Kizlar yardim edin!!!,
O benim ilk sevgilim 6 aydır beraberiz. Bizim hikayemiz cok karisik.
Ikimiz de hastanede tanistik burun estetigi olduk cok Komik bir baslangic oldu benim icin. hergün hastanede görüstük hastaneden cikincada Beraber vakit gecirdik sonra cikmaya basladik. Basda Hersey cok güzeldi cok Romantikdi cicekler mumlar Güzel sözler resmen ben Onun bana asik olusuna asik oldum.
Sonra evde tabi hal ve hareketlerim degisince babam anladi. Anlattim tabi babam cok anlayisili birisi bu zamana kadar sevgilin olsbilir Ama haberim Olsun baskalarindan duyacagima senden duymak istiyorum dedi. Sonra Ama sevgilimin okumadigini bi meslek yapmadigini ögrendi. Ben üniv ögrencisiyim yakinda Master yapyiorum. Babam bu zamana kadar herseye izin Verdi yeterki cocuklarim okusun diye. Sevgilimin okumamis ve bir meslege sahip olmamis olmasi onu delirti istemyiorum dedi. Kızlar çok doluyum ne yapmam gerek bilmiyorum babam gitti birde sevgilim ile görüştü kızıma Layık değilsin mesleğini yap ozaman kapıma gel dedi.
Sevgilim ne yapcam mecbur diyor ama hiç istemıyor işinde mutlu ! Ne yapcam ben ne doğru me yanliş çok karıştı herşey