ayrılmak zorunda kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben donebilirim çok ağlar sizlarsa. 8 senelik kocam aldatmaya meyletti diye tek celsede boşandım ama adam bensiz mutsuz diye tekrar evlendim. Hep merhametten geldi başıma ne geldiyse
ya arkadaşlarıma karşı, üff bu da sürekli arıyor deme fırsatı vermedi bana...
resmen gördüğüm için özür dilemem gerekirdi barışmak istesem ahhaha

Duruşunuzu tebrik ediyorum öncelikle. Adam nerden tutsam elimde kalıyor.

-Tinder yüklemesi -Aldatma teşebbüsü bile demeyeceğim, aranıyor, belli ki bulacaktı.
-Akla ziyan savunması -''Sen yüklemişsindir?'' Bundan daha zeki bir adamı hakediyorsunuz bence.
-Haksız olduğu konudaki tavrı -Haksızlığı kabullenmeyip öfke nöbeti geçirmesi, olayın arkadaşınızı itmeye kadar gelmesi
-İnsan içinde nasıl davranacağını bilmeyip sizi de rezil etmesi
-Özrü bir şey ifade etmeyecek ama sizden bu kadar kolay vazgeçebilmesi

Şaşırdığınız kısım daha önce bir falsosunu görmemeniz herhalde. Önceden red flag gösterseler kısa zamanda şutlarız ama pisliklerini içlerinde tuttuklarından böyle aniden ortaya çıkınca ne yapacağımızı bilemiyoruz, konduramıyoruz. Umarım bundan sonra çok daha iyi insanlarla tanışırsınız.

Bekar olan ne istediğini bilen düzgün bir adam bile oraya girmez, orada aranan amaç belli çünkü. Tinder uygulamasını görmeniz sizin iyiliğinize bir tesadüf olmuş, Allah çıkarmış karşınıza belli ki görmenizi istemiş bu da sizin için hayırlısı olmuş benim düşüncem bu, bi de yapmadım ben birşey yapmıyorum diyerek masum ayaklarına yatıp üstüne çıkarak her yerden engellemesine şaştım kaldım şaka gibi. Bir de üstüne size sen yüklemişsindir?Demesi!?
Çok tehlikeli.

ya arkadaşlarıma karşı, üff bu da sürekli arıyor deme fırsatı vermedi bana...
resmen gördüğüm için özür dilemem gerekirdi barışmak istesem ahhaha
Ne dadli kızsın sen böyle ya,tinder köpeğin olsun. İki arar gibi yapaymis iyiymiş ama napalim. Annenede güldüm,daha 32 yaşındasın 58 yaşındaki üye vardı burda doktor sevgilisi vardı hey gidi heyyy

dik duruyorum da italik gibi oldum ya artık.
yoruldum. sıradan bir adamla sıradan bir ilişki seçtim kendime, sıradan hayatımda.
onda bile yaşadığıma bak.
bugün çam kuracaktık onun evinde.
her şeyi ortaklaştırmıştık, mutluyuz sanıyordum ya.
Çamı al kendi evinde kur süsle o zaten kendi başına bir çam yarması sayılır haketmiyor 😊 hakedene sakla kalbini 😇

bugün yalnız bir şey oldu hafiften koydu bana.
annemle de tanışıyordu x kişisi, sağolsun dayımın hastalığı ve vefatı döneminde çok kahrımızı çekti; anneme söyledim ayrıldık diye.
annem şöyle dedi: "kızım inşallah bundan sonra adam gibi biri çıkar karşına. çıkmazsa da napalım" :KK43:))))

hani sanki yaşlandın artık çıkmaz gibi bir tavırdı anladın mı :))
ay bilmiyorum ben mi hassasım ama yetti bana artık
Hahahahaha daha once hıc evlendin mi lıghtblue, ben evlendim bana ınsallah hayırlı bırı cikar Karsına demeye korkuyorlar 🤣🤣

Duruşunuzu tebrik ediyorum öncelikle. Adam nerden tutsam elimde kalıyor.

