Ayrılmamızı bekliyorlarmış

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
.................................................................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım eşinin kıymetini bil ve onunla çok mutlu ol. kapını da telefonunu da kapat. bu işin başka yolu yok. bu insanlardan sana hep zarar gelir. benzer şieyler yaşadığım için söylüyorum. çok benzer şeyler. ama benim eşim bu kadar lafları bile edemezdi, seninkine helal olsun diyorum. huzurunu kaçırmalarına da izin verme tatlım, ayrılmanızı bekleyen insandan uzak durun. allah şerrinden korusun valla

Bitirdim zorda olsa...Eşinin kıymetini bil..Gereken tepkiyi vermiş ama anlayana tabi..Sende eşinde çok görüşmeyin hatta bir süre hiç görüşmeyin ki belki anlarlar ne yaptıklarını..Sabır diliyorum yakınmı oturuyorsunuz birbirinize...

Eşin arkanda ya gerisi hikaye...

Siz ilişkinize bakın en güzel zamanları da bunlarla zehir etmeyin

Sağolun kızlar, Yakın oturmuyoruz canım, Aynı şehirdeyiz ama arabayla bile 40-45 dk sürüyor. Gerci kadın balayına bile yetişti, uzak yakın pek anlamıyor. Ama allahtan uzagız yine. tek tesellim bu, akrabalarına onlara daha uzak semtteyiz.

Aman iyi bari en azından kafasına estikçe kalkıp gelemez..Zaten bu erkekler evlendiğinde kıymete biniyor nedense..Çok düşünmemeye çalış takılma fazla arkadaşların da dediği gibi evliliğinizin tadını çıkarın en güzel zamanlarınız şimdi.

anlamıyorum ya bu kaynanaların derdi ne? ayrılınca ne olcakmış. oğullarının turşusunu mu kurcaklar acaba? insan oğlum mutlu olsun diye uğraşır, bunlar nelerle uğraşıyo. Allah ıslah etsin böyle insanları

Bazen bile bile lades diyoruz.Eşini seviyorsan ki sevgini sonuna kadar hakediyor bence;evliliğine dört elle sarıl derim.Nasıl mutlu oluyorsan ööle davran.
Hayat senin,Koca senin,Evlilik senin..EE daha ne:)

canım sana eşinle mutluluklar dilerim. eğer eşin bilmeseydi annesindeki potansiyeli, sana durma, ayrıl derdim; ama eşinle mutlusun ve biraz daha gayret ederseniz mesafeli olmaya, mutlu olacağınıza inanıyorum ben ve umarım da düşündüğümüz gibi olur. hayırlısı olsun hakkınızda.

Siz 3 hafta sonra mı el öpmeye gittiniz ? Birde belki sizin aileniz içli dışlı değildir fakat eşinizin aileside maalesef içli dışlıymış iki tarafında birbirine ayak uydurması lazım ,eşiniz şuan ailesinin yanında değil ama yarın aynı şeyleri düşünmeyecek çünkü bir çok eş aynı oluyor ,daha sonra eşinizin size söyleyeceği şey aynen şu ' BENİ AİLEMDEN SEN KOPARDIN '.

Eşiniz aradaki dengeyi kuramamış sanki.

Ayyyyy icime fenalik geldiiii
Lafini ver gitsin ya ugrasmayin anasiyla danasiyla ya huzurunzu kacirmasinlar
Anasi babasi yetmio bide akrabami cikti yavvv

Teşekkür ederim kızlar.

Biz ilk hafta zaten balayına gittik, döndükten sonraki hafta badana tadilat işlerimiz oldu ,epey can sıkıcıydı, yeni taşınmıştık evin bi sürü tadilatı cıktı, eşim çalışıyor,sadece haftasonları izinli, ben uğraştım evin işleriyle, dolayısıyla 3. hafta gittik.

