Bitirdim zorda olsa...Eşinin kıymetini bil..Gereken tepkiyi vermiş ama anlayana tabi..Sende eşinde çok görüşmeyin hatta bir süre hiç görüşmeyin ki belki anlarlar ne yaptıklarını..Sabır diliyorum yakınmı oturuyorsunuz birbirinize...
Sağolun kızlar, Yakın oturmuyoruz canım, Aynı şehirdeyiz ama arabayla bile 40-45 dk sürüyor. Gerci kadın balayına bile yetişti, uzak yakın pek anlamıyor. Ama allahtan uzagız yine. tek tesellim bu, akrabalarına onlara daha uzak semtteyiz.
Siz 3 hafta sonra mı el öpmeye gittiniz ? Birde belki sizin aileniz içli dışlı değildir fakat eşinizin aileside maalesef içli dışlıymış iki tarafında birbirine ayak uydurması lazım ,eşiniz şuan ailesinin yanında değil ama yarın aynı şeyleri düşünmeyecek çünkü bir çok eş aynı oluyor ,daha sonra eşinizin size söyleyeceği şey aynen şu ' BENİ AİLEMDEN SEN KOPARDIN '.
Eşiniz aradaki dengeyi kuramamış sanki.
Ayyyyy icime fenalik geldiiii
Lafini ver gitsin ya ugrasmayin anasiyla danasiyla ya huzurunzu kacirmasinlar
Anasi babasi yetmio bide akrabami cikti yavvv
Teşekkür ederim kızlar.
Biz ilk hafta zaten balayına gittik, döndükten sonraki hafta badana tadilat işlerimiz oldu ,epey can sıkıcıydı, yeni taşınmıştık evin bi sürü tadilatı cıktı, eşim çalışıyor,sadece haftasonları izinli, dben uğraştım evin işleriyle, dolayısıyla 3. hafta gittik..
ay çok komik..
tadilat işi varsa var.. sen üstelik ev hanımısın.. haftaiçi işlerini toparla, haftasonu gidin eşinle.. ama yok, el öpmeye 3. hafta gidiliyor.. ondan sonra "vay kaynana suçlu"
yok canım, öyle bir dünya yok.. şahsen senin gibi gelinim olsa, ben de kendimi ii hissetmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?