Ayrılmak zorunda kaldim

Genel olarak Türkçeyi kötü kullanıyorsunuz, okumakta zorluk çektiğim için belirtme ihtiyacı hissettim.
çocuk yaşta istismar edilip kurtuluşu bu adamda bulmayı Ümitetmişsiniz ama bu da kötü bir kararmış en azından farketmişsiniz. Karşınıza daha iyi biri çıkar inş kurtulun bundan.

Cok cok haklisiniz ben zaten supheleniyordum ama madde kullaniyor asla diyemezdim tipi bile elverisli gozukmuyordu bu duruma yakiştiramazsin ben sadece erkek arkadaslrindan haz almiyordum alkol aliyor gizliyor diyordum.. Son bir senedir kendine bakmayan paspal gezen bir insandi calismadigi icin alamadigini dusunuyordum kiyafetler alirdim cebine harclik koyardim hata kredi kartimi patlatmisligi var suan dusundukce madde aliyor diyorum. Kendi hayatini maffetti benide kendi atesinde yakti.

Hanfendi şuan bir çok kişiye cevap vermekteyim ve mesaj yazmaktan mutlu olan biri değilim dikkat etmeden yaziyorum tesekkur ederim

Arkadaşlar ben galiba anlatamıyorum ayrıldım bunu kendi isteğimle yaptım seviyorum ama saygım dahi yok insana benim kendime saygım var o kişilikteki bir insanla zaten olmaz seviyorum deyip evlenecek insanda değilim zaten evlenecek olsam adam suan evlenir benim koşarak kabul eder bu durumu ben istemiyorum sadece buraya yazmamim sebebi akil almakti ailesini arama konusunda o kisiyle iletişimim dahi yok olamaz da tehdit etti annemi babami beni oldurecekmiş ona rağmen açik açık istemediğimi belirttim oda aramadı bende aramadim şunu bir anlayin artık..

Haklısın, 10 yıldır saklamış şimdi mi vicdanı sızlamış? Demek kendi parası yetmedi artık uyuşturucuya, senden istemenin yolunu yapmaya çalıştı kuvvetle muhtemel.

10 yıl nişanlı kaldınız, hiçbişey anlamadınız.. Ne desem bilemedim
Anlamadim çunku ayri sehirde yasiyorduk bir senedir ayni sehirdeyik zaten birseyler sezmeye başlamistim ama madde konduramazdim icki iciyordur diyordum.. Ailesi bile benden bir hafta once ogrenmiş annesi bana soyleyecegini dedginde tehtit etmiş kadini arayamadim dedi agliyordu ne yapabilirim

Ne kadar çirkin ve ucuz bir tavsiye... :S geçmişine saygı duymayan adam seni haketmiyor, işin olmasın, elbet sana saygı duyan birisini bulursun diyeceğiniz yerde... Bi de sakla ki mutlu olasın yoksa olamazsın demişsiniz. Geçmişimden asla utanmadım ve saklamadım ve çok mutluyum. Çevrem de böyle kadınlarla ve onları hakeden erkeklerle dolu. Hayatı kendi küçük dünyanızdan ibaret sanmayın.

Aileyle iletişimi kesin. Sizin meseleniz değil bu artık. Aksi taktirde kendinizi daha çok yıpratırsınız. Destek ol tedavi olsun vs diyenler olmuş. Evet seven insan yardımcı olur arkasında olur sevdiğinin. Ama o destek bu destek değil. Olsa şimdiye kadar bin kez tedavi olurdu. Kaldı ki artık size söylemek zorunda kaldığı daha fazla kaçamadığı için söylemiş. Size gelip ben böyle bir şeye bulaştım tedavi olacağım demiş birisi değil, şuan sadece sizi kaybetmemek için söylüyor bunları. Söylediklerine kanmamanız yerinde olmuş.

Herşeyi geçte olsa anladım bu durum beni çok etkiledi ne yerdeyim ne gökteyim onun icin elimden hicbirsey gelmiyor sadece dua edebiliyorum. Allah ona doğru yolu gostersin yeni ögrendigim icin panik durumum kabullenmeme durumu yaşiyorum hepsi zamnla gecicek bunu biliyorum sabır dua

Tabiki değmez ben ayrıldım zaten sadece maddeden dolayi ilestisim halindeydim ailesiyle eve gitmiyormus geldimi nasil diyordum sizide aramamin sebebi onun durumuna uzulmem kizginim yillarimi aldi kandirdi inandirdi ama o evladiniz düşmanimin bu durumda olmasini asla istemem allah size bagişlasin ve ona rabbim dgru yolu gostersin bir kapi aralasin ben istemiyorum olmazda dedim kabul edemem bu durumu dedim yuzukleri verdim sadece arada mesaj atiyorum annesine geldimi nasildi tedavi olmayi kabul etti mi diye hepsi bu..

Simdi diyecegim size cok sert gelebilecek, ama bu adam yeterli kadar zamaninizi ve enerjinizi sömürdü. Geri kalani ailesinin sorunu. Kendinize öncelik verin. Iletisimi tamamen kesin ve kendi hayatiniza odaklanin.

Konunuzda bunu belirtmediğiniz için geri dönecekmişsiniz gibi bir hava seziliyor o yüzden bu haklı! tepkiler.

Sizce ne yapmaliyim ailesini aramazsam kafayi yerim onu cok seviyorum ne olursa olsun asiri aci cekiyorum nefesim kesiliyot

Ben konudaki şu cümlelerinizi okuyunca "Acaba adamın daha ne beter bir şey yapması lazım vazgeçmeniz için?" diyecektim.
Ailesiyle de iletişimi kesin, ailesiyle iletişim kurduğunuzu duyduğunda ne düşünecek sizce? Bırakın ne hali varsa görsün!

Nişanlılık süresi neden bu kadar uzun?

Hata 1- biriyle birlikte oldun diye kendini ezdirme sen onun bi tarafının hesabını soruyor musun ki o sana soruyor. Kabul etmek ne defolu mal mı bu
Hata 2 - o senin geçmişini nasıl başına kakıyor uyuşturucu mu kullandın onun gibi. Geçmişinde o yoktu seviştiğin için hesap vermeyeceksin. Bunu sana söylediğinde ayrılmalıydın
Hata 3- sana değer vermediği o kadar belliymiş ki sende kendini eksik bulduğun için bunu yutmuşsun "seni kabul eden" bu erkeği kaybetmek istememişsin. Olmaz böyle sevgi de bir yere kadar.
Hata 4- seni tehdit eden bu öküzü hala merak ediyor olman.
Hata 5- işsiz bir sülük olması detayını az kalsın atlıyordum. Evlenince sen mi besleyeceksin. Bir fe uyuşturucu parasını verip sonra dayak mı yiyeceksin? Sonra susacaksın korkacaksın seni öldürmesinden. Öldürür bu ne kaybeder ki 10 yıl da devlet besler en kötü.
Ailesine hayrı yok kendine yok sana ne hayrı olacak bu müptelanın Allah aşkına. Kurban olsun sana. Hiç arama sorma. Önce kendine değer ver çünkü sen değerlisin sevgili kardeşim. O zaman kimseye bu kadar bağlanmazsın da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…