Ayrılmak zorunda kaldim

Sen onun icin dua etmeyi birak da sadaka falan ver kurtuldugun icin.

10 sene ne demek ya çocuk doğsa 10 yaşında olur okula gider söyle uzun dönem flort edenleri hiç anlamam. Birbirini iyi tanımak içi vs demeyin bağımlı olduğunu bile anlamamış ya konu sahibi canım bak zararın neresinden dönersen kardır ne ailesini ara nede onu sana fayda gelmez onlardan

Kücük yaşta bu aptala sığındım sevdiğini değer verdiğini düşündüm işe girmediğimde susuyordum geçiştiriyordum konuyu kapatmaya çalışıyordum sonra olacak gibi değil kendime söylerdim bunu bırakman gerek ne olursa olsun derdim neyse uniye başlasdım melek oldu universite bitti bir yıl boşta kaldım snra işe girdim bu nişanlanmak istedi nişanlanmayalım doğru düzgün işin yok dedim ben yoluma bakicam yillardir konustuk yeter felan istemiyorsan söyle bitsin dedi tamm nisanlanalim dedim nişan oldu bu anormal davranmaya başladi sonra dedim kendine çeki düzen ver rahatsız olmaya başladım senden kendini bi toparla arkadaş çevreni duzlet dedim kabul etmeye başladi 2 3 hafta gayet normal insan gbi davraniyor arkadaslriyla gorusmuyor saniyordum ama gece ben uyuyorum bu geceleri is basinda yani daha neler neler

Ben merak etmiyorum ister verirsin ister vermezsin ama Allahin sevilen kuluymussun.

Sen hayata bu kadar romantik bakarsan seni cok uzerler.
Çok haklisiniz romantık bakman değilim o kişi vijdanımi merhametimi kullanmaya bayılan biri diyelim o beni aslında çok çok iyi tanımış ben tanıyamadım çunkü hersyi yalan ve yalanini yakalamak mümkün değildi ki yakalayamadım da tanıyamadimda

Son düzenleme:

Benim derdim hakli olmak falan degil. Insanlar 1 kere oynar 2 kere oynar 3.ye oynayamaz. Kavga ettiginizde hakli oldugun halde arayan taraf senmissin. Boyle bir insanin madde kullaniyor olmasini bekleyememeliydin. Yok onsuz yapamam bilmem ne bagimliliktir sadece. Dogarken yalniz dogduk, olurken de yalniz olecegiz. Kimseye bu kadar bagimli olma.

10 senen ziyan olmuş, hayatının geri kalanının da ziyan olmasını istemiyorsan uzak dur. Sen dürüst olmadım diye vicdan yapmışsın ama adam sana ilişkinin başından beri dürüst olmamış. Bu bile ayrılık nedeni, madde bağımlısı biri ile düzgün bir evlilik ya da ilişki olması çok çok zor bu da ikinci neden.

Evet koskoca 10 sene ama ona sorarsan benim geçmişimden dolayi maddeye başlamiş kabul edememis bu durumu benim yzume hayatini yakmiş fln fln beni cok iyi taniyor ve nerden vuracağinı biliyor vijdan yaptiriyor

Evet koskoca 10 sene ama ona sorarsan benim geçmişimden dolayi maddeye başlamiş kabul edememis bu durumu benim yzume hayatini yakmiş fln fln beni cok iyi taniyor ve nerden vuracağinı biliyor vijdan yaptiriyor
Vicdan yapacak birşey yok, şu an suçlayacak birilerini arıyor. Arkanıza bakmadan yolunuza devam etmeniz sizin yararınıza olur. Giden zaman geri gelmiyor.

İnsanlar yeri geliyor çocuklarıyla ayrılmak zorunda kalıyor ne zorluk çekiyor ,siz madde bağımlısı birisini bırakıp üzüntü dahi çekmeyin. İyiki öğrenmişsiniz sadaka verin hayatınız kaymadan kurtulmuşsunuz.

böyle boş ipsiz sapsız adamları nasıl sevebiliyosunuz aklım almıyor ailesi kötü davranır kendi öyle bomboş insanlar deli gibi seviyorum yazıosun birde sevilcek nesi var ya bide paranı yiyor şaka gibisiniz Allah akıl fikir versin size

Işsizdi sürekli bahaneleri vardı bende işe girmeden evlenemem dedim ailesi kendj hemen duğün yapacaktı
Çöpe giden bir 10 yıl.. İnşallah karsıniza size deger veren biri cıkar.. Arkanıza bakmayın.. Sizlik hicbisey yok.. Onun ayıbı, onun yanlışı.. İnşallah tedavi olur o da hayatına bakar.. Bidaha asla ona guvenmeyin

Amin allah herkese akil fikir versin.. ( Bu insan 1 senedir bu sekilde ) Bende bir yildir insan gibi davranmadim onun gitmesini bekledimm..

Amin allah herkese akil fikir versin.. ( Bu insan 1 senedir bu sekilde ) Bende bir yildir insan gibi davranmadim onun gitmesini bekledimm..
Valla ondan ayrıl kızım git psikolojik tedavi gör bundan sonra hayatına kadir kıymet bilen aklı başında adamı al böyle saçma sapan insanalrla uğraşma

Çamur at izi kalsın.. Geç bosver duyma görme

Insllah guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Ona zerre güvenmiyorum gelse dahi kabul etmem sadece benm kafamda ki adam seviyorum bana bu sekilde olan adami degil zaten ki istemedigimi kendisine defalarca belirttim. Benide kendi atesinde yaktin pislkk adamin tekiymisim yillardir bir oyunun icinde surukledin beni dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…