- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi sna_yildirim
-
Genel olarak Türkçeyi kötü kullanıyorsunuz, okumakta zorluk çektiğim için belirtme ihtiyacı hissettim.Sorun sesli harfler mi ne kadar tuaf insanlarsınız. 10 senedir tanıyamadim çünkü ayri şehirler yaşiyoruz bir senedir yanindaydim ve davranislarini o zamn daha net gorebiliyordum bende insan gbi davranmiyordum bir senedir bu yuzden itiraf etti diye dusunuyorum. Uzaktan davulun sesi hoş geliyordu...
Cok cok haklisiniz ben zaten supheleniyordum ama madde kullaniyor asla diyemezdim tipi bile elverisli gozukmuyordu bu duruma yakiştiramazsin ben sadece erkek arkadaslrindan haz almiyordum alkol aliyor gizliyor diyordum.. Son bir senedir kendine bakmayan paspal gezen bir insandi calismadigi icin alamadigini dusunuyordum kiyafetler alirdim cebine harclik koyardim hata kredi kartimi patlatmisligi var suan dusundukce madde aliyor diyorum. Kendi hayatini maffetti benide kendi atesinde yakti.Tabi canım son derece kibar, saygılı mizaçlı insanlar olabiliyolar. Ama emin ol tek istedikleri gün sonunda o maddeyi alabilmek, başka hiçbir şey umurunda değil. Aldatmaz mesela karı kızla mesajlaşmaz işin ucunda madde yoksa. Sadece madde temin edebileceği ve birlikte içebileceği kişilerle arkadaş olur. Bir süre sonra cildi solmaya dişleri-gözleri sağlıksız görünmeye başlar. Sonra krizler başlar, madde bulamadığında saldırganlaşır. Yanında olmak istemezsin o anlarda çünkü kendisini kaybeder.
bu bir tercihtir. Onunla empati kurma. Hepimize öğretildi madde bağımlılığının iyi bir şey olmadığı. Ama o buna bulaşmayı seçti, ve üstelik seninle nişanlanarak seni de bu çirkin hayata sürüklemeyi göze aldı, senden gizledi. Ona güvenmen için hiçbir sebebin yok.
Hanfendi şuan bir çok kişiye cevap vermekteyim ve mesaj yazmaktan mutlu olan biri değilim dikkat etmeden yaziyorum tesekkur ederimGenel olarak Türkçeyi kötü kullanıyorsunuz, okumakta zorluk çektiğim için belirtme ihtiyacı hissettim.
çocuk yaşta istismar edilip kurtuluşu bu adamda bulmayı Ümitetmişsiniz ama bu da kötü bir kararmış en azından farketmişsiniz. Karşınıza daha iyi biri çıkar inş kurtulun bundan.
Haklısın, 10 yıldır saklamış şimdi mi vicdanı sızlamış? Demek kendi parası yetmedi artık uyuşturucuya, senden istemenin yolunu yapmaya çalıştı kuvvetle muhtemel.4
Ben asla konduramazdim konusmasi uslubu davranislari o kadar beyfendi duruyor ki inanamzsiniz. Bana itiraf etti o an bitti asla kabul edemem bu durumu dedim ve bitti mesaj atti acik acik donusu yok dedim bunu bana yapamazsn dedim 10 senedir gizlemisin vijdan azabi cekmemissin simdi vijdanim rahat degil diyorsun bu yuzden soyledim diyorsun ddm artik davranislari normal degil di zaten ayuka cikiyordu ki itiraf etti. Ben istemiyorum bu net ama ona uzuluyorum hayatini gencliginu maffetti allah onada yardim etsin bunu demekten baska elimden birsey gelmiyor.
Anlamadim çunku ayri sehirde yasiyorduk bir senedir ayni sehirdeyik zaten birseyler sezmeye başlamistim ama madde konduramazdim icki iciyordur diyordum.. Ailesi bile benden bir hafta once ogrenmiş annesi bana soyleyecegini dedginde tehtit etmiş kadini arayamadim dedi agliyordu ne yapabilirim10 yıl nişanlı kaldınız, hiçbişey anlamadınız.. Ne desem bilemedim
Mantığını kullan ve onu unut. Kızlık zarını da yeni birisiyle evlenirken diktirirsin geçmişini saklaki mutlu olabil yoksa mutlu olamazsin bunu bil aynı bela bende de var çünkü denedim olmadı tecrübe ile sabittir.