Ailesi çok aşırı bir aile. Çok aşırı düşkünlükleri var. İstekleri bitecek gibi değil. Ben allahıma sen onların istekleriyle beklentileriyle baş et diyorum hatta, Herşeyi aşırısı gerçekten zararmış. Dengeyi annesi ve babası tutturamadı.Oğlu evden gidince ağlamalarından ortalıgı ayaga kaldırmasından belliydi.

Ben eşime görüş diyorum, ailesiyle görüşecek kendisi zaten. Eğerki böyle bilaf ederse de bi dk durmam dedim zaten kendisine. Konuştum bu konuyuda.

bu konuyu okurken bayılıyodum bi anda
fenalık geldi kadının yaptıklarından
oldu olacak gerdeğede başınızda gireydi bari tarif ederdi (valla kusuruma bakmayın ama haketti yani)
bu kadar mıç mıç olunmazki canım sık boğaz etmeler aramalar....
ayıp denen bişey var kayınvalidenizin haberi yok heralde
allah yardımcınız olsun valla ne diyim

Ayyyyy icime fenalik geldiiii
Lafini ver gitsin ya ugrasmayin anasiyla danasiyla ya huzurunzu kacirmasinlar
Anasi babasi yetmio bide akrabami cikti yavvv

evet cnm, el öpmeye gittiğimde tüm akrabaları gezmekle yükümlüyüm hatta,toplu el öpme senfonisi, ama yine yaranamazsın. yinede ben kendi istegimle gittim amcalarına, dedesine, aynı binadalar diye, anneannesine ve dayısınada gittim hatta , ama gitmezsem onuda laf ederlerdi çünkü. Mecburmuyum amcalara gitmeye, ben ana babasından yükümlü değilmiyim. Öptük elinizi görüştük, yine yaranamadık bi yere ugramamız lazım deyince laf ettiler. .Özgürlük yok, sadece saygı hürmet edecekler beklentisi.

bi de hangi birine yeteyim, birine gitsem öbürü bana gelmedi diyecek, yada annesi e teyzenede gitseydiniz diyebiliyor. Bitmezki bitirememki. O zaman öbürünede gitmemem lazım değilmi. O yuzden sadece bayramdan bayrama gitme kararı aldım,çok düşündüm. Annemle konuştum oda aynı şekilde dedi.
Bu saygısızlık çekilecek gibi değil maalesef cok can sıkıcı

ay çok komik..

tadilat işi varsa var.. sen üstelik ev hanımısın.. haftaiçi işlerini toparla, haftasonu gidin eşinle.. ama yok, el öpmeye 3. hafta gidiliyor.. ondan sonra "vay kaynana suçlu"

yok canım, öyle bir dünya yok.. şahsen senin gibi gelinim olsa, ben de kendimi ii hissetmem..

Allah yardımcın olsun.
çok zor bir aile,zor insanlar.

emin ol k.validen ve tüm akrabalar her an peşinizde olup,yakanızı bırakmayacaklar.

eşin çok yerinde davranıyor,ama onu da pes ettirmeseler.

senin yapacağın,iyi ya da kötü onlardan hiç konuşmamak.

yani yok saymalısınız.

bundan sonraki tepkilere de eşin karşılığını verir.

inşaALLAH onlara rağmen çoook mutlu olursunuz.

bunca mücadeleden sonra beraber olmanızdan daha kıymetli hiç bir şey yok.

birbirinizin hep kıymetini bilin.

Haftasonu bitmediki işimiz. 2. haftasonu devam etti, tadilatlarımız. Hafta içine anca bitti,Tadilatları ben yapmıyorum ustalar yapıyor .Zaten moral bozuklugu yorgunluk vardı, neyse çeken bilir. Allah başınıza vermesin. Yeni evlenip tüm eşyaları toparlamak, evin tavanlarının çatlaması, kapıların arızaları, duvarların su alması sıfır ev hiç kolay değildi. Bir sürü aksilik oldu((( Ustaların hız ayarı yok ki ayarlayayım, dolayısıyla haftasonuna kaldı onlara gitmemiz. Bu kadar komik oldugunu hiç düşünmüyorum.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…