Kiz, sen daha kaynanaylami ugrasiyon.
Arama bosver gezin tozun bu günler geri gelmez. Daha gencsiniz adini cikarin birakin o cadiyi kndi kendini yesin umursama.
Esin hep guzelliklemi konustu? Bagirip cagirsn biraz sesi duyulur belki.
Bu kadar detay yaziyorsunuz ama benim gibi okumayanlar olabilir okuyamayanlar desem daha dogru olur:)
Olagan hayatinizda da detaylarda bogulmus olabilirsiniz
Arkadasin dedigi gibi cikip dolasin gezin bence de...
canım daha önce de bi konuda yazmıştım başımdan geçeni. aynen alıyorum. yalnız olmadığını bil diye.
hoşgeldin canım kayınvalideden çekenler grubuna. nişanlıyken anlamaya başlıyor insan neler yaşayacağını ama evlenirim kocam benim istediğimi yapar değişir zannederek kendimizi kandırıyoruz. örnek: ne zaman halvete gireceğinizi bile etkileyecek kadın. bizzat test edilmiştir. bir no'lu benim cep numaram aranır, yeni evli çiftimiz iş üzerinde olduğundan açamazlar. kayınvalide ısrarla iki no'lu telefonu, oğluşunun telefonunu arar, yine açmazlar. kayınvalide durur mu devam, 3 no'lu ev telefonu aranır. o da açılmaz. sonra dayanamaz tabi, kız tarafının annesinin telefonu aranır,4 no'lu. olmadı babasının da. sonra aile panik olur bunlar öldü heralde diye herkes aramaya başlar. (gerekirse kapıya bile gelirler. kapıyı açmadıkları zaman bile olur yeni evli çiftin. ) telefon sesleri eşliğinde romantik(!) dakikalar geçiren ve annesini arayan erkek adam ne yapar, "duymadık anne alışveriş merkezindeydik der. "anne bizi ısrarla arama yeni evliyiz" diyemez. karısını çıldırtır.
eşinin kıymetini bil tatlım, gerçekten şanslısın
Allah sabır versin canım okudukça sıkıntı geldi çok ağır laflar etmişler bence görüşme derim eşin gitsin gelsin bunun böylesi insana neler yapar güzelim sürekli arıza çıkarmışlar kendileri arızalılarmış baksana sanki kız annesi o oturup ağlamış birde hay Allahım dünya tersine dönüyor galiba....bende nişandan ayrıldım canım benimkilerde aynı seninki gibilerdi ama seninkiler daha da baskıcıbilemiyorum evlenseydim dahadamı baskı yaparlardı acaba?....mesala bizimkileriden örnek vereyim yapacak bir işleri yok elleri boş sürekli aranmak istiyorlar aramadın mı şikayet ediyorlar ailemde onları sürekli arayacak sanki oğlan evi biziz...nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz işinden dolayı izin almakta sıkıntılı sürekli görüşemiyoruz zaten....nişandan sonra onlara gittiğimde gezmeye çıktık ikide bir nerdesiniz şu komşu geldi de gelinimi görmek istiyorlarmış diye haber ediyor gelin diye ,komşuda 2 adım ötede birde, gezimizi yarıda bırakıp döndük bizde içine ediyorlar afedersiniz,aynı şeyi yine yaptılar bu seferde dedeniz yemeğe bekliyor şu saatte gelin diye madem dünden haber verin ki bizde ona göre sabah erken çıkalım gezimize değil mi ?...
bizimkiler birde ikiyüzlüydüler yüzüme karşı biz seni böyle kabul ettik diyorlar arkamdan eksiklerimi nişanlıma sıralıyorlar yok soğukmuşum sıcak davranmıyormuşum ki ilk başta benden neler bekliyorlar ailesini tam tanımıyorum huylarını suylarını bilmediğin bir eve gidiyorsun ve nişanlısın mesafeli olmak normal çekiniyor insan ve kayınpederde sürekli yanımızda aynı evde nasıl rahat olabilirm,nişanlımda bana baskı yapıyor tabiki insanın sabrıda bir yere kadar değil mi canım....onlar ayrı şehirdeler nişanlım izine geldiğinde bir kaçgün onlarda kalırdım her gittiğimde de oturur hayat hikayelerini anlatırlardı ve her seferinde aynı konular ...
ailecek evlerine gittiğimizde mutlaka evlerinde akrabalarından birileri olurdu en son gittiğimizde de kapı komşusunu çağırıyordu gelin diye evde misafir varken misafir çağırıyor ve misafirlerin özel birde,amacı neydi artık bilmiyorum....
hep bir baskı hep bir eksik benimkiler böyleydi istediklerini yaptıramadılar ben onlara karşı hiçbir saygısızlık yapmadığım halde kötü bir sözüm olmadığı halde küçük bir kıvılcımda aramızdaki tartışmaya girerek ayırıverdiler işte alnımada deli damgasınıda vurdular kötü olan biz olduk ne diyeyim Allah onlara benden daha beter deli olan bir gelin versin inşl ,,,
böyle yaparak oğullarınıda soğuttular oda üstüme çok yükleniyordu en azından senin eşin yüklenmiyor sana eşinde ailesinin ağzına baksaydıçok zor olurdu,eşinle iyiysen boşver kapını kapatır rahatına bakarsın görüşmezsin olur biter...benimde teyzem çok çekmiş eniştem askerdeyken çocukta var tabi kaynanası seni boşatır çocuğuda elinden alırım demiş şimdi ne oldu hala evliler.boşver şimdi gençler yaşlanınca sana muhtaç olacaklar
Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşl
Eşin arkanda ya gerisi hikaye...
Siz ilişkinize bakın en güzel zamanları da bunlarla zehir etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?