Ayrılmaktan başka bir çözüm gelmiyor aklıma

• Konu Sahibi Konu Sahibi ABK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tamam cnm çok sağol yine... ararsa şayet çok geçmeden anlayıpta dizginleri elime alabilirsem ancak ozaman olur bir arasında.. ( iyi geceler bende öpüyorum seni...

yok hiç bişi yapmadım oda bişi yapmadı!! dün msj attım ayrıldım ztn ondan sonra hiç bir tepki vermedi!!

sürekli ayrılıp barışma durumunu yaşadıysanız belki ayrılığı oyuncak haline getirmene tepkili olabilir...:44:

sürekli ayrılıp barışma durumunu yaşadıysanız belki ayrılığı oyuncak haline getirmene tepkili olabilir...:44:

yok öle sürekli ayrılık yaşamadıkta yani zırt pırt ayrılmadık herşeye ama buna tepkili olduğu doğru olabilir! yani daha öncede gitmek istediğim için herzamanki gibi düşünüyorsada eğer ciddiye almamışta olabilir benim tepki gösterdiğimi düşünüüp bir sakinleşmemi bekliorda olabilir yada artık oda benim gibi ayrılığı kabullenmişte olabilir... hiçbirinin cevabını tam olarak veremiyorum şuanda..

ayrılığı kabullendiğini sanmıyorum ama ihtimaller arasında var tabii..
ama büyük ihtimal sizin onsuz yapamayacağınızı düşünüyor ama hemen de yüz vermek istemiyor.. biraz aklı başına gelsin diye de düşünüyor olabilir..
ama yorumlarınıza bakılırsa siz onu geri isteyip istememekte kararsızsınız.. çok yaşadım bu durumu çok zor biliyorum.. sakın siz aramayın derim ben uzun süre ses etmezse belki emin olmak için bir mesaj atılabilir...
off bu erkeklere Allah biraz akıl versin de biz de mutlu olalm..

evet ikinci söylediğin daha doğru bende öle düşünüyorum yani onsuz yapamayacağımı düşünüyor ve sessiz kalmasına daha da deli olacağımı ve arayacağımı düşünüyor çünkü eğer kendi ararsa bir çük şey yapmak zorunda kalacak biliyor ve ben bukez üste çıkıcam o olmasın die beni aramamı bekliyor susmasına dayanamaıp arayacağımı biliyor buna güveniyor yani ihtimaller arasındaki en büyük ihtimal bu bana görede ama elbette ben aramayacağım buna yenik düşmem aramam yani kararlı olduğumu görecek!! evet gerçekten çok zor bir durum insanı deli ediyor resmen... evet kararsızım isteyip istememekte ama bunu sanırım net olarak beni aradığı zaman anlayabilicem yani ararsa tabi... ozamanki tutumlarına göre yeniden ve son kez denemeye değer belkii ama tabi ararsa ve düzeltmek isterse... ((
amin canımm aminn okadar basit şeylerki istediklerimiz onlar dırdırdan kurtulacak bizde bu ilgisizlikten mutlu mutlu yaşayacaz ama nerdeeee.... (

bu arada arkadaşlar özel msjlara cvp veremiyorum siteyle alakalı bi durum yani 100 msj yazmış olmam gerekiyormuş oyüzden yani cvpsız bıraktığım düşünülmesin diye yazayım dedim...

5 yılın ardından aşk biraz da alışkanlığa dönüşüyo bence. zira ayrılık acısı yaşamanın sebebi de bu biraz. bence eğer hala aşık olsaydın ayrılmalı mıyım düşüncesi bile canını yakmaya yeter, buna cesaret edemezdin. ilgisizliğinden bile rahatsız olmazdın. bu durum (ilgisizlik) seni mutsuz ettiğine göre karşındaki insan sanki sana göre değil. tabi ki bunun kararını vermek bana düşmez, ama fikrim bu. Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin.

canım bence gerçekten ayrıldığını anlamasını istiyorsan en azından tel.de bunu söyle.. msjı nasıl yazdığını anlamayacağı için yine sallamamış bile olabilir ama ses tonundan ciddiyetini anlayacaktır..

