Allah yardımcın olsun.
çok zor bir aile,zor insanlar.
emin ol k.validen ve tüm akrabalar her an peşinizde olup,yakanızı bırakmayacaklar.
eşin çok yerinde davranıyor,ama onu da pes ettirmeseler.
senin yapacağın,iyi ya da kötü onlardan hiç konuşmamak.
yani yok saymalısınız.
bundan sonraki tepkilere de eşin karşılığını verir.
inşaALLAH onlara rağmen çoook mutlu olursunuz.
bunca mücadeleden sonra beraber olmanızdan daha kıymetli hiç bir şey yok.
birbirinizin hep kıymetini bilin.
ay çok komik..
tadilat işi varsa var.. sen üstelik ev hanımısın.. haftaiçi işlerini toparla, haftasonu gidin eşinle.. ama yok, el öpmeye 3. hafta gidiliyor.. ondan sonra "vay kaynana suçlu"
yok canım, öyle bir dünya yok.. şahsen senin gibi gelinim olsa, ben de kendimi ii hissetmem..
Allah gelinin olucak kıza sabır versin o zaman:97:
İlk gecelerini kayınvalidenin evinde geçirmişler işte ya çarşaf bile vermiş saygısız kadın
Ohh ben olsam değil 3 hafta sonra bir daha o eve adım atmazdım..
Boşver arkadaşım kocanın annesi diye sevmek zorunda değilsin
(hatta şu yaptıklarından sonra saygı göstermek zorunda bile değilsin bence.. Ama işte insan ister istemez saygısızlık yapamıyor hamurunda yoksa..)
canım ilk geceyi kendi evimizde gecirdik, yanlış ifade etmişim sanırım pardon,onların evinde kalmamızı istedi defalarca söyledi ama gitmedik tabiki. Benim evime yollamış kız kardeşlerini akrabalarını düzenlesinler diye düğün günü. Çarşaf koydurtmuş. Annemde varmış koymayın demiş, benim kızım kızar sevmez böyle şeyleri, adettir bizde demişler. Bavullarımızı açmışlar pijamalarımı çıkarmışlar vs vs. O çarşafı görünce şok oldum tabi.
Haklısın canım, mesafeli davrandım saygısızlık yapmadım ama, yinede olmadı olmadı.
Hmm anladım ben orda kaldınız da kendisi size çarşaf verdi sandım
Yine de saygısızlık bence ne bileyim anlamıyorum böyle adetleri
Neyse yine de eşiniz yönünden şanslıymışsınız aranızı hiçbir şekilde bozmayın bence annene gidip gelmezsen bu durum beni rahatsız eder diyin hatta ki ilerde senin yüzünden annemle uzaklaştım diyemesin size:97:
Hmm anladım ben orda kaldınız da kendisi size çarşaf verdi sandım
Yine de saygısızlık bence ne bileyim anlamıyorum böyle adetleri
Neyse yine de eşiniz yönünden şanslıymışsınız aranızı hiçbir şekilde bozmayın bence annene gidip gelmezsen bu durum beni rahatsız eder diyin hatta ki ilerde senin yüzünden annemle uzaklaştım diyemesin size:97:
ay çok komik..
tadilat işi varsa var.. sen üstelik ev hanımısın.. haftaiçi işlerini toparla, haftasonu gidin eşinle.. ama yok, el öpmeye 3. hafta gidiliyor.. ondan sonra "vay kaynana suçlu"
yok canım, öyle bir dünya yok.. şahsen senin gibi gelinim olsa, ben de kendimi ii hissetmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?