Ayrılmakta hata mi yaptim?

Oh ya harikasın.Tesekkur ederim.Insanlar 4 ayda evlilik kararı alıyorlar.8 ay sormak için çok normal bir süreyken neden herkes bunu garipsedi anlamadım.Gerci baktığımda genelde garipseyenler de erkekler
Benim bir arkadasim 3 ayda aldi su an bir kizlari var, cok mutlular. Biz kadinlar yanimizdakinden emin olmak isteriz. Dogamizda var bu. Simdi yeni ayrilmissin tereddut etmen, onu özlemen, acaba dogrumu yaptim sorgulamasi cok normal ama lütfen aldigin karardan suphe duyma. Evlenmeyi düsünmeyen adam seni cok ugrastirir, yipratir, kendini degersiz hissettirir hep bir boslukta hissedersin daha cok üzülürsün. Kendine zaman ver ne kadar dogru yaptigini anlayacaksin yukarida yazmissin ya acaba düzelirmiydi? Degisirmiydi? Hayir düzelmezdi düzelse bile o düzelene kadar sen bozulurdun.

Sen mükemmel birisin

Oh ya harikasın.Tesekkur ederim.Insanlar 4 ayda evlilik kararı alıyorlar.8 ay sormak için çok normal bir süreyken neden herkes bunu garipsedi anlamadım.Gerci baktığımda genelde garipseyenler de erkekler
Erkekler mi? Burası kadınlar kulübü,erkek olmamalı. Şüphelendiklerini bildir o zaman gereği yapılsın.
Aslında sevgilinin gerçek niyetini söylemesi iyi olmuş,ona göre hareket edersin.

Valla şoyle soyliiim ben kocamla 6 yilin sonunda evlendim ama tabii ki genctik olgunlasmak ve birbirimizi tanimak icin zamanimiz vardi. Bastan beri evlilik lafi aramizda heep oldu. 28 yas evlilik icin hazir hissetme is guc herseyin yerindr olmasi okey yani. Adam evirmis cevirmis dememis olumlu bisey. Sakin donme. Bir adam ya da bir kadin iliskide 8 ay icinde ciddi olup olmadigini anlayabilir. Ki sen dusuncelerini sormussun zaten adam yok diyor. Niye hata yaptim mi diyr dusunuyorsun ?

Canim zamanla ilişki zaten yıpranıyor. Şimdi o istekte ve heyecanda değilse ilerde hiç olmayacaktır. Yoluna bakmanı ve geri donmemeni tavsiye ederim.
Sana tekrar beni yanlış anladın vb diye gelirse de yine kanma. Çünkü adamın düşüncesi bu.
İlerde bir şekilde ayrılırsaniz ya da istemezse diyecek ki o zaman sen zorlamistin, ben aslında istemiyordum. Bunu diyeceğine de bahse girerim.

Ben 7 yıllık ilişkimi nişanlıyken bitirip bi sene sonra eşimle tanışıp 27 yaşındayken 9. Ayda evlendik. 2 3 sene de bol bol gezip tadını çıkardık evliliğin. Şuan 31 yaşındayım hamileyim şükürler olsun da çok mutluyum. Erkeklerin kafasında evlilik fikri oluştuysa sende seviyorsan biz kadınların aklına bi şekilde sokuyorlar . Bnde inanmazdım bu kadar kısa sürede evlenildiğine ama çok da güzel oldu iyi ki oldu. Sevgilinizinde 25 yaşında olduğunu düşünmüyorum bir şekilde hayatının planını yapmıştır ve o planda evlilik yok gibi duruyor. o yüzden iyi etmişsiniz. İlerde evlilik düşünceniz varsa bu düşüncede olmayan insanlarla oyalanmayın.

Haklısın iyi yapmışsın. Yani erkekler severse çok sever ve anlık karar alırlar. Evlenmek istemek gibi. Doğru yanlış tartışılır ama ileriye yönelik bile birşey diyemiyorsa bu demektir ki önüme daha iyileri çıkarsa seni harcarım. Demek ki senle zaman geçirmek istemiş.

Zamanla değişir miydi fikri diye düşünüyorum devamlı
Değişmez canım saten ciddi olarak başta belirtmesi lazım ben seninle ciddi düşünüyorum lay lay lom ilişki istemiyorum diyebilir ama adam bu konuda sessiz kalıyorsa sizinle evlilik düşünmüyordur...ilerde olursa seninle olur Yalanina inanma

evlilik konusunda sizden de emin değil kendinden de senden daha iyisini bulursa onunlada olabilir demeye getirmiş iyi olmuş yol verdiğin

Adam evlilik istemiyor değil sizinle istemiyor. Ayrılmakla iyi etmişsiniz

Benim eşimde bana hep şuan düşünmüyorum bunları konuşmak için çok erken derdi galiba biz kadınlar bazen fazla meraklı olup hemen herşeyi öğrenmek istiyoruz ama sürekli evlilikle ilgili sorular sorunca bi irkiliyorlar. ve hiç evlilik düşünmeyen kadınlarla beraber olduklarında bi anda evlenesi geliyor heriflerin.
ne zaman zamana bıraktım arkadaş çevremle ilgilendim ona zaman ayırmadım bir anda değişti evlenmek istediğini söyledi mesela. bende erkek olsam 2023 ve sonrası evlenmekten korkardım her şey çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…