır. Hele ettiğiniz o küfür....Çoğu erkek o küfür karşısında, kapıyı çarpıp çıkmaz, bilmem anlatabildim mi?

Ben erkeklerden ziyade aha da böyle kraldan çok kralcı olan erkek zihniyetli kadınlardan korkuyorum. Erkeklik gururuymuş bak yav. Benim kadınlık gururum yok çünkü. Erkeğim bana fahişe diyebilir, anama dahi sövebilir çünkü o errrrkek onların minnoş gururları hemen inciniyor. Ama kadın erkeğine her daim Yarabbi şükür demek, alttan almak zorunda. Küfürlerimiz bile erkeğin etken, kadının edilgen olduğu küfürler. Hep erkek kadını "şeediyor" işin sonunda. Kimin gururu burada ayaklar altında? Tükürürüm onun erkeklik gururuna, öküzsün dedim diye bana fahişe demek hakkı öyle mi? Herkesin bir onuru gururu var, bunu cinsiyetle kısıtlamak tamamen sizin sıkıntınız.

Son düzenleme:
Yazımı anlamadan okumuşsunuz, feminist hanım...Önce kadın etmiş küfürü, bir bayana yakışıyormu sizce...Erkekleri o duruma getirenler kadınlar malesef...Fenimizm ülkeyi ne hale getirdi görmüyormusunuz..Ahlaklı ve hanıfemendi olmak yakışır kadına ve öyle bir kadına hiç bir erkek küfür etmez.

feminizm mi ülkeyi bu hale getirdi :D
bugün duyduğum en trajikomik cümle :D :D

Ne kadar tuhaf bir insansınız siz ya..
Bütün yorumlarınız da en az sizin kadar tuhaf.. :olamaz:

Zamanında sevdiği ölüp bittiği güzel şeyler yasadığı kadına o..u diyen zibidinin gururu en az sizin kadınlık gururunuz kadardır..:KK48:

Ülkenin hali ile özel günde bir buket çiçek almanın iki çift lafın ne alakası var? :silah:

Yok yok kesin erkeksiniz siz ya. Hep onlar uydurur bu tür eften püften bahaneleri..

Zamanında sevdiği ölüp bittiği güzel şeyler yasadığı kadına o..u diyen zibidinin gururu en az sizin kadınlık gururunuz kadardır..:KK48:

Ülkenin hali ile özel günde bir buket çiçek almanın iki çift lafın ne alakası var? :silah:

Yok yok kesin erkeksiniz siz ya. Hep onlar uydurur bu tür eften püften bahaneleri..
Bence de kesin erkek , cok belli etmis

Nasıl bir ilişkiniz vardı bilemiyorum ama, sanırım hep küfürlü bir ilişki içindeymişsiniz ki böyle rahatlıkla sayıp sövüyorsunuz birbirinize.

Erkek üye mi bilmem ama bu zihniyette bir kasının olması çoktan daha kötü

erkek değilim malesef...25 yıllık evliyim ve eşim bana 1 kez bile bu kelimeyi kullanmadı, kullanmasınada fırsat vermedim. Çünkü ben hep tatlı dilli konuştum...Sinirlendiğinde o an sustum, sonra konuştum...Özel günümüzde hediye aldığıda oldu, almadığıda oldu...almadığı zaman boşanmaya koşmadım....Onun bana güzel sözler söylemesine ihtiyaçta duymuyorum. Kendimi onun sözleyeceği 2 romantik sözle değerli hissetmem. Beni kimse sevmesede ben zaten değerliyim...Önemli olan insanın kendine değer vermesidir.

Ya burda herkes sevgiden saygıdan bahsetmiş de biraz gerçekçi olun lütfen ya Türkiye de kaç karı koca birbirine canimli cicimli konuşuyor. Hastane de çalışıyordum bir sürü hastam oldu birebir şahit oldum birbirlerine her lafı diyordu karı kocalar. Geçip burda herkes çok saygılı davranıyor gibi konusmussunuz ama. Gerçekçi olun biraz. Sinirle karsilikli saydirmissiniz birbirinize olsbilir şeyler bunlar bence

Back
X