Ayrılmamızı bekliyorlarmış

canım ben zaten annesine çok katlandım nişanlılık süreci içinde onca baskısına lafına sözüne ragmen sustum, hep sustum. sabrettim. ama hep daha fazlasını beklediler, takdir edilmedim. eşime zaten bu baskıyı yapan yine ailesi. ilk gün gelmemek olmaz baskısı. ve buna alıştırırsak hiçbişeyin olmadıgı gibi bununda ardı arkası kesilmicek( biliyorum yaşadım.

ben onları iftara çağırırm , bayramdada giderim dedim. 1 ayda 2 kez kabul ettim önümüzdeki ay. onca bana sövüp şikayet eden üzen kıran insanlara karşı.
kaldıramadıgım için öncedenkendimi hazırlamak için şimdiden alıştırıyorum anladınızmı. o derece kötü durumda psikolojim(
ama onun karşılığında beni takdir etmek yerine kurban bayramındada saatlerce oturma teklifinde bulunuyor.yapamayacağımı bildiği halde. Değil 1 yıl 3-5 yılgeçsede bu bende değişecek birşey değil.

kendisi bilir benim sevgimi kaybetmeye başladı. hele de ben senin için şunuyaptım bunu yaptım o napmış ayrıca. bana destek olması ne demekmiş? eşim değilmi o destek olmayacakmıymış , o yaşamamış mı benimyaşadıgımı, tek taraflıymış gibi neden yüzüme vuruyor, olmasaymış ozaman.

eşin 10 numara insan valla.. başkası olsa ailesini savunurdu.. yine o senin yanında durmuş.. bunada şükür.. kaynananda oğlunu kıskanıyo senden :) bazı erkek anneleri paylaşamıyor :) durum bundan ibarett :) sen gelmeden önce ilgi hep ondaydı sen gelince ondan sana kaydı ilgisi eşinin tabi kaldıramadı :) türlü oyunlara kalkıştı onuda beceremedi esas golü kendisi yedii :) hiç üzülmee senn eşinle mutlu olmaya bak :)

kimseye güvenmicem güvenmeyin,

bana duygu sömürüsü yapıyor
benim için ölürmüş herşeye katlanırmış bende katlanabilirmişim.Ben yapmıyormuşum.
o benim için herşeyi yapmışmış.söylemek yüzüme vurmak için yapmış demekki
Ben ölüyordum asıl bunalımdan.
en kötüsü ailesine saygı göstertebilirmiş, baskı yapabilirmiş, bilmemnee vs vs

lutufmu etti yani.
Bu çok ağrıma gitti.
ben zaten saygı gösteriyordum. onca şeyden sonra aramak gelmicek tabi içimden gelmedi.

İyide o zaman niye söylemedin bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynılarını yaşadım bızdede eş dost yok bağ var daha dünür geldiğinde bağa göcmemi istedıgını söylemişti... balayında aramalar nişandaki sorunlar hepsi aynı tek fark benimkiler ayrılırım diye korktu sonunda bi nebze bıraktı. eşimle çok yıprandık öle hassaslastıkki şimdi anneni çok seviyorum desem hemen köpürür neden sevmıyosun şöle böyle... cok önyargı biriktirdik tetikte gibiyiz şimdide doldurmayın birbirinizi. hatta eşine iyice şirinlikler yap kendine sımsıkı bağla Allah ayırmasın dahada inatla sarıl eşine