-Tinder yüklemesi -Aldatma teşebbüsü bile demeyeceğim, aranıyor, belli ki bulacaktı.
-Akla ziyan savunması -''Sen yüklemişsindir?'' Bundan daha zeki bir adamı hakediyorsunuz bence.
-Haksız olduğu konudaki tavrı -Haksızlığı kabullenmeyip öfke nöbeti geçirmesi, olayın arkadaşınızı itmeye kadar gelmesi
-İnsan içinde nasıl davranacağını bilmeyip sizi de rezil etmesi
-Özrü bir şey ifade etmeyecek ama sizden bu kadar kolay vazgeçebilmesi

Şaşırdığınız kısım daha önce bir falsosunu görmemeniz herhalde. Önceden red flag gösterseler kısa zamanda şutlarız ama pisliklerini içlerinde tuttuklarından böyle aniden ortaya çıkınca ne yapacağımızı bilemiyoruz, konduramıyoruz. Umarım bundan sonra çok daha iyi insanlarla tanışırsınız.
müthiş şaşırdım. arkadaşlarımla oturuyorduk çünkü onun bir arkadaşı yurtdışından gelmişti, yanımıza gelecekti, eve geçecektik. gayet hani aile hayatı yaşıyor gibiydik. sen gelmezsen çok ayıp olur, biz artık ikili olarak hareket ediyoruz vs diyordu.

falso gördüğüm şeyler oldu ama kabalık vs idi. aldatma konusunda hiç görmedim.
ve dediğim gibi çok sert konuşurdu o konularda. küfürlü, hakaretli, aldatan insanlara karşı çok öfkeliydi.
bir aya yakın beraber yaşadık, telefonu da hep el altındaydı. bir şey görmedim.
fakat zaten göreceğim gibi bir şey değildi bu son aldatma işi, yani bir kız yoktu. olması için açtı hesabı.

içim şu açıdan rahat.
en kötü günlerimde dahi, ona hep mutluluk vermeye gayret ettim. dayımı hastaneye yatırıp eve dönüp duş alıp yolda oje sürerek yanına gittiğim oldu. hep kusursuz gitsin istedim her şey.
her şey çok aşağıdaymış özünde...

ben bu duruşa idmanlıydım, aldatılırsam devam etmem diye hep düşündüm bu ilişkim için değil, genel hayatım için.

o yüzden bir anlık bile düşünmedim. bu benim net bir prensibim gibi, düşünemem sorgulayamam. sadece bir anda yalnız kalmak garip geldi. yani o mekana giderken mutlu gidip, mekandan ayrılırken bir anda her şeyden ayrılmak.

Bekar olan ne istediğini bilen düzgün bir adam bile oraya girmez, orada aranan amaç belli çünkü. Tinder uygulamasını görmeniz sizin iyiliğinize bir tesadüf olmuş, Allah çıkarmış karşınıza belli ki görmenizi istemiş bu da sizin için hayırlısı olmuş benim düşüncem bu, bi de yapmadım ben birşey yapmıyorum diyerek masum ayaklarına yatıp üstüne çıkarak her yerden engellemesine şaştım kaldım şaka gibi. Bir de üstüne size sen yüklemişsindir?Demesi!?
Çok tehlikeli.
ya çok anlatamadım hani kafa karıştırmasın diye ama özünde sabah görecektim biliyor musunuz...
sabah bizim işyerine geldiler ziyarete.
oturduk baya. o sıra annem de şehirdışından geliyor, "benim telefonumda navigasyon var mı" diye sormuş bana.

annemin telefonuyla adamınki aynı.
adama telefonu versene bi uygulamaları açıp dedim. açtı verdi. google mapsi buldum anneme söyledim bu programı aç diye.

o an görecektim özünde. allah önüme sabah çıkarmış benim salaklığım görememişim.
ama akşam net gördüm. zaten iki uy gulama vardı yanyana
garanti bankası ve tinder gibi.
direkt gözüme çarptı yani.

