Ayrılmalı mıyım ? :(

dontknow

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
21
4
86
Merhaba biz tayinim için nikahımızı erken yaptık bu yaza düğünümüz olucak. Ama ben evlenmek istemiyorum sanırım. nişanlım beni çok seviyor ama o kadar çok farklı yönümüz var ki göremiyor bunları. Onunla birlikte bi şeyler yaparken hiç keyif alamıyorum. Aynı konulardan konuşup fikir paylaşamıyoruz. Onunla dışarı çıkıp bi şeyler yapmaktansa arkadaşlarımla plan yaptığımda daha güzel zaman geçiriyorum. Ama o benimleyken çok mutlu. Tartışmıyoruz bu benim yapımdan kaynaklı tabi. Hayatta manevi yönünden çok maddi şeylere önem vermesi benim çok zoruma gidiyo 1 senedir bu konuda uyarıyorum onu. düğünümz olucak yuva değilde şirket kuruyomuş gibi hissediyorum. En son çok şiddetli bi tartışma yaşadık ben ayrılmak istediğimi söyledim ağladı yalvardı kendimi düzelticem diye ama ben kimsenin karakterinin değişmeyeceğini biliyorum. Ailem hiç istememişti başta onların ailesi bizim gibi değil anlaşamazın diye. Dedikleri oluyo da. Düğünüm olmadan yuvam kurulmadan yol yakınken vazgeçmeli miyim acaba. İçim çok sıkılıyo. Beni tutan tek şey bana olan sevgisi. Ama bi yandanda onunla hayat görüşlerimizin çok farklı olduğunu görünce ilerde çok daha soru yaşamaktan koruyorum. Ama onu sevemiyorum konuştukları yaptıkları hareketleri hep mantıksız ve sacma geliyo bana. Birileriyle dertleşmeye ihtiyacım var (

Yani her şeyin farkındasınız ama nikah yapmışsınız Eşiniz de haksız mı bilemiyorum ama sizi daha fazla haksız buldum Sadece kendimizi düşünmeyelim adam odun bile olsa yazık değil mi Baştan reddetseydiniz şimdi annem şöyle dedi nişanlım maddiyata önem veriyor demek bana çok anlamsız geldi açıkçası

Sevemiyorum diyorsunuz bunkadar ilerlemesine neden izin verdiniz peki bişeyler paylaşılmıyorsa,senin ona karşı sevgin yoksa bu kadar uzamasına şaşırdım düğününüz yaza ve yanlış okumadıysam da şuan resmiyette evlisiniz bilemedim daha erken karar verilmeliydi sanki buna

Yillarini verip bosanmaktansa simdi vazgecmek en guzeli ... yoksa cok aci cekersin ...
ama soylede bir durum var onun seni cok sevdigine emin oldugundan bu kadar rahat ondan sikiliyor ve ayrilmayi dusunuyor olabilirsin ...
ve sunu bilir sunu soylerim :
SEN TABIKI SEVICEKSIN AMA KARSINDAKI DAHA COK SEVICEK ... her zaman daha cok sevilen mutlu olur ...
olc tart karar senin ama kimsede dort dortluk deildir .

Daha iyi anlamak açısından yazıyorum. Farklıyiz diyorsun. Bunu biraz acar misin örneklerle. Aile yapilariniz nasil mesela ikinizin de.

Hic uzatma evlenince keyif mi alacaksin sanmam.sevmiyosun nasil olacak sanada yazik onada.ayrilin.

Anneler istemiyorsa gerçekten o işte sıkıntı çıkıyor. İyice düşün taşın maddiyata bu kadar önem veren insanla olmaz.

Daha iyi anlamak açısından yazıyorum. Farklıyiz diyorsun. Bunu biraz acar misin örneklerle. Aile yapilariniz nasil mesela ikinizin de.
benim ailem normal tipik bi karadeniz ailesi biz ok bağlıyızdır ailecek birbirimize. onlar bulgar göçmeni ve annesiyle babası bile sürekli tartışan bi çift. annesi 50 yaşında amaa kendisini 20 snıyo giyim kuşam filan birbirlerinden çok kopuklar bi aile yapıları yok çok fazla. nişanlım onlar gibi değil diyorum onlardan uzak yaşıcaz diyorum ama illaki hep onların aile içindeki kavgalarında ortasında kalıcam.

Anneler istemiyorsa gerçekten o işte sıkıntı çıkıyor. İyice düşün taşın maddiyata bu kadar önem veren insanla olmaz.
ailemde istemiyosan yol yakınken vazgeç diyolar. onlarda istemez bu saatten sonra ayrılim ama ne dersen yanındayız diyolar. diyorum ya karşımda seni çok seviyorum sensiz yapamam diye ağlayan bi adam var. ben mi nankörlük yapıyorum diyorum. ama onunla hiç ortak zevklerimiz yok ona güzel zaman geçiriyomuşuz gibi geliyo ancak benim için öyle diil artık.

siz nişanlı değilsiniz ki basbayağı evlisiniz 1 yıl geçmeden anlaşmalı boşanamazsınız kanunen
nikhım geçen sene mayıta oldu zaten memur olduğum için yapmam gerekliydi erkenden. düğün planları bu yazaydı.

Anlaşılan içine sinmemiş sevememişsin. Bir de çok ayrı kültürler söz konusu her şey göze batar artık sevemeyince. Bence de ev bark kurmadan ilerde olacağına şimdiden ayrılın o zaman. O da zamanla soğur eğer böyle giderse sevmeye devam edemez. Yalnız tayin için nikah oldu diyorsun boşanırsan eski yerine verirler diye biliyorum. Bir de tayin için nikah yaptı soruşturması olabilir. Bunları bir araştırın ve hazırlıklı olun derim.

Ben de Trakyaliyim o yüzden bana da çok içli disli aile yapisi ters mesela. Yani istemem öyle surekli akraba cevremde i yüzden nisanliniza o konuda bir sey diyemem. Amaaa annesi babası sürekli tartisiyorsa o sorun. Giyim kusam konusuna gelince, öyle giyinen hanimlar benim hoşuma gidiyor Diğer türlüsü ters mesela bana da. ;-) Sevmiyorsaniz işiniz zor. Kültür farkliligi çok etkiler diye düşünüyorum.

evet tekrar doğu görevim gündeme gelicek o zaman ama şimdiki yerime yakın bi yerlerde de yapabilirim onu düşünmüyorum bile. nişanlım sen nasıl istiyosan herşey öyle olucak bundan sonra diyo yalvarıyo sürekli. sırf bu yüzdende devam edersem ilerde ona sevgi gösteremicem ondan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…