- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ayrılık tanda bahsetmiyor bilmiyorum bu gidişle ayrılırım gibi geliyorAyrıl bence de. Kafalar pek uyuşmuyor belli ki. Zorlamanın alemi yok.
Ayrılık tanda bahsetmiyor bilmiyorum bu gidişle ayrılırım gibi geliyor
Bende öyle diyorum zaten ama Bana söylediği şey ben tek daha mutluyum destek olmana gerek yok diyorŞaka yapıyorsunuz değil mi
ayrılık falan
1 hafta olmuş sadece, hep böyle biri olsa neyse diyeceğim ama başını bıkbıklamak yerine biraz rahat bırakın
belki bir derdi, sıkıntısı var
konuşmak istersen buradayım deyin bırakın, bir yerde gelir açılır, ama üstüne giderseniz daha da kaçar
Bende öyle diyorum zaten ama Bana söylediği şey ben tek daha mutluyum destek olmana gerek yok diyor
HaklısınızBırak tek kalsın o Zaman. Kendini üzdüğüne değmez.
Evet hatta bir hafta bile olmadı dört gündür BÖyle ama dediğim gibi öncesinde de de öyle aşırı ilgili değildi orta halliydi ama ben istiyorum ki sürekli arasın sorsun mesajlar ATsn ama yokBuraya niye soruyorsun
Burada hiç ayrılma denilen konu gördün mu
Buradakilere göre hiç iniş çıkış olamaz. Hep kapımızin önünde olmalılar yoksa sevmiyorlar bir de kesin başka biri var
1 haftadır böyle diye mi ayrılık düşünüyorsun gerçekten ?
Desteğimi de istemiyor bana acımanı istemiyorum diyor ı şekilde ilgi gösterme diyor ben daha ne yapabilirim kaldıramıyorumAma şuan farklı ve karışık illerden birine tayini çıkmış diyorsunuz psikolojisinin normal olmasını beklemek hata olur hayati değişebilir resmen siz gerçekten sevip değer vermiyorsanız ayrılın ama tam tersiyse destek olun sürekli ilgi beklenmez ki onunda bi hayati var hayat bizlerden ibaret değil ki erkekler için işte böyle davrandığımız için bizden soğuyup gösterdikleri ilgiyi de bırakıyorlar
Bir süre mesaj dahi atmayın bekleyin er geç size bir şey söyleyecektir belki de o bitirecektir ben bekleyin derim sonrasında pişman olmamak için ama tahammül sınırlarımı aştı derseniz ayrılın önünüze bakınDesteğimi de istemiyor bana acımanı istemiyorum diyor ı şekilde ilgi gösterme diyor ben daha ne yapabilirim kaldıramıyorum
Keşke Zaman'ında ayrılsaydım kaç kez sordum istemiyorsan ayrılalım diyr şuan belki farklı bir konumdaydım çok üzgünüm kendi adımaBir süre mesaj dahi atmayın bekleyin er geç size bir şey söyleyecektir belki de o bitirecektir ben bekleyin derim sonrasında pişman olmamak için ama tahammül sınırlarımı aştı derseniz ayrılın önünüze bakın
Buraya niye soruyorsun
Burada hiç ayrılma denilen konu gördün mu
Buradakilere göre hiç iniş çıkış olamaz. Hep kapımızin önünde olmalılar yoksa sevmiyorlar bir de kesin başka biri var
1 haftadır böyle diye mi ayrılık düşünüyorsun gerçekten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?