meraba bayanlar.. benim erkek arkadaşımla 1,5 yıldır beraberliğim var onu çok seviyorum oda beni. ama son zamanlarda biraz değiştiğini farkettim. ilk sıralardaki gibi davranmıyor. ilk sıralar çok iyidi çok ilgileniyordu benimle. bende fazla ilgilenmiordum fazla sevmiordum. yani beni ihmal etse bile bozulmazdım.. ama zaman geçtikçe dahada çok bağlandım şuan çok seviorm oda beni seviyor biliorm. ama aşık mı değilmi karar veremiorm. çünkü ilk zamanlara göre değişti.. o heyecan kalmadı yani. ilgilenior ama ben daha çok ilgi bekliorm. belki ona göre çok küçük olan bi sorun beni üzüyor. tamam özür diliyor ama ben etkileniyorum. az önce biraz tartıştık yine konu açıldı eski haline göre değiştin filan dedim. beni üzüyorsun bazen dedim bazende kırıcı konuşuyor sinirleniyor ((ama asla bana küfür etmez). bazen tartıştıgımzda ayrıl o zaman filan diyor ama ciddi değil lafta. az öncede telefonunu kapatmış bende sinirlendim. al işte ayrılıyorum senden benle konuşma filan dedim. değerimi bilmiyosun dedim... sizce yaptıgım yanlış mı ?? arada böle konuşmalar oluyor ondan ayrılamiycagmı tahmin ediyor böle korkutarak yanlış mı yapıyorum ?? yada gerçekten böle yaparak bi süre ara mı vermeliyim.?