Ayrılmalımıyım ?

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
çok bunaldım artık bir haftadır böyle ben mesaj atarsam atıyor trip atınca hep ben mi atacağım sende at diyor konuşmak istemiyor gibi ilgilenmiyor öncesinde de çok ilgili değil di ama son günlerde hiç ilgilenmez oldu stresten böyleyim diyor senle alakası yok diyor bunaltma beni diyor İnsanın sevdiği insanla muhabbet etmek istemesi kötü birşey mi bıktım artık dayanamıyorum kendimi istenmeyen varlık gibi hissediyorum şu saat oldu bir tek mesajı yok dayanamıyorum salaklığıma üzülüyorum Zaman'ında birisi vardı sürekli arar sorar mesaj atar buluşmak isterdi her dediğimi yapmak için can atardı bu öküz için kabul etmemiştim şimdi onunla olsaydım Mutlu olurdum ne yapayım ayrılayım mı

Şaka yapıyorsunuz değil mi

ayrılık falan

1 hafta olmuş sadece, hep böyle biri olsa neyse diyeceğim ama başını bıkbıklamak yerine biraz rahat bırakın

belki bir derdi, sıkıntısı var

konuşmak istersen buradayım deyin bırakın, bir yerde gelir açılır, ama üstüne giderseniz daha da kaçar

Ya şöyle birşey var bu kişi mesleği asker tayini çıktı Doğu'ya gidecek onun etkisi olamaz mi biraz da şimdi ayrılırsam Doğu ya gideceğim diye benden ayrıldın diye düşünmez mi

Bende öyle diyorum zaten ama Bana söylediği şey ben tek daha mutluyum destek olmana gerek yok diyor

Buraya niye soruyorsun
Burada hiç ayrılma denilen konu gördün mu
Buradakilere göre hiç iniş çıkış olamaz. Hep kapımızin önünde olmalılar yoksa sevmiyorlar bir de kesin başka biri var
1 haftadır böyle diye mi ayrılık düşünüyorsun gerçekten ?

Çekemiyorum artık psikolojisi hiç iyi değil seviyorum katlanırım diyordum ama hiç gerek yok gibi görünüyor düzenli bir hayatım işim arkadaşlarım var ondan ilgi beklemek yerine ayrılmam benim için daha iyi gibi

Evet hatta bir hafta bile olmadı dört gündür BÖyle ama dediğim gibi öncesinde de de öyle aşırı ilgili değildi orta halliydi ama ben istiyorum ki sürekli arasın sorsun mesajlar ATsn ama yok

Ama şuan farklı ve karışık illerden birine tayini çıkmış diyorsunuz psikolojisinin normal olmasını beklemek hata olur hayati değişebilir resmen siz gerçekten sevip değer vermiyorsanız ayrılın ama tam tersiyse destek olun sürekli ilgi beklenmez ki onunda bi hayati var hayat bizlerden ibaret değil ki erkekler için işte böyle davrandığımız için bizden soğuyup gösterdikleri ilgiyi de bırakıyorlar

Desteğimi de istemiyor bana acımanı istemiyorum diyor ı şekilde ilgi gösterme diyor ben daha ne yapabilirim kaldıramıyorum

Desteğimi de istemiyor bana acımanı istemiyorum diyor ı şekilde ilgi gösterme diyor ben daha ne yapabilirim kaldıramıyorum
Bir süre mesaj dahi atmayın bekleyin er geç size bir şey söyleyecektir belki de o bitirecektir ben bekleyin derim sonrasında pişman olmamak için ama tahammül sınırlarımı aştı derseniz ayrılın önünüze bakın

Keşke Zaman'ında ayrılsaydım kaç kez sordum istemiyorsan ayrılalım diyr şuan belki farklı bir konumdaydım çok üzgünüm kendi adıma

Burada kimse kimseyi ayırma heveslisi değil. Sıradan bir iniş çıkış için kimse buraya başlık açıp akıl sormaz. Kafalar uyuşmuyorsa niye çeksin ki. Evli değil bir şey değil. Karşısına daha uyumlu olacağı insanlar çıkabilecekken zorla tek taraflı ilişki sürdürmenin ne anlamı var. Ayrılma gerektiren bir durumsa tabi ki ayrıl diyecek insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…