8 ay oldu. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ayda bir ancak bibirimizi görüyoruz. onun dışında tek iletişim aracımız telefon ama o da bizde pek yokNe kadar zamandır birliktesiniz?
Sevgisinden emin olmadığınız biriyle devam etmeyin bence de
O kadar çok ortak yönümüz var ki sizinle..8 ay oldu. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ayda bir ancak bibirimizi görüyoruz. onun dışında tek iletişim aracımız telefon ama o da bizde pek yok
8 ay oldu. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ayda bir ancak bibirimizi görüyoruz. onun dışında tek iletişim aracımız telefon ama o da bizde pek yok
Bu ilişkiyi başlatan bendim. Yani onu ilk seven ve duygularını paylaşan ben oldum. O da zamanla bana değer verdi biliyorum ama sanırım sevmediO kadar çok ortak yönümüz var ki sizinle..
Bu ilişkiyi başlatan bendim. Yani onu ilk seven ve duygularını paylaşan ben oldum. O da zamanla bana değer verdi biliyorum ama sanırım sevmedi
Bu yorumumu da okuyunBen de dahil, şu sıralar ne kadar çok ilgisizlik konuları açılıyor.
Ben de bağırdım çağırdım olmadı ağladım olması düzgünce konuştum.
Haklısın diyor hooop geri başa dönüyoruz..
Ben şimdilik çözümü sallamamakla buldum. O yazmıyorsa ben de yazmıyorum. Hatta telefonum dünden beri babannemde. İstese de bana ulaşamaz. Korkup korkmaması umrumda değil. Böyle böyle yola getireceğim. Onun gibi olarak..
Ben de ayrılmayı çok düşündüm ama ayrılarak ona istediğini vermiycem. 1gün üzülür, 2gün üzülür, 3.gün ''oh bee merkurun gittiği iyi oldu, kafa dinliyorum'' der.
Ayrılmak isteyen buyursun ayrılsın. Ben ayrılmıycam, onun gibi oldum çünkü.
Size de tavsiyem kendi son çözümüm gibi. Ulaşamasın, kendinizi geri çekin. Ağlamak, düzgünce laf anlatmak inanın çözüm değilmiş..
Bunu da denedim sayılır ama o zaman çok özlüyorum ve modum yine düşüyor. Onunla konusurken cıvıl cıvıl olamıyorumBu yorumumu da okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?