Aslında olmayacagını cok ıyı bılıyosun yorumlarından bunu anlamak zor degıl.. ama ortada emek var,yillar ver,yasanmisliklar var. mantigin onune geciyor bunlar.biraz da ego tatmini bence, istiyosun ki ayriligi hemen kabul etmesin,bu kadar kolay vazgecmesin senden. bence fevri davranma bitirme konusunda,gercekten 5 yil degil 2 yil bile olsa fevri davranma derdim. ayriligin sureci de kolay olmuyor ve belki son bi kez denenebilir bence.Son diyorum cunku goruyosun,yasamissin ki bu insan degismiyor, ve degisir mi inan bilmiyorum,buyuk ihtimalhep ayni adam olacak karsinda bunu da dusun. ve SAKIN arama,o arayana kadar . mantikli dusunmek icin zorla kendini. ben simdi yeni yeni anliyorum aslinda olmayacagni. ve baksana pisman olup donmedi bile diyorum. olmayacagina o kendini benden cok inandirdgi icin donmedi. ve tabi ki arkadas cevresine daha cok yoneldi,istedigi hayati yasiyor,donmeyecek biliyorum. ve donerse zaten seviyordur istiyodur ama aylar geciyo beklemek de istemiyorm artik
\ve cidden face konusu dahil o kadar benziyo ki senin ilskinle benimkisi\ ne arkadas ortamiymis ya o kadar merak ediyorum ki,neden haber verilmez acaba gercekten o anlarda hic mi aramamaliyiz yani bilmiyorum bunu hala. ben arkadaslarimla birlikteyken de devamli bi iletisim halinde oluyodum onla sonucta. bilemiyorum. hayirlisi.. iyi dusun,son bi sans ver ama dusundukten sonra, 1 yil daha birlikte oldktan sonra tekrar bitebilir,bu sureyi onu unutmak icin de kullanabilirsin, evet kararsizlik coook kotu,bu dusunceler bende de vardi ama artik sadece unutmaya calismak istiyorum.bunu da o donmemesyle gosterdi bana..

tabi aşk kalmıor ilk yoğunluyla yerini sevgiye belkide dediğin gibi alışkanlığa bırakıor evet aşık olsaydım ole deli dolu günleri gibi ozaman ayrılmayı düşünemezdim ama sevgide öle değil biraz daha mantıklı görebiliyorsun sanki.. iyi dileklerin için sağol cnm amin hepimiz için en hayırlısını nasip etsin..

ararsa eğer telde de söyleyeceğim ama ben aramam artık... ararsa böle devam ettiği sürece olmayacağını anlatacam bişiler yapması gerektiğini anlatacam ama ararsa.. (

evet okadar emek okadar geçen yıllar yaşanmışlıklar zorlayan şeyler bunlar ztn ama benimki ego tatmini falan değil inan ben sadece ne olacaksa olsun istiyorum ayrılığı kabul edip etmemesi yada benden bukadar kolay vazgemesin falan die düşünmüyorum ya yani ayrıldım ztn ayrılığı kabul edecekse etsin etmeyecekse arasın ve düzelsin oda bişiler yapsın artık ama böle arada kalmayalım olmaycaksa bitsinki yoluma bakayım bu yaştan sonra yeniden yeni bişiler kurmak yaşamakta çok zor zaten bunu başarabilecekmiyim onu bile bilmiyorum... ( ararsa eğer bende son bi şans daha vermeyi düşünüyorum bunca yaşanmışlığın üstüne buna değer diyorum ama bişileri düzeltmeye çabalarsa eğer yoksa evet dediğin gibi olmaz değişmezse birazda olsa fedakarlık yapmazsa olmaz ben bir yerde yine mutsuz olup gitmek isteyebilirim.. herşeyy okadar zoorkii ( mutsuz ve karışık olmaktan yoruldum artı.. baksana ayrıldım adama msj attım bi tepki vermez mi insan iyi veya kötü en azından bilirdim kabul edip etmeyeceğini ona göre davranırdım oturur acımı çekerdim adam gibi.. ama şimdi onu bile yapamıyorum ne olcak die düşünmekten!!! çok yorgun hissediyorum kendimi artık... ne kadar zaman oldu siz ayrılalı dönmedi demişsin ya sende bu sebeplerden dolayımı ayrılmıştın? allah hepimize yardımcı olcun doğru yolu en hayırlı yolu göstersin..

