Ayrılmayı düşünmem doğrumu?

Benim önümde maalesef kötü evlilik örnekleri var ben doyarsam değil ben zaten onu seviyorum sadece 1 sene oldu ve evlilik daha düşünmüyorum ama ben ona bu şekilde yapmıyorum ben maalesef uzun süreli şehir dışına çıkıyorum durumumdan ötürü ona yazıyorum cevap veriyorum hemen onu rahatsız edecek şeylerden özellikle kaçıyorum
tek tarafli özveri olmaz ama.onunda size ayni misliyle karailik vermesi lazim.siz okey guzel bir profil cizebilirsiniz fakat karsdakinde bu yoksa dunyanin en harika kadinida olsaniz fayda etmez iliskinize sevginize

yoğun olabilir mi? isterseniz bu durumu konuşun. işi gücü varsa bu düşünceniz doğru olmaz. whatsapp'a belki iş için girip çıkıyordur çok darlamamak lazım.

1 mesaj kaç saniye ki yazması. Aman tuvalette bile telefonla giren bir nesil. Her türlü yazar.İnanmıyorum hiç zerre yoğunluğa fln.

Ay ne yap biliyor musun. Hiç bir şey olmamış gibi davran. Yani sakın orada bir şey deme.

Dönünce g.t gibi kalsın afedersin. Kürkçü dükkanına eninde sonunda dönecek. Sen dönünce large large. E biz ayrıldık saniyodum falan de hatta :)bitir direkt ama cool yap bunu.

Ay salak ya. Ay valla bu erkeklere gıcık oluyorum. Bir arkadaşıma da sevgilisi yapmıştı bunu cocuk kısa dönem gitmişti böyle. Döndüğünde makarnaya bile türk makarnası demeye başladı. 7gunde türk makarnasi ne ara oldu aclikten her gün yaptığın makarnayken jsjsjsj

Ay ne yap biliyor musun. Hiç bir şey olmamış gibi davran. Yani sakın orada bir şey deme.

Dönünce g.t gibi kalsın afedersin. Kürkçü dükkanına eninde sonunda dönecek. Sen dönünce large large. E biz ayrıldık saniyodum falan de hatta :)bitir direkt ama cool yap bunu.

Ay salak ya. Ay valla bu erkeklere gıcık oluyorum. Bir arkadaşıma da sevgilisi yapmıştı bunu cocuk kısa dönem gitmişti böyle. Döndüğünde makarnaya bile türk makarnası demeye başladı. 7gunde türk makarnasi ne ara oldu aclikten her gün yaptığın makarnayken jsjsjsj
Hayatımda o yokmuş gibi davranıcam

Merhabalar erkek arkadaşım 10-15 arası günlüğüne tatile gitti yurt dışına ve hattı açık biliyorum sadece vardınmı diye merak edip yazmıştım o da resimler attı 2 gün oldu ne yazdı ne aradı daha önce bayramda bende o da ayrı ayrı yapmıştık ve sırf arkadaşımlayım diye 3 gün aramıştı şuan çok sorgulayan çok darlayan birisi olmamayı deniyorum ama 15 gün bana yazmazsa aramazsa ayrılmayı düşünüyorum sizce doğrumu düşünüyorum?
zaten aramazsa ayrılman daha doğru olacak herhangi bi iletişim kanalından yazmaması seni özlemiyor olması anlamına gelir

2 gündür beni aklına getirmeyip orada burada çevrimiçi olan adam
değil tatil dönüşüne kadar, ömrümün sonuna kadar aklıma gelmez
neden ayrıldığını beyan edeceksin ki? ne yazacaksın ne diyeceksin?
seni umursamayan birine şikayetini dile getirsen ne olacak
zaten bunu kendiliğinden düşünmüyorsa, senin söylemenle mi düşünmüş olacak?

benim 3 sene önce bir flörtüm buna benzer bişey yapmıştı
daha doğrusu ben tatile gittim, şehir değiştirdim vs hiç sormadı yani vardın mı naptın diye
akşamına onu arayıp günümün nasıl geçtiğini anlatmak istedim önce
sonra dedim ki ya onun beni merak etmesi gerekirdi
vardın mı diye sormayan adama ben haber vermiştim geldim diye
hiç de sormadı yani devamında, kaldığın yer nasıl, yolculuk nasıl geçti, planın ne, neler yapacaksın diye
bunları düşününce dedim ki beni merak etmeyen insanı neden arayayım
ertesi gün baktım bu konu bende stres oluyor
ben mesaj atıp flörtü bitirdim
hiç cevap yazmadı
o gün bugündür beni merak etmeyen, aramayan sormayan insanı ben de merak edip arayıp sormuyorum
o sana dönüşte yazar ama mutlaka
yazınca mesajlarına cevap verme
neden böyle yapıyorsun, ne oldu derse o zaman söylersin ayrıldığını
o sorarsa söylersin yani
tatilde sürekli çevrimiçi olduğu halde bana yazmayan insan artık sevgilim değildir, sana hayatta başarılar dilerim
yaz başka da bişey yazma cevap olarak
Iyi de bu ornekte giden sizsiniz karsi taraftan beklemissiniz arasin diye. Konu sahibinin sevgilisi de giden taraf. Ayni mantik belki o da bekliyor?
Ilginc bir ornek olmus.

Tatilde zamanım olmayabilir tatillerde sürekli gezen biri otelde yada evde durmaz ama bana yazmazsa aklıma türlü şeyler geliyor güveniyorum ama kafamda her insan herşeyi yapabilir düşüncesi çıkmıyor darlamak istemiyorum yazmadım bile niye aramıyorsun neden yazmıyorsun diye
Ben bana 15 gün yazmayan adamın ayrıldığını düşünür bi daha yazmam

Back
X