Ayrılmalımıyım ?

Buraya üye olurken psikolojik taramadan geçip sonuçları size mi veriyorlar nereden biliyorsunuz kimsenin meraklı olmadığını ? Ayrıca sıradan iniş çıkış için kimse konu açmaz ne demek ya ? Evimde böcek var diye bile konu açılabilir. Eski üyeliğimde gayet sıradan şeyler için konu açardım

Bana niye versinler ki öyle bir sonucu. Siz genelleme yapıp herkesin önüne gelene ayrıl dediğini söylüyorsunuz. Size böyle bi bilgi geldi mi ki böyle bir yargıya varıyorsunuz. konu başlığından ve konu sahibinin anlattıklarından durumun sıradan bir durum olmadığı gayet anlaşılıyor. Burada gayet aklı selim tavsiyeler veriliyor insanları karalamayın.

Hanımlar aranızda tartışmayı bırakırmısınız evet burda ikinizde haklısınız :) benim konum da şuan ciddi bir konu bana odaklanın biraz

Sadece bi hafta için kendini gaza getirme bence tatlım. Eğer seviyosan sende üstüne gitme ama bi süre bekle belki işiyle ilgilidir derdi
Yada ayrilmakmi istiyosun diye ona sor bu istegini hissediyosan. Ama sen ayrılmak istiyorum deme bence başka şeye uzuluyosa daha çok uzaklasir

Senle alakası yok diyor ayrılmaktanda bahsetmiyor ama ben her şekilde bulunduğum her durumda ona yakın olmak isterken kendi içinde sıkıntıları olsa bile benden uzaklaşması üzüyor düşündürüyor beni

4 günlük ilgisizlikte çekemem haline geldiyseniz sevmiyorsunuz demek ki
hayat bu daha ne zorluklar var
bir insanla ömrü paylaşmak bunu gerektiriyor
her gün, her hafta ilgili olmayabilir insanlar
bazen insanın kafası öyle doludur, hayat öyle yoğun gider ki nefes almaya vakti olmaz
kaç yaşındasınız merak ettim

bu söylediğin çok olgunca değil farkındasınız ama değil mi
çünkü hep yakın olayım, benle ilgilensin, mesaj atsın istiyorum falan...
bilmiyorum, yani birlikteliğin amacı bu değil
kimse kimseyi sürekli hoşnut etmek zorunda değğil ki :/

Yaşımı sormuşsunuz 24 karşı taraf 30 hoşnut etmesin mutluluktan havalara uçmayım ama soğukta davranmasın kendinden uzaklaştırmaya çalışır gibi

zamanında birisi vardı sürekli arar sorar mesaj atar buluşmak isterdi her dediğimi yapmak için can atardı bu öküz için kabul etmemiştim şimdi onunla olsaydım Mutlu olurdum ne yapayım ayrılayım mı

Sırf böyle düşündüğünüz için bile ayrılın.

Birine "ayrılma" denmesi için ortada bir emek, karşılıklı vazgeçememe, birkaç çocuk ve onların psikolojisi, sorunsuz giden bir ilişkide minicik bir pürüz gibi durumlar olması lazım (ki o zaman bile dayanılmayacak boyuttaysa çekilmez) ama siz başkasıyla daha mutlu olacağınızın farkındasınız.

Sorunlu ilişki ve boşanmaların en büyük sebebi bu olsa gerek, bu ilgisizlik başkası için tolere edilebilecek bir durum olabilir ama siz böyle mutsuzsunuz, o halde bitmeli, başkası bunun normal olduğunu söylese bile bu sizin için anormal, o nedenle durumu kendi kriterlerinizle değerlendirin, üç kafalı ya da ne bileyim sekiz bacaklı bir adam aramıyorsunuz ki elbette sizin gönlünüze göre biri vardır.

Yani olmazı oldurmaya çalışana kadar o emeği ve tahammülü sizi anlayan ve beklentilerinizi karşılayan birine harcayın.

Teşekkür ediyorum çok güzel yazmış sınız tam duygularımı anlatmışsınız

Bence erkekler sıkıldığında yada bekarlığını özlediğinde böyle tavırlara giriyorlar. Bahane gibi geliyor bana. Bahane olmasa bile eğer bir derdi olduğu için bu haldeyse de kötü. Her derdi olduğunda senden kaçacak mı? Asıl insan derdi varken sevgilisinden gün almak ister...

Aynen bende sizin gibi düşünüyorum o yüzden fikrinizi almak istedim

Mal diyorsun öküz diyorsun
Senin icinde ona karsi sevgi ask var mi once kendine bunu sor

Hangi ile gidecek gorevi kac yil. Sen bu adamla gelecek dusunuyormusun
Evlenirsen mesela doguga sende gidebilecekmisin
Herseyini herkesi birakip onun pesinde o il senin bu il benim dolasabilecekmisin
Bunlari dusun evet mi hayir mi hangisi agir basiyorsa gitmeden bir karar ver

Onun sayesinde oldu herşey ben çok severken uzaklaştırmayı başardı Bingöl'e gidiyor iki yıl bana gel dese giderdim lakin bir anlamı olmaz dı ben herşeye evet. Derdim

Bingolu biliyorum 3 yil yasadim. Simdi Denizlideyim. 10 Yildir bende esimle il il geziyoruz. Bence oturup konusmalisiniz. Karsilikli duygularinizi gozden gecirin. Umarim sevginiz daha agir basar. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ü
Bingolu biliyorum 3 yil yasadim. Simdi Denizlideyim. 10 Yildir bende esimle il il geziyoruz. Bence oturup konusmalisiniz. Karsilikli duygularinizi gozden gecirin. Umarim sevginiz daha agir basar. Hakkinizda hayirlisi olsun.
eşiniz ne iş yapıyor asker ve ya polis mi benim için Bingöllüler ağrı sorun değil şuan evlide değiliz bana fark eden birşey yok ama tayin sebebiyle bana soğuk davranması Oray'a gittiğinde de devam ederse düşüncesi beni ayrılık kararı almaya sevk ediyor

Bende diyorum ki gitmeden bir karar verin. Araya mesafe girince eski ilgi alakayi bekleme zaten. Polis esim.
Kararı verdik zaten önceden Doğu dönüşü. Evlilik olacaktı ama şu durumda bu ilgisizlik likte ben istemem evlilik sizin eşinizde de oldu mu psikolojik değişiklik ilgisizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…