Ayrılmalı barışmalı, en sonunda evlilikle ikna çabası.

Keşke kocam beni sevgiliyken aldatsaymışta evlenmeseymişim diyorum sende diyorsunki beni daha sevgiliyken aldattı bile bile evleneyim mi cevap belli bence.Allah sana erkenden göstermiş yüzünü ne kadar şanslısın haberin yok.

Konu sahibi baktın ikna olur gibisin aç bu yorumu eli kere oku elli kere.

Senin içinde çok üzüldüm kuzum benim rabbim yanına koymasın eşinin bu ettiğini.

Tavrınız konusma sekliniz cok yanlıs siz burada kimseyi aşağılama hakkına sahip değilsiniz, şiddet içerikli mesajınız maalesef kadının kurdu kadındır sözünü destekler nitelikte, bravo.
Ben anlamıyorum yani gelip konu açıyorsunuz yaşamış yada çevresinden tecrübeli olanlarımız yol göstermek adına yorum yapıyor ama istediğiniz cevap olmayınca cırlıyorsunuz hemen.

sizin gibilere istediği cevabı verip yollayacaksında işte kurtluk gelmiyor içimizden biz yaşadık, başka hemcinsimiz yaşamasın diyoruz amaa kime diyoruz

Yüzüğü evlilik kararını bırak bu adamı hayatına tekrar almayı bile düşünmemeliydin

Ben uc kere o kendı aramızda yızukten taktım, ıkısı de baskasıyla evlendı hem de kısa sure sonra. Evcılık oynuyor resmen. Oyle bısı yok senın aılen yoksa onun var. Cok sacma bence

Arada aldatma var benim için geri dönülmez bı hata. Ama sende mide sağlam anlaşılan. Madem seni seviyor beklemesini de bilecek. Öyle yangından mal kaçırır gibi olmaz. De ki böyle devam edelim ben ne zaman sana güvenirim ozaman gider yüzüğü kendim alır takarım ikimize. Şuan sana güvenim sıfır sıfır sıfır

Düzenli olarak aldatmalı bir ilişki.
Hmm. Harika.
Bi yüzük herşeyi halleder.

Gerçekten başkası yazmış gibi bi okuyun konuyu.
Olacak iş mi?
Biraz kendinize değer verin.
Siz kendinize değer verirseniz size değer verenlerle karşılaşırsınız.
Bu adamı tamamen çıkarın hayatınızdan.

Konu sahibi baktın ikna olur gibisin aç bu yorumu eli kere oku elli kere.

Senin içinde çok üzüldüm kuzum benim rabbim yanına koymasın eşinin bu ettiğini.
Teşekkür ederim umarım bana yaşattığını yaşamadan ölmez

hem ayrıl barış ilişki diyorsunuz hem evlilik kelimesini aynı kelimede kullanıyorsunuz. Aldatılmayı bakın söylemiyorum bile. Evliliği ne zannediyorsunuz ki acaba. evlenince karşının tapusunu alıp ölene kadar mutluluk ve sadakatle kendinize bağlayacağınızı mı düşünüyorsunuz. ayrıl barış ilişkide evlilik zaten hata bir de üzerine aldatmış. Duygularınız gözünüzü kör etmiş, şuan evlenmeniz vs hiç normal değil ve cevap çok basit sadece siz görmek istemiyorsunuz.

Ailem yok derken halaniz amcaniz dedeniz kuzeniniz hic kimse mi yok size nasihat edip bu sirtlanin elinden kurtaracak daha önce birini sevdiniz mi hic insan birine asik oldugunda kivanc tatlitug gelse allah sahibine bagislasin diyecek kadar kör oluyor sizce bu cocuk sizi severken nasil baskasina gitti.Sevmiyorsa niye evlenmek istiyor diyeceksiniz.sex geliyor aklima paraniz falan varsa o geliyor ya da ego tatmini.bu kiz aldattigim halde benle evlendi kölem olur bu bana cok asik diyor olabilir.siz neden kendinize sizi cok seven guven veren düzgün karakterli bir erkegi layık görmüyorsunuzda bu çürük elmayi hayatinizda tutuyorsunuz.

Merhaba..
Sat 25 şubat, 4+4 gebeyim. Uygulamaya göre doğum 2 aralık görünüyor fakat 40 haftaya göre hesaplıyormuş sanırım. Doğru topikte miyim bilen var mı

Bu adamla ilişkinizde tüm yaşadıklarınıza rağmen defalarca hamile kalmaya çalıştığınız anlaşılıyor mesajlarınızdan.

sorumsuz davranısları, bir tamam hemen evlenelim diyip daha sonra ama cocuk icin evlenilir mi gibi konusması, o ruh haliyle ona asla güvenemedim kürtaj oldum

Sonunda hamile kaldığınızda ise , adamın evliliğe yanaşmaması ve ona güvenememeniz sebebiyle "kürtaj" olmuşsunuz.

Kendinizi hiç sevmiyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…