37 yaşında işi gücü, ilişkisi olan adamın orada işi yok. beni bu kadar küçük düşüremez:/

Ne dadli kızsın sen böyle ya,tinder köpeğin olsun. İki arar gibi yapaymis iyiymiş ama napalim. Annenede güldüm,daha 32 yaşındasın 58 yaşındaki üye vardı burda doktor sevgilisi vardı hey gidi heyyy
diyorum ya insanları örnek gösterirken "erkek hata yaptıysa gerekirse gecelerce kapısında yatar alır gelir kadını höyt" falan diyen biriydi.
ben biraz çöp gibi atıldım:)))

Çamı al kendi evinde kur süsle o zaten kendi başına bir çam yarması sayılır haketmiyor 😊 hakedene sakla kalbini 😇
zaten benim çamımdı, ona götürecektim bu yıl onun evinde kutlarız diye. kendi evimde kaldı en azından. bi de giden çama üzülürdüm. benim üzülecek çok şeyim kaldı onda zaten. eşyalar vs

zaten benim çamımdı, ona götürecektim bu yıl onun evinde kutlarız diye. kendi evimde kaldı en azından. bi de giden çama üzülürdüm. benim üzülecek çok şeyim kaldı onda zaten. eşyalar vs
Boşver eşya alınır. Cana geleceğine mala gelsin 😊

Sen yuklemissindir mi:)) yuklemis girmistir de , cikis yapmistir ama silmeyi unutmustur uygulamayi. Senin yaninda degilken giris yapip bakiyor belli ki. Ama o seni arar daha, simdi hem suclu hem guclu modunda

Boşver eşya alınır. Cana geleceğine mala gelsin 😊
asla tenezzül etmem. tamam iki tane iyi ayakkabım, yedek makyaj çantam, bazı kıyafetlerim ve kedimin oyuncakları onda kaldı ama versin birine veya atsın çöpe. onun da anahtarı bende. ben atarım kırıp falan. şeytan görsün yüzünü düşüncesindeyim.

Sen yuklemissindir mi:)) yuklemis girmistir de , cikis yapmistir ama silmeyi unutmustur uygulamayi. Senin yaninda degilken giris yapip bakiyor belli ki. Ama o seni arar daha, simdi hem suclu hem guclu modunda
çok adam gibi adam geliyordu bana. duruşu sağlam gibi. ondan aramayabilir diyorum. engelledi ya. facebooktan falan da engellemiş.
her gun girmiyordur bence bir kere denedi, hatta üye olmadı tırstı kendi hayatından ötürü, birileri görür vs diye. (çünkü iyi oynuyor o adam gibi adam rolünü)
fakat avlanmaya giden biri avcıdır, avlamamış ya da avlayamamış olması bir şey değiştirmiyor.

beddua değil de bu kızı üzdüm yazık ettim diye inşallah üzülür.

müthiş şaşırdım. arkadaşlarımla oturuyorduk çünkü onun bir arkadaşı yurtdışından gelmişti, yanımıza gelecekti, eve geçecektik. gayet hani aile hayatı yaşıyor gibiydik. sen gelmezsen çok ayıp olur, biz artık ikili olarak hareket ediyoruz vs diyordu.

ve dediğim gibi çok sert konuşurdu o konularda. küfürlü, hakaretli, aldatan insanlara karşı çok öfkeliydi.
fakat zaten göreceğim gibi bir şey değildi bu son aldatma işi, yani bir kız yoktu. olması için açtı hesabı.

içim şu açıdan rahat.
en kötü günlerimde dahi, ona hep mutluluk vermeye gayret ettim. dayımı hastaneye yatırıp eve dönüp duş alıp yolda oje sürerek yanına gittiğim oldu. hep kusursuz gitsin istedim her şey.

ben bu duruşa idmanlıydım, aldatılırsam devam etmem diye hep düşündüm bu ilişkim için değil, genel hayatım için.

