Ayrılmak zorunda kaldim

Amin allah herkese akil fikir versin.. ( Bu insan 1 senedir bu sekilde ) Bende bir yildir insan gibi davranmadim onun gitmesini bekledimm..
Kendinizi suçlamayı bırakın, hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz. Normal psikolojide bir insan bu kadar senesini de harcamaz, madde bağımlılığını da öğrendikten sonra (aynı zamanda dürüst davranmamış) arkasına bakmadan kaçar. Psikolojik yardım almanızı öneririm.

Uzak durmalısınız bu isler oyle kolay isler degil. Insanlar normalken evliliklerini surdurmede sıkıntı yasiyorlar. Su an cektigin dertler ileride cekecegin dertlerden inan cok daha az... karsilastirilamaz bile. 20 senelik evlilikler bitip unutuluyor. Siz de unutursunuz. Beyninizi farkli seylerle mesgul edin ve o insan için öldü muamelesi yapin.

Evet farkindayim zamana ihtiyacım var sadece bu durumda gecicek biliyorum ilk gunku gibi degil zaten ilk ögrendgimde anlatilmaz o tarif inanin ne yapacaği sasirmis bir bataklıktayım ve imkanszdi kurtulmam bir çagre bir cıkış kapisi ariyordum yaa inanirmisin 4 5 gun sadece suyla yaşadim artik dermanim kalmamişti yemek yiyemiyordum ben bittim diyordum aslinda kendimi geçtim o kadar senemide gectim ona üzüldum nasil bir cikmaz sokaga dustun dedim bu bir bataklık sonu yok bunun gençliğine yazik ailene yazık bu kadar mi acizdin.. Kimsenin evladi bu durumda olsun istemem o benim duşmanim evet kin nefret öfke hepsi var icimde ama o bataklikta olmasida istemem insllah kurtulur bunu demekten baska çagrem yok...

Yardım alıyorsanız iyi, daha çabuk atlatırsınız ama kendinizi suçlamaktan vazgeçin. Suçlayacağınız tek nokta ve pişmanlığınız "böyle bir adama neden 10 senemi harcadım" olsun. Annesini aramaktan da vazgeçin.

Yardım alıyorsanız iyi, daha çabuk atlatırsınız ama kendinizi suçlamaktan vazgeçin. Suçlayacağınız tek nokta ve pişmanlığınız "böyle bir adama neden 10 senemi harcadım" olsun.
Yazdıklarini ve arayip söylediklerini duysaniz ben madde alip bunu ic demişim gibi konuşuyor. Maddeye başlamasini tek sorumlusu benmişim hayatini yakmisim karanlikta kaybolmuş bunu söyluyor. Kendinin olanin baskasina ait oldugunu kabullenememis vs vs eve gdiyor ailesinede sizsiniz beni maddeye dusuren diyor kendi istegiyle basladi ben ilk cok vijdan yaptim ondan baya kotu oldum destek almaya baslayinca tamm ddm adam halen kullanmaya calisiyor beni beni cok iyi taniyor vijdan yapip onun yaninda olmami istiyor yanimda ol tedavi olucam ddi bnde yine olabilirsin bu hayat senin hayatin gecligine yazik dedim sennle asla geri donusu olmaya bir yola girdik sonu ne olursa olsun sennle asla olamam dedim ve 2 gun snra randvusu vardi bana acikladiginda gitmemis tedavi olmaya ben ozel bir merkezde buldum ve tedavi edip is ayarliyorlar zor olmayan ugras parada var ve takip ediyorlar ailesine soyeldim burya gitsin dedim bu ayin 5. De randevusu var ne yapar bilmiyorum.

Allahtan evlenmeden önce öğrenmişsin. Buna şükür diyelim artık

Herkes kendine bir günah keçisi arar nefsine yenik düşen kendisi seninle alakası bunun bir bahanesi yok içmek isteyen içer kocaman yetişkin bir birey o yolunu bu şekilde çizmiş seni yıkılacak yer aramasin bağımlılık bu boru değil

Bu adam iğrenç bir adam. Zaten buymuş, uyuşturucu gerçek yüzünü ortaya çıkarmasına yardımcı olmuş. Uyuşturucu kullanmasa da her hatasında başkalarını suçlayacaktı. Ondan önce biriyle seviştin diye paşama hesap vermek zorunda değildin, hala da değilsin . O sen hayatındayken yapsa bile hesap vermeyecek daha üste çıkacak çünkü.

Aynen umarim bir an önce bağımlılığını birakabilir. Tedavi almasi sart tedavisiz biraz birakmasi zor olur. Kendinizi üzmeyin herkes kendi sectigi hayati yaşıyor. Boyle olsun istememiştir belki ama su an kurtulmak için mucadele verebilir

Geçmiş olsun ailesiyle ilişkiyi de kesin.

+ şu artık geçmişte kiminle yatıp kalktığımızı da söylemekten vazgeçsek insanlara. Kime ne ya, benim yatağıma kim girmiş kim çıkmış kime ne? İstedim yaptım bunun için gelene neden hesap vereyim? Yanlış anlamayın konu sahibi ben bunu genel olarak yazıyorum şu an. Bir bu eksiklik düşüncesinden kurtulsak kadınlar olarak. Sevistigimiz için mazeret bulmak gibi. Sevismek ya sevismek dünyanın en güzel eylemlerinden birini yaptığımız için kimseye hesap vermek zorunda değiliz. Ay çok kızıyorum bu olaya ya, buraya boşaldım

çok haklısınız madem bana ayılıp bayılıyordun biraksaydin benm gbi yobaz bir insana bu durumu nasil aciklamami beklersin madde kullandiginj soyleyemezmis alkole bile karşi cikarken bunu yapmazmis. Sonuc ne oldu bitti yani bastan aciklasaydin ruzgarinda bnide savurmasaymissin ya.. Bende cok pismanim aciklama yaptigim icin zaten son zamanlarda gecmisimi tepsiyle sunamaya sık sık baslamisti almazsin dedim sana beni al evlen demiyorum dedim. Gider diktirirm madem durust olmak yetmiyor dedim hersey bir kan degil dedim... Senin binlerce kizlarla yatmadigini nerden bilebilirim ddm bakti bn ciddiyim sustu aylarca yazmadi snra madde kullandigini acikladi ve bitti iyiki bitti

Simdi ki aklim olsa sevistim var mi sende sevismedin mi derdim inanin buna zaten son zamanlrda uste cikmaya baslamistim.. O saniyordu ki gitmez bu maddeyide soylerim kalir cunku mecbr gozuyle bakiyordu birakmam koydu sen cok cesursun ama benim olani baskasina vermem diye tehditler baslasi havlayan it isirmaz diyorum yaa bi ozguven geldi bana korkum gecti daha bir cesur oldum gercekten... Iyiki varsiniz

Bunlari buraya neden yazdim canim verecegimiz cevabi biliyorsun. Ayrica ask degil takıntı olmus sende. Unutmaya calis ailesinden de uzak dur bak yarin bi gun evlenirsin basina bi olah gelir sen istedin son oglumuzun pesini birakmadin derler. Oylece bi basina kalirsin. Kendi ailen bile duysa yuzune bakmazlar senin adamin umru değilsin birak o gitsin kendi batakliginda bogulsun napiyorsa yapsin. 10 yilini haram etmissin. Gercek ask dedikleri sey böyle degil yeni birini bulursun inşallah o sana hissettirir. Birak gitsin

İyi ki sende varsın. Bir daha kimseye geçmişinin hesabını verme kuzum. Tehdit mesajlarıyla birlikte hemen karakola gidip şikayetçi olmalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…