benim ailem normal tipik bi karadeniz ailesi biz ok bağlıyızdır ailecek birbirimize. onlar bulgar göçmeni ve annesiyle babası bile sürekli tartışan bi çift. annesi 50 yaşında amaa kendisini 20 snıyo giyim kuşam filan birbirlerinden çok kopuklar bi aile yapıları yok çok fazla. nişanlım onlar gibi değil diyorum onlardan uzak yaşıcaz diyorum ama illaki hep onların aile içindeki kavgalarında ortasında kalıcam.Daha iyi anlamak açısından yazıyorum. Farklıyiz diyorsun. Bunu biraz acar misin örneklerle. Aile yapilariniz nasil mesela ikinizin de.
ailemde istemiyosan yol yakınken vazgeç diyolar. onlarda istemez bu saatten sonra ayrılim ama ne dersen yanındayız diyolar. diyorum ya karşımda seni çok seviyorum sensiz yapamam diye ağlayan bi adam var. ben mi nankörlük yapıyorum diyorum. ama onunla hiç ortak zevklerimiz yok ona güzel zaman geçiriyomuşuz gibi geliyo ancak benim için öyle diil artık.Anneler istemiyorsa gerçekten o işte sıkıntı çıkıyor. İyice düşün taşın maddiyata bu kadar önem veren insanla olmaz.
nikhım geçen sene mayıta oldu zaten memur olduğum için yapmam gerekliydi erkenden. düğün planları bu yazaydı.siz nişanlı değilsiniz ki basbayağı evlisiniz 1 yıl geçmeden anlaşmalı boşanamazsınız kanunen
anladım iyi düşünün o zaman başkaları ne der demeyin ben ne istiyorum diyinnikhım geçen sene mayıta oldu zaten memur olduğum için yapmam gerekliydi erkenden. düğün planları bu yazaydı.
Ben de Trakyaliyim o yüzden bana da çok içli disli aile yapisi ters mesela. Yani istemem öyle surekli akraba cevremde i yüzden nisanliniza o konuda bir sey diyemem. Amaaa annesi babası sürekli tartisiyorsa o sorun. Giyim kusam konusuna gelince, öyle giyinen hanimlar benim hoşuma gidiyorbenim ailem normal tipik bi karadeniz ailesi biz ok bağlıyızdır ailecek birbirimize. onlar bulgar göçmeni ve annesiyle babası bile sürekli tartışan bi çift. annesi 50 yaşında amaa kendisini 20 snıyo giyim kuşam filan birbirlerinden çok kopuklar bi aile yapıları yok çok fazla. nişanlım onlar gibi değil diyorum onlardan uzak yaşıcaz diyorum ama illaki hep onların aile içindeki kavgalarında ortasında kalıcam.
evet tekrar doğu görevim gündeme gelicek o zaman ama şimdiki yerime yakın bi yerlerde de yapabilirim onu düşünmüyorum bile. nişanlım sen nasıl istiyosan herşey öyle olucak bundan sonra diyo yalvarıyo sürekli. sırf bu yüzdende devam edersem ilerde ona sevgi gösteremicem ondan korkuyorum.Anlaşılan içine sinmemiş sevememişsin. Bir de çok ayrı kültürler söz konusu her şey göze batar artık sevemeyince. Bence de ev bark kurmadan ilerde olacağına şimdiden ayrılın o zaman. O da zamanla soğur eğer böyle giderse sevmeye devam edemez. Yalnız tayin için nikah oldu diyorsun boşanırsan eski yerine verirler diye biliyorum. Bir de tayin için nikah yaptı soruşturması olabilir. Bunları bir araştırın ve hazırlıklı olun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?