Konu "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.

insan 5 yılda birini baya tanır.herhalde şu an kızgınsın.bende hiç sevmem aramayı mesaj atmayı.ne komik eşim gıcıktın diyor.Birlikteyken canlı bir karakter olurum.bir sebep yoksa günde bir mesaj en çok.üstelik böyleyken eşime deli gibi aşıktım.
monotonlaştınız mı.araya uzaklık girmiş birde.uzayan ilişkilerde böyle şeyler oluyor.çok kıskanç az ilgili.bu da bir çelişki.bir süre ara verelim görüşmeyelim diyebilirsin.bakalım geriye dönüyor mu?taşlarla oyna.olmazsa ipin ucunu bırak.iş ayrılırken güçlü olmakta,dönüp arkana bakmadan gidebilmekte.üzüldüğünüze göre hala ondan vazgeçmediniz.umarım her şey lehinize döner.

evet kızgınım ona bunlardan mutsuz olduğumu bile bile yaptı çnkü ve aramadı hala!! monotonlaşmadık hep böyleydik aslına bakarsan ( ama ona göre herşey normal olması gerekn gibi zaten herşey kesin onun gözünde evlenecez geçecek yanyana olacaz ilişki bunca zaman sonra ne bekliyormuşumki daha liseli aşıklar gibi mi olacakmışız.. ara verelim demedimde direk artık bitsin dedim ve hiç bir tepki vermedi ve henüz bi geri dönüşte yok perşembe günüydü bitsin dediğimde!! evet ztn geri dönmezse bitmiş olacak dönersede deiğin gibi taşlarla oynaycam olmadı bırakacam gidecek bitecek işte ancak ozaman arkama dönüp bakmadan gidebilirim.. teşekkür ederim yorumların için..

böyle durumlarda kendini geri çekmek en iyisi.
klasiktir ama herkes bilir artık 'kaçan kovalanıyor.'.
siz kovalamayı tercih ettikçe o da kaçacaktır.
görevleri değişin, kendinizi geri çekin bir müddet.
sonra kendisi fark edecektir zaten.
uzakta olmanız da sorunu tetikliyor sanırım.
yüz yüze konuşsanız belkide çözeceksiniz.

yüzyüze konuşsaydık ayrılmamış olurduk doğru ama sorunuda pek çözmüş olmazdık herzamankş gibi üstünü kapatır geçerdik... kendimi geri çektik zaten bitirerek topu ona attım artık eğer farkederde gelirse eğer bu kez rollerı biraz değişcez bukadar üstüne düşüp kovalayan taraf olmayacam yada olmamaya dikkat edecem ve bir denge kurucam ama tabi farkına varıpta düzeltmek için dönerse... (( yoksa bitirdiğimle kalacam.. (

valla ben 10 yıldır hala aynı dertteyim, ama anladım ki huy bu. ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin durumu yani... kimseyle kıyaslama, her erkek aynı olmuyor ( odunlukları dışında) . hepsi aynı anlayışda, incelikte, vs olmuyor. 5 yıl az değil, ben saçma bir süredir birlikteyim ve ayrılmak konusuna getiremiyorum artık hiç bir tartışmayı. arkadaş çevresi mevzusu hiç yok bizde şükür ama işte biz bayanlar aynı ilgiyi aynı seviye de yıllarca istiyoruz , erkeklerde rahat azcık. ben bunca zamana geldiysek taşıyamam ayrılmanın yükünü. ki varlığı ile verdiği mutluluk, beni uyuz edip gecelerce , haftalarca ağlatmasından daha ağır basıyor. hastayım galiba

sen de bunları düşün, öyle karar al. pişman olma, ama eziyet haline de getirme. insanlar 20 yıl sonra da hayatını paylaştığı insanı tanıyamaz hale gelebiliyor. ne bileyim işte pis işler yaa... biraz geri dur bakalım becerebilirsen, ve benden sana tavsiye bol bol dua et, bi evlilik var hayatımızda zaten güzel şeyler yaşayabileceğimiz onuda zindan etmesinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…