bence son bir şans daha tanı..ama kendinide değiştir biraz..dizginleri al eline biraz..sen değişmeden o nasıl değişsin..biraz paçası tutuşacak ki
aklı başına gelsin..
cnm ben kaçıyorum uyku bastırdı bayağı..öpüyorum seni..hadi sende yat uykusuz kalma..iyi gecelr..yarın uğrarım yine..
ayrıldıktan sonra hiç mesaj attın mı ya da aradın mı? ya da o bir şey yaptı mı?
yok hiç bişi yapmadım oda bişi yapmadı!! dün msj attım ayrıldım ztn ondan sonra hiç bir tepki vermedi!!
sürekli ayrılıp barışma durumunu yaşadıysanız belki ayrılığı oyuncak haline getirmene tepkili olabilir...:44:
yok öle sürekli ayrılık yaşamadıkta yani zırt pırt ayrılmadık herşeye ama buna tepkili olduğu doğru olabilir! yani daha öncede gitmek istediğim içinherzamanki gibi düşünüyorsada eğer ciddiye almamışta olabilir benim tepki gösterdiğimi düşünüüp bir sakinleşmemi bekliorda olabilir yada artık oda benim gibi ayrılığı kabullenmişte olabilir... hiçbirinin cevabını tam olarak veremiyorum şuanda..
off bu erkeklere Allah biraz akıl versin de biz de mutlu olalm..
ayrılığı kabullendiğini sanmıyorum ama ihtimaller arasında var tabii..
ama büyük ihtimal sizin onsuz yapamayacağınızı düşünüyor ama hemen de yüz vermek istemiyor.. biraz aklı başına gelsin diye de düşünüyor olabilir..
ama yorumlarınıza bakılırsa siz onu geri isteyip istememekte kararsızsınız.. çok yaşadım bu durumu çok zor biliyorum.. sakın siz aramayın derim ben uzun süre ses etmezse belki emin olmak için bir mesaj atılabilir...
off bu erkeklere Allah biraz akıl versin de biz de mutlu olalm..
5 yılın ardından aşk biraz da alışkanlığa dönüşüyo bence. zira ayrılık acısı yaşamanın sebebi de bu biraz. bence eğer hala aşık olsaydın ayrılmalı mıyım düşüncesi bile canını yakmaya yeter, buna cesaret edemezdin. ilgisizliğinden bile rahatsız olmazdın. bu durum (ilgisizlik) seni mutsuz ettiğine göre karşındaki insan sanki sana göre değil. tabi ki bunun kararını vermek bana düşmez, ama fikrim bu. Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin.
canım bence gerçekten ayrıldığını anlamasını istiyorsan en azından tel.de bunu söyle.. msjı nasıl yazdığını anlamayacağı için yine sallamamış bile olabilir ama ses tonundan ciddiyetini anlayacaktır..
Aslında olmayacagını cok ıyı bılıyosun yorumlarından bunu anlamak zor degıl.. ama ortada emek var,yillar ver,yasanmisliklar var. mantigin onune geciyor bunlar.biraz da ego tatmini bence, istiyosun ki ayriligi hemen kabul etmesin,bu kadar kolay vazgecmesin senden. bence fevri davranma bitirme konusunda,gercekten 5 yil degil 2 yil bile olsa fevri davranma derdim. ayriligin sureci de kolay olmuyor ve belki son bi kez denenebilir bence.Son diyorum cunku goruyosun,yasamissin ki bu insan degismiyor, ve degisir mi inan bilmiyorum,buyuk ihtimalhep ayni adam olacak karsinda bunu da dusun. ve SAKIN arama,o arayana kadar . mantikli dusunmek icin zorla kendini. ben simdi yeni yeni anliyorum aslinda olmayacagni. ve baksana pisman olup donmedi bile diyorum. olmayacagina o kendini benden cok inandirdgi icin donmedi. ve tabi ki arkadas cevresine daha cok yoneldi,istedigi hayati yasiyor,donmeyecek biliyorum. ve donerse zaten seviyordur istiyodur ama aylar geciyo beklemek de istemiyorm artik
\ve cidden face konusu dahil o kadar benziyo ki senin ilskinle benimkisi\ ne arkadas ortamiymis ya o kadar merak ediyorum ki,neden haber verilmez acaba gercekten o anlarda hic mi aramamaliyiz yani bilmiyorum bunu hala. ben arkadaslarimla birlikteyken de devamli bi iletisim halinde oluyodum onla sonucta. bilemiyorum. hayirlisi.. iyi dusun,son bi sans ver ama dusundukten sonra, 1 yil daha birlikte oldktan sonra tekrar bitebilir,bu sureyi onu unutmak icin de kullanabilirsin, evet kararsizlik coook kotu,bu dusunceler bende de vardi ama artik sadece unutmaya calismak istiyorum.bunu da o donmemesyle gosterdi bana..
insan 5 yılda birini baya tanır.herhalde şu an kızgınsın.bende hiç sevmem aramayı mesaj atmayı.ne komik eşim gıcıktın diyor.Birlikteyken canlı bir karakter olurum.bir sebep yoksa günde bir mesaj en çok.üstelik böyleyken eşime deli gibi aşıktım.
monotonlaştınız mı.araya uzaklık girmiş birde.uzayan ilişkilerde böyle şeyler oluyor.çok kıskanç az ilgili.bu da bir çelişki.bir süre ara verelim görüşmeyelim diyebilirsin.bakalım geriye dönüyor mu?taşlarla oyna.olmazsa ipin ucunu bırak.iş ayrılırken güçlü olmakta,dönüp arkana bakmadan gidebilmekte.üzüldüğünüze göre hala ondan vazgeçmediniz.umarım her şey lehinize döner.
böyle durumlarda kendini geri çekmek en iyisi.
klasiktir ama herkes bilir artık 'kaçan kovalanıyor.'.
siz kovalamayı tercih ettikçe o da kaçacaktır.
görevleri değişin, kendinizi geri çekin bir müddet.
sonra kendisi fark edecektir zaten.
uzakta olmanız da sorunu tetikliyor sanırım.
yüz yüze konuşsanız belkide çözeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?