Ayrılmalı mıyım ? :(

Resmi olarak evlisiniz zaten eşiniz artık o kişi. Bunları keşke en başında düşünseydiniz bu kadar memnuniyetsizlikte neden nikah kıydınız.

Madem bu kadar sevmiyordun neden bu adamla berabersin????
başta hoşuma gidiyodu herşey beni u kadr seven bi adamla neden olmasın diyodum. ama karşındaki zamanla tanıyosun ailesini hayat görüşünü. sevmiyorum diye devam etmedim tabikide şimdiye kadar. Ama ne bilim onunlayken mutluyum rolü yapıyorum sanki.

Resmi olarak evlisiniz zaten eşiniz artık o kişi. Bunları keşke en başında düşünseydiniz bu kadar memnuniyetsizlikte neden nikah kıydınız.
nikah gecen sene mayısta oldu hatta nişanımla nikahm 2 gün arayla oldu. o çok ısrarlıydı doğuda çalıştığım için ordan kurtulayım diye. herkes nişanlı gözüyle bakar zaten bize. etrafımda öyle.

bu forumdaki kadınların çoğu erkeklerden şikayetçi.En iyisi eşlerimizi sevgililerimizi kardeşlerimizi terkedip yeni bir kadınlar kolonisi kurup amazonlar gibi mutlu mesut yaşamak mı acaba ne dersiniz

Sevmediğin biriyle olmayı için almıyor demek ki konu sahibesi. Ben de ünv.deyken beni çok seven ama jalbimi çarptırmayan biriyle çıktım. 1 yıl ilgisi hoşuma gitti , sonra boşluğa düştüm. Sonuç olarak terk ettim. Sen bilirsin tabi, senin yerinde olduğumda ben terk etmiştim.

pişmanlık yaşadın mı peki hiç?

Üzücü bir durum. Evlilik işi yazgı ama sizin düşünce yapınız belli.
İnat evliliği mi yaptınız ? Mazide birisi mi kaldı ?
İyi düşünün iyi karar verin..

Zorlayarak bir yere varabileceğini düşünmüyorum. Bence en kısa zamanda konuşup bir çözüm bulmalısın. Hiçbirşey için mecburum düşüncesine kapılma. Hayat senin.

Üzücü bir durum. Evlilik işi yazgı ama sizin düşünce yapınız belli.
İnat evliliği mi yaptınız ? Mazide birisi mi kaldı ?
İyi düşünün iyi karar verin..
İnat değil ama acele karar verdiğimi düşünüyorum. gerçekten çok boşukta olduum bi dönemde tanıştım onunla ve ilgisi çok hoşuma gitti. bundan etkilenip kararımda acele ettim sanırım .

Ben eşim olacak insanla erseyimi paylaşmak birlikteyken aynı şeylerden keyif alalım eşten önce iyi birer arkadaş olmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum.
Kesinlikle doğru düşünüyorsun canım. zamanının çoğu onunla olacak ve o Zaman içinde sen paylaşımlardan keyif alıp Mutlu olamayacaksan bir ömür kendine bu işkenceyi çektirme derim. Ben yaşamadım çok şükür ama içinde eşine karşı sevgisi olmayanların,paylaşacak şeyi olamayanların evlilikleri eminim ki zehirdir.

ben ömrümü geçireceğim insanla her seyimi anlatayım beni anayabilsin herseyde önce iyi birer arkadaş olmalıyız diye düşünüyorum çok mu şey bekliyorum. Özellikle evli bayanlardan cevap bekliyorum?

Ben eşim olacak insanla erseyimi paylaşmak birlikteyken aynı şeylerden keyif alalım eşten önce iyi birer arkadaş olmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum.

Bence sizde tipik bir "her zaman bir tarafın daha çok sevmesi" durumu var :) Tabii bunun yanında anlaşmazlıklar, aklına yatmayan durumlar da söz konusu. Zamanla tanıyıp uygun olmadığınızı görmeni ve evlilikten beklentilerini anlıyorum, sana hak veriyorum. Ama ayrılma kararı almadan önce ciddi anlamda düşünmelisin. Benim de hayatımda bundan 3 yıl önce beni olağanüstü seven bir adam vardı. Tanıdıkça farklı olduğumuzu gördüm, düşüncelerinden soğudum, ilişkimizde hep onun sevgisi baskındı ben onun kadar sevemedim ve bitirdim. Tam 2 yıl aradan sonra da ona geri dönmek istedim, yani pişman oldum. Farklılıklarımız hala vardı ama karşında seni gerçekten seven bir insan varsa, ortada aşılmaz farklılıklar da yoksa bence o ilişki kolay yürütülür, seni de mutlu eder. Sevmek kolay da, sevdiğin kadar ya da daha fazla sevilmek pek kolay bulunmuyor. İyi düşünmeni öneririm.

Şaka gibi. Nikah yapınca evlenmiş oluyorsunuz düğün olmadı diye hala nişanlı sanıyorsunuz galiba kendinizi.Madem böyleydi niye evlendiniz yazık günah adama ya. Pes.

Oyun mu bu bi evlilik yapmışsınız nişanlınız falan değil kocanız yani
Bunları göre göre ne diye evlendiniz yazık değil mi ona da

Anlamdığım şu nasıl tanıştınız peki?aileniz başdan razı olmadıklarına göre demek ki aile baskısı ve ya görücü usuli ile değil,peki kendiniz tanıştıysanız neden sevmediğiniz bir adamla sevgili olup işi ilerletdiniz?

Oyun mu bu bi evlilik yapmışsınız nişanlınız falan değil kocanız yani
Bunları göre göre ne diye evlendiniz yazık değil mi ona da
nikahı yapmamız gerekiyodu resmi durumlardan dolayı erken onun ısrarıyla oldu o da. Ayrı yaşıyoruz herkes nişanlı bilir bizi. yaın olacak düğün. evimi yuvamı kurduktan sonra dağılmaktan korkarım. o zaman bu kadar ayrılık düşüncesinde olmam ten ve evliliğimi yürütmeye çalışırken hep yıpranaktan korkarım.

zamanla tanıdım onu ailesini fikirlerini insana başta hersey toz pembe görünüyo. zamanla aileme hak vermeye başladım. başta bunları düşünsem buralara kadar gelmezdi olay zaten. İlgisi sevgisi beni bu kadar zaman taşıyan zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…