eşimede artık hakettiği gibi davranıcam.
onada çok fazla değer verdim hep
ailesine hiç ses çıkaramadı ettikleri lafları vs vs gördüğünde. ben üzüldüğümde biraz bişeyler söyledi konuştu evet benim zorlamalarımla. bazen de kendisi sağolsun.ama pek işe yaradığı söylenemez. Karşı taraf başka yol buldu hep.
ama bugun ben önmüzdeki ay 2 kez görmeyi kabul etmişken, benden diğer bayram için yapamayacağım şeyi de yüz bulup istemesine anlamveremedim.
sonra bazı laflarına, yüzüme vurur gibi, ben sana destek oldum ama ben sana şunu şunu yaptım, ben senin için herşeyi yaparım sen yapmıyorsun hep şart koşuyosun gibi bir şekilde yaklaştı. Bu durumla ilgisi yokki onun için herşeyi yapıp yapmamamın. Bu durumlarla nasıl eş koşar aşkı sevgiyi.
Bende onun için herşeyi yaptım başka bir şehre geldim ailemi bıraktım,Nişanlıyken ailesine katlandım, kendiside gördü, şahit oldu,evlendikten sonrada psikolojim iyice bozuldu ben kendime zarar verdim, bunları ben kim için yaşamak zorunda kaldım. o bütün gün çalışıyor, bazen mesailere kalıyor ben onu bekliyorum, burada hiçbir bağım yok.
İstedigini kabul de ettim 2 ayda olsa giderim dedim istemiyorda olsam onun için. Ama yine bana gelenek görenekle yaklaştı.1. gün kurban bayramında gitmek için duygu sömürüsü yaptı , defalarca konuşmamıza ragmen bu konuları.
Ben sanki zaman geçince herşeyi unutup daha rahat davranırım daha çok yüzlerini görmeye tahammul gösterebilirim fikrine alıştırmış kendini.Onu anladım.

Onunla artık iyi olma bir kaygımda yok. Aşkımı ve sevgimi, annesine ailesine kurban bayramında 1. gün gitmemle ölçüyorsa ,artık kendisi bilir. Sevmiyor saysın o zaman beni. Sadece kendi hayatıma bakacagım artık.

kızlar eşim özür diledi benden ağladı üzüldü.
konuştuk, düzeldi mevzu. kurban bayramında 2. gün gideriz dedi.
Bir iftara gelirler, bide ramazan bayramında gideceğim.
Eşime sen özlediğindede gidebilirsin dedim ama korkuyorum büyü falan yapar diye eşime Ben yalnız gitmem zaten seninle beraber 2 ayda bir gideriz dedi.

Ama ben 2 ayda bir gitmek bile istemiyorum aslında biliyorsunuzBen gitmesem o yalnız gitse keşke o 2 ayda bir bazen . Hiç istemiyorum aslında bayramlar dışında ama yalnız bırakmakta istemiyorum, eşime Büyü falan yaparmıki o kadarına artık bi kez daha cesaret edebilirmi bilmiyorum. Bana yapmıştı ama oğluna cesaret edebilirmi ki

bir de ben o kadının adamın yüzünü nasıl görücem of tahammul edemiyorum,
annem dışardan bir misafir geldi kabul et, eşinin ailesi değil de dışardan uzaktan bir misafir olarak kabul et diyor. sıkılma bunalma, sakin ol, gelip gidecekler zaten diyor.
kızlar ben çok geriliyorum psikolojik olarak, benim hakkımda kayınpederin söylediklerini,beni şikayet eden bazı laflarını daha sonra öğrendim, O kadar detaylı , bilmeden önce gitmiiştim gecen ay eşimin ailesine. Nasıl yüzüme bakıyormuş kayınpeder kaynana anlamadım

Nasıl tahammul edicem bilmiyorum kızlar.
Ne kadar zormuş

canım sürekli bunları düşünerek üzme kendini koyver gitsinnn... bak sen bu stresle kafa karışıklığıyla görmüyosun belki ama eşin sana gerçekten değer veriyo belli ki bi çok erkeğin yapmayacağı bişi yapmış kıymetini bil sen eşinle iyi misin ona bak gerisi teferruat... anneciğin doğru söylemiş bak bir dene anne sözü dinlemek lazım ben buna yüzde yüz kanaat getirdim yaşananlardan sonra... mutluluğunu bozmalarına izin vermeeeee!!! eşinin sana düşkünlüğünü görsünler onlar kıskansınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…