Ayrılmakta haklı mıyım?

Xlovelyxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
110
232
103
30
Hanımlar merhaba. Bu gün sevgilimle buluştuk. Bir süredir aramızda ilgisizlikle ilgili problemler vardı. Ayrıca birtakım sorunları da vardı neyse dedim alttan aldım. Uzun zamandır tatildeydim ve yeni döndüm o yüzden yanına gittim. Mesajlaşırken iyi hoş yanına gidince telefonla oynuyor. Arada arkadaşları yazıyo cevap veriyor. Şehir dışına çıkma durumu var bilet bakıyor falan. Ben onun için İstanbulun bir yakasından bir yakasına 2 saat yol gitmişim, uzun zamandır görüşmüyoruz, aynı şehirde olmamıza rağmen uzak oturuyoruz. o sanki işlerini yapmak için beni beklemiş. Çok sinirlendim ve ben gidiyorum dedim sonra her yerden de engelledim. Hayır çocuk da değil 22 yaşında ben 19. Haksız mıyım? Böyle bi sinirle ayrıldım pişman olur unutamam diye korkuyorum.

Sizde çocuk değilsiniz ama sevgilinizi hiçbir açıklama yapmada her yerden silip üstüne engellemişsiniz. Ortada yaşanan bir ilişki varsa ayrılmak istiyorsanız ayrılın tabi ama konuşulur en azından haber verilir rahatsız olunan nokta söylenir öyle biterse biter. Sizin yaptığınız büyük çocukluk açıklama yapmadan silmek engellemek nedir yani çok çocukça.

Sizde çocuk değilsiniz ama sevgilinizi hiçbir açıklama yapmada her yerden silip üstüne engellemişsiniz. Ortada yaşanan bir ilişki varsa ayrılmak istiyorsanız ayrılın tabi ama konuşulur en azından haber verilir rahatsız olunan nokta söylenir öyle biterse biter. Sizin yaptığınız büyük çocukluk açıklama yapmadan silmek engellemek nedir yani çok çocukça.

Hayır söyledim zaten beni bunun için mi çağırdın bu muydu dedim? Sinirlendiğimi söyledim ve belli de ettim zaten.

Çocukca diyerek konuya tepki koymak yerine empati yapmak istiyorum; seni çok üzdü bu hareketi zaten uzun süredir hep böyleydi ve artık yetti belki o yolu tepmek için ogün paran yoktu babandan harçlık bile aldın vs vs sonuçta saygısızlık, ilgisizlik ve evet sevmiyor zaten 40 a merdiven dayamışlar bile kalbi pas tutmuş çoğu erkek seviyor mu sevmiyor mu muamma,22 diyosun dimi adamın umrunda bile diilsin? Ben diil o böyle hissediyor. Şu ergen erkek kısmının arkasından aglayıp karaktersizliklerini güçlendirmeyin onların. Olmamış o çocuktan adam olmaz sen o öfleyle engelledin ya heh bu kararının arkasında ol ve kendine adam bul! Erkek cocugu büyütecek diilsin gitsin annesi büyütsün onu o tam olmamış ve çok hadsizlik küstahlık bu. Narsist erkek çok yaşıtlarında bu konuyu incele donanımlan. Çok hunharca ruh deşiyor erkekler günümüzde çoğu berbatlar. Kadına saygı ilgi şefkat hehey filmlerde kalmış durumdayız..(çogunluk dedim çok mutlu istisnai kadınlar saldırmasın hemen onları hariç tuttum)

çocukta değil demişsiniz ama ikinizde çok ergence davranmışsınız. tatlılıkla telefona olan ilgisini kendinize çekebilirdiniz.
Adam ilgilenmiyor.

Tatlılıkla ya da zorla mı ilgi dilensin?

Bu nedir ya bu kadınlardaki ilgi ve sevgi açlığı...

Sevgi ve ilgisi olan bir adamla uğraşmam. Çünkü benim çabam olmadan da bunlar ruhunda varsa görünür.

Sevgi ve ilgiSi olmayanla ise hic uğraşmam. Zorla güzellik olmaz.

Hayır söyledim zaten beni bunun için mi çağırdın bu muydu dedim? Sinirlendiğimi söyledim ve belli de ettim zaten.

Tamam da sinirlenmek farklı ayrılmak farklı. Hadi sildiniz engel neden? Sevgilim bana sinirlenip kalkıp gitse sonra da beni hiçbir ayrılık konuşması yapmadan silip üstüne de engellese zaten çocukmuş derim. Sizin de ondan farkınız yok

Bnce pisman olmayin siz umrunda degilsiniz imsan sevdigini böyle karsilamaz aci ve gerçekler üzgünüm 😌

Çocuk da değil demişsin ama bence 22 yaş bir erkek için çocuk bir yaş çünkü geç olgunlaşıyorlar.

İyi yapmışsınız. Değer verse, yerinde duramaz 40 kere gelirdi sizi görmeye. Kaldı ki aynı şehirdeymişsiniz. Size karşıdan bakıyormuş sadece.

Back
X