o yüzden bir anlık bile düşünmedim. bu benim net bir prensibim gibi, düşünemem sorgulayamam. sadece bir anda yalnız kalmak garip geldi. yani o mekana giderken mutlu gidip, mekandan ayrılırken bir anda her şeyden ayrılmak.
Bir insan başkalarının yaptığı bir yanlısta aşırı tepki veriyorsa, küfür ve hakaret gibi, kendisinin de bu konuya meyli olma olasılığı yüksek oluyor, kendi deneyimim bu yönde. Kendinde olanı fazla tepki vererek bastırmak istiyor çünkü. Aldatan insanlara karşı aşırı tepkisi bundan kaynaklı olabilir.

İlişkiniz daha fazla ilerlemeden kendini açık etmiş olması güzel olmuş aslında. Hele uygulamayı sizin indirdiğinizi söylemesine diyecek laf yok, yalan söylemenin bile bir adabı olur yani çok sinir bozucu.

içim şu açıdan rahat.

Aldatma olayı gerçekten öngöremeyeceğiniz bir şeymiş. Ama adamın başka falsoları olmuş. Eski konularınıza baktım, analiz etmek haddim değil ama farklı görünseler de özünde aynı adamla sevgili olmuşsunuz. Love bombing denen şeye maruz kalmışsınız, yoğun ilgi göstermiş ve siz onu tanıyamadan sevgililiğe sürüklemiş sizi, hatta resmen emrivaki yapmış. Sizin de hatanız manevi olarak verici olmak gibi. Hata demek istemiyorum aslında, bu bir kişilik özelliği. Bende de var ve sizinle benzer sorunları yaşadım, bazen böyle erkekleri çektiğimi düşünüyorum. Düzgün insanları çekmeyi başaramasam da böyle sıkıntılı tipleri erken farkedip eleyebiliyorum artık. En azından kimseye eyvallahımız yok bununla gurur duyalım. :)

Aldatma olayı gerçekten öngöremeyeceğiniz bir şeymiş. Ama adamın başka falsoları olmuş. Eski konularınıza baktım, analiz etmek haddim değil ama farklı görünseler de özünde aynı adamla sevgili olmuşsunuz. Love bombing denen şeye maruz kalmışsınız, yoğun ilgi göstermiş ve siz onu tanıyamadan sevgililiğe sürüklemiş sizi, hatta resmen emrivaki yapmış. Sizin de hatanız manevi olarak verici olmak gibi. Hata demek istemiyorum aslında, bu bir kişilik özelliği. Bende de var ve sizinle benzer sorunları yaşadım, bazen böyle erkekleri çektiğimi düşünüyorum. Düzgün insanları çekmeyi başaramasam da böyle sıkıntılı tipleri erken farkedip eleyebiliyorum artık. En azından kimseye eyvallahımız yok bununla gurur duyalım. :)
ben hayatımdaki adamı hep yüceltmeyi seçiyorum. ama arkadaşlarımı da böyle özünde. hani hep mutlu olalım istiyorum. ama dediğiniz gibi yanlış adamlar seçiyorum.

inşallah ben de bundan sonra direkt elerim çünkü dört ay uzun bir zaman oldu özünde. gece gündüz paylaşım çok fazla vs. daha o gün yarım saat önce "annem zeytinyağı gönderdi sana, akşam vereyim" falan diyordum. böyle bir muhabbette yaşadım bunu.

Bir süre sonra aklı başına gelip açıklama için geri dönecek bence size. Duruma göre bakarsınız gidişatına. Hata yapabilir. Sittin senedir eşimleyim böyle uygulamalar kullanmak için hiç bekar kalamadım ama arkadaşım bu tinderı kullanır hep de çok hoş adamlarla tanışıyor,o kadar çamur atılacak bi program değil sanırım. Kimse gömmesin bence 😉
Ama şekerim benim de bir arkadaşım kullanıyor, adamların hoş yada boş olması mühim değil, o uygulamayı kullanan hoş adamların veya bayanların tek amacı var ;))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X