Aileyle iletişimi kesin. Sizin meseleniz değil bu artık. Aksi taktirde kendinizi daha çok yıpratırsınız. Destek ol tedavi olsun vs diyenler olmuş. Evet seven insan yardımcı olur arkasında olur sevdiğinin. Ama o destek bu destek değil. Olsa şimdiye kadar bin kez tedavi olurdu. Kaldı ki artık size söylemek zorunda kaldığı daha fazla kaçamadığı için söylemiş. Size gelip ben böyle bir şeye bulaştım tedavi olacağım demiş birisi değil, şuan sadece sizi kaybetmemek için söylüyor bunları. Söylediklerine kanmamanız yerinde olmuş.Anlamadim çunku ayri sehirde yasiyorduk bir senedir ayni sehirdeyik zaten birseyler sezmeye başlamistim ama madde konduramazdim icki iciyordur diyordum.. Ailesi bile benden bir hafta once ogrenmiş annesi bana soyleyecegini dedginde tehtit etmiş kadini arayamadim dedi agliyordu ne yapabilirim
Herşeyi geçte olsa anladım bu durum beni çok etkiledi ne yerdeyim ne gökteyim onun icin elimden hicbirsey gelmiyor sadece dua edebiliyorum. Allah ona doğru yolu gostersin yeni ögrendigim icin panik durumum kabullenmeme durumu yaşiyorum hepsi zamnla gecicek bunu biliyorum sabır duaAileyle iletişimi kesin. Sizin meseleniz değil bu artık. Aksi taktirde kendinizi daha çok yıpratırsınız. Destek ol tedavi olsun vs diyenler olmuş. Evet seven insan yardımcı olur arkasında olur sevdiğinin. Ama o destek bu destek değil. Olsa şimdiye kadar bin kez tedavi olurdu. Kaldı ki artık size söylemek zorunda kaldığı daha fazla kaçamadığı için söylemiş. Size gelip ben böyle bir şeye bulaştım tedavi olacağım demiş birisi değil, şuan sadece sizi kaybetmemek için söylüyor bunları. Söylediklerine kanmamanız yerinde olmuş.
Tabiki değmez ben ayrıldım zaten sadece maddeden dolayi ilestisim halindeydim ailesiyle eve gitmiyormus geldimi nasil diyordum sizide aramamin sebebi onun durumuna uzulmem kizginim yillarimi aldi kandirdi inandirdi ama o evladiniz düşmanimin bu durumda olmasini asla istemem allah size bagişlasin ve ona rabbim dgru yolu gostersin bir kapi aralasin ben istemiyorum olmazda dedim kabul edemem bu durumu dedim yuzukleri verdim sadece arada mesaj atiyorum annesine geldimi nasildi tedavi olmayi kabul etti mi diye hepsi bu..Benim bir tanidigim ayni böyle evlendi. Kadinin adamdan 3 cocugu oldu. Evlik cok kötü Gitti. Her kavgada yüzüne vurdu zamaninda bakire olmadigini. Bosanma sirasinda ve sonra adam hep cocuklara "ananiz o****" diyordu ve hala diyormus. Sizinkide bu kapasitede belli ki. Deger mi?
Zaten kendisiyle iletisimim yok bir annesini ariyordum artik bundan snra onuda aramicamSakın yazmayın. Aramayın böyle birini
Tabiki değmez ben ayrıldım zaten sadece maddeden dolayi ilestisim halindeydim ailesiyle eve gitmiyormus geldimi nasil diyordum sizide aramamin sebebi onun durumuna uzulmem kizginim yillarimi aldi kandirdi inandirdi ama o evladiniz düşmanimin bu durumda olmasini asla istemem allah size bagişlasin ve ona rabbim dgru yolu gostersin bir kapi aralasin ben istemiyorum olmazda dedim kabul edemem bu durumu dedim yuzukleri verdim sadece arada mesaj atiyorum annesine geldimi nasildi tedavi olmayi kabul etti mi diye hepsi bu..
Arkadaşlar ben galiba anlatamıyorum ayrıldım bunu kendi isteğimle yaptım seviyorum ama saygım dahi yok insana benim kendime saygım var o kişilikteki bir insanla zaten olmaz seviyorum deyip evlenecek insanda değilim zaten evlenecek olsam adam suan evlenir benim koşarak kabul eder bu durumu ben istemiyorum sadece buraya yazmamim sebebi akil almakti ailesini arama konusunda o kisiyle iletişimim dahi yok olamaz da tehdit etti annemi babami beni oldurecekmiş ona rağmen açik açık istemediğimi belirttim oda aramadı bende aramadim şunu bir anlayin artık..
Sizce ne yapmaliyim ailesini aramazsam kafayi yerim onu cok seviyorum ne olursa olsun asiri aci cekiyorum nefesim kesiliyot
Nişanlılık süresi neden bu kadar uzun?Anlamadim çunku ayri sehirde yasiyorduk bir senedir ayni sehirdeyik zaten birseyler sezmeye başlamistim ama madde konduramazdim icki iciyordur diyordum.. Ailesi bile benden bir hafta once ogrenmiş annesi bana soyleyecegini dedginde tehtit etmiş kadini arayamadim dedi agliyordu ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?