Ayrılmalı mıyım? Kafam çok karışık...

bu yoruma kesinlikle katılıyorum. bazen birkez konusmak yetmiyor ve evleneceğin insan için yarım bırakmak bişeyleri, pişmanlıgını yasamak değmiyor

hayat arkadaşın senin istediklerine saygı duymuyo ne kadar acı o kadar okumuş ve çok güzel bir meslek sahibi olmuşsun ve yüksek lisans yapmak istiyorsun bu senin en doğal hakkın.Ben senin yerinde olsayım eşim olmak isteyen insan ya bana saygı duyacak çalışmamama engel olmayacak yada bu iş bitecek. Şimdi evlensen ilerde ikna ederim dersen bence böyle bir ihtimal bile yok.Kendini geliştiren eğiten bir bayan kadar güzel bişey var mı ??? Bu hayat şartlarında bir eve iki maaş girmesi var cebinde istediğinde herşeyi alabilecek paran olması kadar güzel bir şey olabilirmi ...

ayyyy ne sinir bozucu bir durum,sen yıllardır çalış didin güzel bir bölüm kazan mesleğini eline al,tam zevkini çıkaracağın zaman karşına çalışma diyen bir eş adayı çıksın..senin yerinde olsam kesinlikle kabul etmem,diretirim,seviyosa zaten kabul eder.

kesinlikle kabul etme ne demek çalışmanı istemiyor sonra çoook kafanı taşlara vurursun ezer ezer durur seni sen keşkelerle yaşarsınnn

Bence sakın hayallerinden vazgeçme sen emek vererek okumuşun ve bugünlere gelmişin...
Vazgeçmek hayallerini yarıda bırakmak için vermedin bu emekleri.
Erkek arkadaşınla konuş durumu anlatmaya çalış ama baktın ki olmuyor hala çalışmıycaksın diyor taviz verme derim ben.

canım sen o kadar okumussun calısmıssın karsılığını alacaksn.senın konumundakı bırını engellemek doğru değıl.ayrılman lazım geleceğın ıcın

canım benim gerçekten zor bi durum.Ne karşındaki insandan vazgeçebilirsin ne de hayallerinden.Ayrıl deyip kestirip atmak çok kolay, ama çözüm bu değil.Karşındaki insanla bi kere daha bi kere daha konuş.Ona duygularını anlat.böyle bi hayata alıştıktan sonra Senelerce evde oturarak bi hyat sürmek seni çok bunaltır.
İnşallah çözüme kavuşturursnz..

daha neleeerrr..yav bu erkek milleti niye böyle arkadaş,olurmu hiç öyle şey ya sen mimar olmuşsun borumu yani,mutlaka mesleğini yapmalısın.çalışmadığını farzedelim,pişman olursun o zaten kesin de,evlendiğinde ondan para isteyeceksin kendi paranı kazanmak dururken! ki her zaman büyüklerin nasihatidir önce elin ekmek tutsun evlilik zamanı gelince olur derler.ikna etmelisin,yani önce kendin karar ver tam olarak, verdiğin emeği hiçe sayıp saymayacağına çalışmak isteyip istemediğine ve kararını kesin bir dille birdaha söyle.Sen şu an çalışıyormusun tam o kısmı anlamadım ama hele ki öyle ise işini mi bırakacaksın? bence kimse için hayallerinden vazgeçilmez ailen bile olsa çünkü yaş geçer zaman geçer fırsatlar kaçar vs vs ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…