başta hoşuma gidiyodu herşey beni u kadr seven bi adamla neden olmasın diyodum. ama karşındaki zamanla tanıyosun ailesini hayat görüşünü. sevmiyorum diye devam etmedim tabikide şimdiye kadar. Ama ne bilim onunlayken mutluyum rolü yapıyorum sanki.Madem bu kadar sevmiyordun neden bu adamla berabersin????
nikah gecen sene mayısta oldu hatta nişanımla nikahm 2 gün arayla oldu. o çok ısrarlıydı doğuda çalıştığım için ordan kurtulayım diye. herkes nişanlı gözüyle bakar zaten bize. etrafımda öyle.Resmi olarak evlisiniz zaten eşiniz artık o kişi. Bunları keşke en başında düşünseydiniz bu kadar memnuniyetsizlikte neden nikah kıydınız.
Bu duygulara sahipken bu insanla yıllar geçmez ki. Hiçbir şey için geç değil.
başta hoşuma gidiyodu herşey beni u kadr seven bi adamla neden olmasın diyodum. ama karşındaki zamanla tanıyosun ailesini hayat görüşünü. sevmiyorum diye devam etmedim tabikide şimdiye kadar. Ama ne bilim onunlayken mutluyum rolü yapıyorum sanki.
pişmanlık yaşadın mı peki hiç?Sevmediğin biriyle olmayı için almıyor demek ki konu sahibesi. Ben de ünv.deyken beni çok seven ama jalbimi çarptırmayan biriyle çıktım. 1 yıl ilgisi hoşuma gitti , sonra boşluğa düştüm. Sonuç olarak terk ettim. Sen bilirsin tabi, senin yerinde olduğumda ben terk etmiştim.
Merhaba biz tayinim için nikahımızı erken yaptık bu yaza düğünümüz olucak. Ama ben evlenmek istemiyorum sanırım. nişanlım beni çok seviyor ama o kadar çok farklı yönümüz var ki göremiyor bunları. Onunla birlikte bi şeyler yaparken hiç keyif alamıyorum. Aynı konulardan konuşup fikir paylaşamıyoruz. Onunla dışarı çıkıp bi şeyler yapmaktansa arkadaşlarımla plan yaptığımda daha güzel zaman geçiriyorum. Ama o benimleyken çok mutlu. Tartışmıyoruz bu benim yapımdan kaynaklı tabi. Hayatta manevi yönünden çok maddi şeylere önem vermesi benim çok zoruma gidiyo 1 senedir bu konuda uyarıyorum onu. düğünümz olucak yuva değilde şirket kuruyomuş gibi hissediyorum. En son çok şiddetli bi tartışma yaşadık ben ayrılmak istediğimi söyledim ağladı yalvardı kendimi düzelticem diye ama ben kimsenin karakterinin değişmeyeceğini biliyorum. Ailem hiç istememişti başta onların ailesi bizim gibi değil anlaşamazın diye. Dedikleri oluyo da. Düğünüm olmadan yuvam kurulmadan yol yakınken vazgeçmeli miyim acaba. İçim çok sıkılıyo. Beni tutan tek şey bana olan sevgisi. Ama bi yandanda onunla hayat görüşlerimizin çok farklı olduğunu görünce ilerde çok daha soru yaşamaktan koruyorum. Ama onu sevemiyorum konuştukları yaptıkları hareketleri hep mantıksız ve sacma geliyo bana. Birileriyle dertleşmeye ihtiyacım var(
pişmanlık yaşadın mı peki hiç?
İnat değil ama acele karar verdiğimi düşünüyorum. gerçekten çok boşukta olduum bi dönemde tanıştım onunla ve ilgisi çok hoşuma gitti. bundan etkilenip kararımda acele ettim sanırım .Üzücü bir durum. Evlilik işi yazgı ama sizin düşünce yapınız belli.
İnat evliliği mi yaptınız ? Mazide birisi mi kaldı ?
İyi düşünün iyi karar verin..
Kesinlikle doğru düşünüyorsun canım. zamanının çoğu onunla olacak ve o Zaman içinde sen paylaşımlardan keyif alıp Mutlu olamayacaksan bir ömür kendine bu işkenceyi çektirme derim. Ben yaşamadım çok şükür ama içinde eşine karşı sevgisi olmayanların,paylaşacak şeyi olamayanların evlilikleri eminim ki zehirdir.Ben eşim olacak insanla erseyimi paylaşmak birlikteyken aynı şeylerden keyif alalım eşten önce iyi birer arkadaş olmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum.
Ben eşim olacak insanla erseyimi paylaşmak birlikteyken aynı şeylerden keyif alalım eşten önce iyi birer arkadaş olmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum.
nikahı yapmamız gerekiyodu resmi durumlardan dolayı erken onun ısrarıyla oldu o da. Ayrı yaşıyoruz herkes nişanlı bilir bizi. yaın olacak düğün. evimi yuvamı kurduktan sonra dağılmaktan korkarım. o zaman bu kadar ayrılık düşüncesinde olmam ten ve evliliğimi yürütmeye çalışırken hep yıpranaktan korkarım.Oyun mu bu bi evlilik yapmışsınız nişanlınız falan değil kocanız yani
Bunları göre göre ne diye evlendiniz yazık değil mi ona da
zamanla tanıdım onu ailesini fikirlerini insana başta hersey toz pembe görünüyo. zamanla aileme hak vermeye başladım. başta bunları düşünsem buralara kadar gelmezdi olay zaten. İlgisi sevgisi beni bu kadar zaman taşıyan zaten.Anlamdığım şu nasıl tanıştınız peki?aileniz başdan razı olmadıklarına göre demek ki aile baskısı ve ya görücü usuli ile değil,peki kendiniz tanıştıysanız neden sevmediğiniz bir adamla sevgili olup işi ilerletdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?