sen birbirine tutkun,birbirine bağlı,beraber vakit geçirmeyi seven bir ailenin oğluyla evlenmişsin,üstelik bunu sonradan değil nişanlıyken öğrenmişsin.evlenince onlardan kopacağını düşünmen çok yanlış.başta bak hep sana destek olmuş yanında olmuş ama sen ailesi hakkında sürekli dırdır ettikçe kendinden uzaklaştırıyorsun.bak 112 gün sonrası için resti çekmiş bile.eminim başka şeyler içinde çekmeye başlayacak sen böyle devam edersenüstelik sana demiş ben yalnız giderim diye.ben nerdeysem sende ordasın diyebilirdide
alllaha havale ettim hepsini(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
nişanlıykenanneme sölemiştim gece kalkıp evlenmemeliyimyapamam ben bunlarla demiştim(((((((((((((((((((((((((((((((((
şimdi annemde istemiyor yüzüme kapattıtelefonu, evlenmicektin madem niye gittingeldin diyor(((((((((
kandırdı beni yapmıcam dedi, senin yetişme tarzın farklı ben bunu kabulediyorum dedi(((((((((((((((((((((
şimdi gelmiş bana lutfetmiş gibi yaptıklarını sıraladı((((((((((((((((((((((((
allahındanbulsun oda. başka bişey demiyorum hep ağladım üzüldüm nefret ettim((((((((((((((((((((((((((((((((
öldürücemkendimide istemiyorum böyle yaşamayı istemiyorum
baştan verdiği sözleri tutmucaktı ne istedi benden ne istedi((((((((((((((((((((
alllaha havale ettim hepsini(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
nişanlıykenanneme sölemiştim gece kalkıp evlenmemeliyimyapamam ben bunlarla demiştim(((((((((((((((((((((((((((((((((
şimdi annemde istemiyor yüzüme kapattıtelefonu, evlenmicektin madem niye gittingeldin diyor(((((((((
kandırdı beni yapmıcam dedi, senin yetişme tarzın farklı ben bunu kabulediyorum dedi(((((((((((((((((((((
şimdi gelmiş bana lutfetmiş gibi yaptıklarını sıraladı((((((((((((((((((((((((
allahındanbulsun oda. başka bişey demiyorum hep ağladım üzüldüm nefret ettim((((((((((((((((((((((((((((((((
öldürücemkendimide istemiyorum böyle yaşamayı istemiyorum
baştan verdiği sözleri tutmucaktı ne istedi benden ne istedi((((((((((((((((((((
kızlar ben yakında kayınvalde nasıl sevilir ya da sevmeye çalışır başlıklı konu açacağım o kadar uzmanlaştım
asıl bayram 1. günmüş onlar için. katlanmalıymışım yılda birde olsa vs. iyide ben bundan taviz verirsem bu defa öbürlerininde devamı gelirki ayrıca yapamıyorum kızlar yapamıyorum o kadınla saatlerce oturamam o kayınpederlede. o zaman demezmi her ay gidelim, her ay gitsem demezmi beni sevmiyormusun 2 kez gidelim.
aynen hiçbişeyde takdir edilmedim, misafirleri çağırırdı, yanlarında oturdum iyi, bi kez oturmadım kötüyüm.
bi kez istedigi akrabasına gitmedimkötüyüm gitmediniz oldum.
gittik oturduk, işimiz var dedik işimizmi olurmu olmamalıymış oraya gitmişsek orda oturmalıymışız
Aynen bu da annesinin oğlu, önceden 2 ayda bir gitmeme bile şükretmesi gerekiyordu, oların onca laflarına ragmen gecen ay gittim. iftara cagırırım dedim. bayrama giderim dedim. herhalde baktı olmaya başladı. Kurbanda 1. gün gidip orda saatlerce oturmama kadar vardırdı isteklerini duygu sömürüsüyle olması çok çirkin bu çirkin geliyor bana(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?