- 22 Mart 2022
- 185
- 218
- 33
- 29
- Konu Sahibi Larsvontrier
-
Bulunmaz hint kumaşını bulmuşsun, böyle adam yüz yılda bir gelir dünyaya. Tabi ki kabul et hemen yüzüğü tak parmağına.Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Beni daha önce aldattığı eski sevgilisini aradı ben Larsvomtrier'le birlikteyim sakın bi daha rahatsız etme tarzı laflar etti.
Simdi de yüzük alalım yüzük takalım diyor 2 gündür.
Seviyorum inanmak istiyorum ama bu da manipülatif bi yaklasım mı gerçekten beni kandırmaya mı calısıyor, istiyor mu nasıl anlayacağım bilmiyorum.
Benım ailem yok dolayısıyla söz nisan gibi bi hayalim de olmadı zaten. Gerçekten kendi kendimize alyans alıp takmak normal bişey mi? yol yordam ne olmalı en basitinden lütfen bi akıl verir misiniz olaylara suan objektif bakamadığımı duygusal yaklaştığımı düşünüyorum o yüzden beni kırmadan yorum yazarsanız cok sevinirim, teşekkürler.
Açıkçası bu adamla evlenseniz de yüzük de taksanız bir şeylerin değişeceğini sanmıyorum.Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Beni daha önce aldattığı eski sevgilisini aradı ben Larsvomtrier'le birlikteyim sakın bi daha rahatsız etme tarzı laflar etti.
Seviyorum inanmak istiyorum ama bu da manipülatif bi yaklasım mı gerçekten beni kandırmaya mı calısıyor, istiyor mu nasıl anlayacağım bilmiyorum.
Benım ailem yok dolayısıyla söz nisan gibi bi hayalim de olmadı zaten. Gerçekten kendi kendimize alyans alıp takmak normal bişey mi? yol yordam ne olmalı en basitinden lütfen bi akıl verir misiniz olaylara suan objektif bakamadığımı duygusal yaklaştığımı düşünüyorum o yüzden beni kırmadan yorum yazarsanız cok sevinirim, teşekkürler.
İmzalamayın o zaman. Zaten bundan sonrada aldatsa bile bir şey fark etmez. Çünkü daha önce aldatmış. Güven tek kullanımlıktır.Zaten en çok korktuğum şey bu. Evlilikten sonra geri dönüşü de cok sancılı olur, kendi kendime sonumu imzalamaktan çok korkuyorum
Bu adama asla inanmayın,kanmayın.Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Bakin şimdi,bu model erkekler çok iyi bir tiyatrocudur.Sizi elde edene kadar türlü numaralar çevirecek ve ola ki evet derseniz ilk bulduğu fırsatta yine aldatacaktir.Ananizdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getirme potansiyelleri çok yüksektir.Ama siz yok ben seviyorum,illa ki evleneceğim derseniz kolay gelsin.Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Merhaba arkadaslar daha önce buraya konu açmıştım, benım 1 yıldır suregelen ayrıl barıs, düzenli olarak eski sevgilisiyle beni aldatmalı bir iliskim var. En sonunda artık kesin olarak bağlarımı koparmıştım her yerden engelledim sıfır iletişim, bir şekilde arkadaşlarından arayıp vs benı konusmak icin ikna etti ve seni cok seviyorum, senden baska hic bişeyi düşünemiyorum, sen istediğin zaman evlenelim ben kararımı verdim seninle sonuna kadar gitmek istiyorum tarzı laflar etti.
Aslında cevabı burda kendiniz vermişsiniz. Kendinize kulak tıkamayın.Zaten en çok korktuğum şey bu. Evlilikten sonra geri dönüşü de cok sancılı olur, kendi kendime sonumu imzalamaktan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?